NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
p. Dominik apeluje wracajcie do pracy w 1970 Kociołek tez apelował wracajcie do pracy a Gdyni Stoczni czekało wojsko i milicja z karabinami JANEK WIśNIWESKI PADł Historia lubi się powtarzać

słusznie! zobaczymy od poniedziałku, wybaczcie transportowcy, jeżeli wiecie a wiecie najlepiej, pomimo iż niejednokrotnie wchodziliście w kolizję z prawem na granicy, kierowcy tirów wiedzą o co chodzi, ale nasza postawa powinna znaleźć usprawiedliwienie u Was, jeżeli nasza sytuacja się nie poprawi tym bardziej i Wasza będzie bez zmian, wiem co znaczy pracować po 12 godzin i więcej w tym kieracie i nikt mi nie zarzuci bezczynności w służbie, jesteśmy grupą zawodową bardzo ważną dla budżetu państwa, chcemy pracować, pełnić służbę godnie a nie wykonywać jej niewolniczo.Trzymajmy się razem, nie ustępujmy, trwajmy!

W PONIEDZIAŁEK BRUKSELA SIĘ DOWIE . ZOBACZYMY CO BONI WTEDY POWIE. PRZEPRASZAM CHYBA!!!!!!!!

WRESZCIE RZETELNIE DZIENNIKARZE ZACZYNAJĄ INFORMOWAĆ, ŻE PIENIĄDZE OWSZEM, ALE OCHRONA PRZEDE WSZYSTKIM!!!!

Ministerstwo Finansów myśli ,że celnicy to durnie! my, którzy dajemy ogromne kwoty do budżetu, nas uważają za kretynów, kpią sobie z nas a my już dłużej nie chcemy być chłopcami do bicia!

Tylko ja nie moge pojac czemu Folta focha strzelila i nie poszla wczoraj na to spotkanie.
Teraz beda o tym gadac,na nasza szkode. :?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry