NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
na poniedziałek już miałem plany urlopowe ale po wysłuchaniu Fołty już wiem że dalsza walka mija się z celem
dopuki to babsko nie będzie na pierwszym planie zniszczy wszystko o co walczyły tysiące

wstyd ale PB naprawdeunika odpowiedzialności
najpierw nie mieli nic wspólnego z protestem a teraz chcą być tego liderem
HIPOKRYCI

Anonymous napisał:
na poniedziałek już miałem plany urlopowe ale po wysłuchaniu Fołty już wiem że dalsza walka mija się z celem
dopuki to babsko nie będzie na pierwszym planie zniszczy wszystko o co walczyły tysiące

nie mąć

Niech ktoś wreszcie na TV powie, że o tym kiedy zakończy się protest i na jakich warunkach zadecydują SAMI celnicy, od których to wszystko się zaczęło, a nie ZZ!!!

Anonymous napisał:
Niech ktoś wreszcie na TV powie, że o tym kiedy zakończy się protest i na jakich warunkach zadecydują SAMI celnicy, od których to wszystko się zaczęło, a nie ZZ!!!
I TO JEST ODPOWIEDŹ NA PODPISANY KOMUNIKAT, A POROZUMIENIA NIE BYŁO PODPISANEGO I NA TM KONIEC DYSKUSJI

W sprawie sytuacji na granicy ma interweniować Prezydent Juszczenko mowili przed chwila w radiu ZET

Panie Sławku należy zoorganizować konferencję prasową i wyjaśnić społeczeństwu jakie są postulaty celników, od kiedy są przedstawiane, zdementować propagandę rządową mówiącą o tym ,że 4 ZZ podpisały komunikat ,że nie było wotum separatum w czasie tych rozmów. Wytłumaczyć należy też ,że od komunikatu do porozumienia jest daleka droga.Należy też pokazać,że podstawowe postulaty to art.25 i 26 i emerytury mundurowe dawno obiecywane ( pokazać czas zwodzenia celników przez MF i kolejne polskie rządy)i , podwyżki są ważne , ale są na trzecim miejscu. :!:

WIEM OD PRZEWOŹNIKÓW ZE WIELE TIRÓW CZEKA W DOMACH NA ODBLOKOWANIE PRZEJSC JAK TYLKO RUSZY RUCH NA GRANICY TO KOLEJKA MOŻE BYĆ JESZCZE WIEKSZA....WIĘC NIECH TE PACANY NIE PITOLA ZE JUZ PRZEJSCIA PRACUJ...BO ZROBI SIE CYRK NA GRANICACH NIE DO OPANOWANIA...TUMAN TUMANEM POGANIA NIK W MF NIE MYSLI LOGICZNIE..SAMI PCHAJA SIE NA MINY

UWAGA , POKZAŁO SIĘ WIELE PROWOKATORÓW NA FORUM ,PROTEST TRWA , ZBYT DUŻO NOWYCH WPISÓW NAWOŁUJACYCH DO POWROTU DO PRACY, PROWOKATOROM MÓWIMY NIE, ZBYT BLISKO JESTEŚMY CELU

MF TELEPIA DUPAMI , MÓWIA W MEDIACH O TRAGICZNEJ SYTUACJI NA PRZEJSCIACH MUSZĄ COŚ Z TYM ZROBIĆ ....NIE PODDAWAĆ SIĘ A PROWOKATORZY WON

Ludzie przestancie pisać głupoty o powrocie daleko to zaszło a ludzie z MF czytają te posty i widzą że możemy poledz. Wytrzymać do wtorku!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry