NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
medycki napisał:
Ten reporter widzi jedynie problem kierowców a nie celników. A na TVP INFO jakaś paniusia z mikrofonem zadaje pytania czy kierowczy siłą przekroczą szlaban, tak jakby chciała ich do tego prowokować...

bo bedzie znowu mozna czyms zapelnic czas antenowy :lol: :lol: :lol:

Jakby ktoś nie wiedział/miał wątpliwości: PROTEST TRWA !

Czytajcie tutaj:
celnicy.pl/viewtopic.php?t=3756&postdays=0&postorder=asc&start=135

w tvn wypowiadali sie dziennikarze na temac strajku celników ...są słabo poinformowani ...bufony ....wymyslaja ...

Anonymous napisał:
W Polsacie Tusk powiedział że szykująinne rozwiązania.
Jakie ???

No jak to jakie: prewencyjnie beda nas zamykac, tak jak podczas stanu wojennego opozycjonistow. Tusk wie jak to sie robi, bo kiedys przeciez byl opozycjonista, ale on sam chyba nigdy nie siedzial.

Przeklejony post:
Wiadomość pewna - wezwali naczelników urzędów granicznych UE. Dziś. Nasz jechał z obawą, że będą naciskać, może będą chcieli pacyfikować, użyć SG itp. Nic z tego!!!! Pogadali, poradzili i się rozjechali. Do ludzi na dole poszedł sygnał - nikt nikogo nie będzie straszył i nikt nie będzie "zły" jeśli ktoś nie pójdzie w poniedziałek do roboty.... Jest ok!!!

Osobiście siedzę w domu i klikam na forum. Jutro może się wiele dziać!!!! Trzymajmy się!!!!

Powrót do góry

JESTEM DUMNY Z GRANICY WSCHoDNIEJ........................................RESZTA PRZYDUPASY NIKT NIE POTRAFI TAK ZROBIĆ JA WY! JESTEŚCIE ZAJEFAJNI A RESZTA NIECH PRACUJE widocznie im wystarczy??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 DZIEŃ URLOPU NA ŻĄDANIE I TO WSZYSTKO ?????????????????????????śMIESZNE :cry:

Narazie jeden dzień, potem drugi i jak będzie trzeba to i L4 i inne dni wolne, teraz musimy trzymać sie razem, to jedyna nasza szansa. WIELKI SZACUNEK DLA CAŁEGO WSCHODU !!!!!

.

"JESTEM DUMNY Z GRANICY WSCHoDNIEJ........................................RESZTA PRZYDUPASY NIKT NIE POTRAFI TAK ZROBIĆ JA WY! JESTEŚCIE ZAJEFAJNI A RESZTA NIECH PRACUJE widocznie im wystarczy??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 DZIEŃ URLOPU NA ŻĄDANIE I TO WSZYSTKO ?????????????????????????śMIESZNE "

co Ty prowokator? Wewnetrzne stoja jutro!

NIE DAJMY SIE TERAZ ZASTRASZYC JUZ ZA DALEKO DOSZLISMY ABY TERAZ ODPUSZCZAC BIERZCIE UŻ TO DLA NASZEGO DOBRA

JAKI PROWOKATOR?????? KALISZ!!!!!! STOIMY!!!!!! A CO Z RESZTĄ????
JESTEM Z WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bierzmy urlopy na żądanie a nie l4, przynajmniej jutro, bo jak się jakoś dogadamy z rzadem to z l4 nie będzie można wrócić i wtedy sami się ośmieszymy.
Trzymajmy się. Jutro chyba wszystko się rozstrzygnie.

Trzymać sie panowie i Panie!!!!!!

Szacunek i ukłon dla zolli ze wschodu!!!

wytrwajmy wszyscy...musimy zwyżiężyć!!
Viktoria!!!!!!!!!!!!!!!!

Tusk tak naprawdę nie wie co zrobić - BLEFUJE - inne rozwiązania ? jakie ?
NIE Dajmy się zastraszyć :evil:

Oni nie rozumieją, że stare metody polegające na zastraszaniu przestały działać.
Szkapa ma już dość bata, chce w końcu zjeść trochę cukru.

celnik-17 staż napisał:
JESTEM DUMNY Z GRANICY WSCHoDNIEJ........................................RESZTA PRZYDUPASY NIKT NIE POTRAFI TAK ZROBIĆ JA WY! JESTEŚCIE ZAJEFAJNI A RESZTA NIECH PRACUJE widocznie im wystarczy??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 DZIEŃ URLOPU NA ŻĄDANIE I TO WSZYSTKO ?????????????????????????śMIESZNE :cry:

gdyby w wewnetrznych dostawali tak w dupe jak na granicy prawdopodobnie i tam walczyliby o swoje

zresztą w przypadku opcji zero można iść do pracy do Biedronki tak samo h.. płacą, ale mniej odpowiedzialności

Status
Zamknięty.
Back
Do góry