NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Tak jest koleżanki i koledzy!!! To kwestia max. paru dni a może nawet jednego dnia. Na pewno dojdziemy z rządem do satysfakcjonującego nas porozumienia bo rząd nie może sobie pozwolić na dłuższą bezczynność. Rozejżyjcie się jaką jesteśmy siłą i do czego doprowadziła tylko parodniowa nasza nieobecność w pracy. Nie byłoby tego gdyby rząd szybciej podjął się negocjacji. Myślał że się poddamy a nie poddaliśmmy się. Teraz muszą z nami się liczyć.

więcej konkretów?
ok
dziś wieczorem gronowo odbędzie stosunek analny z nacialstwem.
czy zaszczytują??
hmm....

obstawiamy??

więcej konkretów?
ok
dziś wieczorem gronowo odbędzie stosunek analny z nacialstwem.
czy zaszczytują??
hmm....

obstawiamy??

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
wiem, że nie chcemy nic wiecej ale skoro nikt dla nas dotychczas nic nie zrobił to nie miej złudzeń, że teraz wszystko dostaniesz od razu

a wiec nie powinienem miec takze zludzen ze nie zrobia nic, jesli teraz odstapimy

najgorsze w tym wszystkim jest to, że możliwości uż-etów niektórym się kończą a i lekarze nie będą wystawiali L4 w nieskończoność
Jeżeli jesteś bardzo chory, a lekaż nie da ci L-4 poczekaj do 18:00 i jedź na pogotowie.
Nikt nie pozwoli ci umrzeć.

oglądacie TVN24? w co nas wkręcają? :!: :!: :!: :!: TVN nakęcaprzeciw nam kierowców :!: :!: :!:

Faktycznie kretyn ten reporter. Typowo tendencyjny reporter. Dlaczego nikt tym biednym kierowcom nie powie jedźcie do domów! Otwórzcie szlabany i jeźcie. My celnicy nie mamy nic przeciwko temu!! Trochę kasy straci skarb państwa.

W IC Przemyśl akcja ma w poniedziałek trwać i wszyscy wierzą, że to będzie na szczęście ostatni dzień.

Od szlabanów jest SG i co nam,ja biec za tirem nie mam uprawnień ani podkładać się pod koła.

Ten reporter widzi jedynie problem kierowców a nie celników. A na TVP INFO jakaś paniusia z mikrofonem zadaje pytania czy kierowczy siłą przekroczą szlaban, tak jakby chciała ich do tego prowokować...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry