NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Boni pieprzy ogólne rzeczy a nic konkretnego. Mówi że można coś wprowadzić od 2009. I że nasz szanuje. Niech się pałuje. Nie odpuszczajmy. Zasłania się dobrem publicznym. Motherfucker. Chcą nas wziąć w garść twierdząc że jak wrócimy do pracy to dojrdzie do porozumienia. Gówno bullshit. Sorry nerwy mi puszczają. Bezledy trzymajcie się. Boni kłamie że Smolińska nie przyszła na spotkanie mimo zaproszenia do rozmów. FUCK!!!!

pan Boni udaje ,że mówi o konkretach, to jest rozmydlania ciąg dalszy, nie ma co liczyć na to,że ustąpimy, każdy liczy straty, my też je liczymy i już cofnąć się nie mamy gdzie!

Anonymous napisał:
dolali tą konferencją oliwy do ognia
zagwarantowac kwoty wg stanowisk!!!! a nie na etat!!!!!!!
my juz znamy ICH metody podzialu- dostana przydupasy i ci co sa w pracy a my za nich walczymy!!!!
NIE DAC SIE ZWIAZKI negocjowac kwoty wg stanowisk, stazu ...czegokolwiek by nie dac dyr, naczel władzy w podziale środków!!!!!!

Pzedstawiciele izb rozmawiają z pracownikami :-)) Dobre

ZE MNĄ NIKT NIE ROZMAWIA - PEWNIE DLATEGO ŻE MAM L4 :-))

o czym oni pier... i co? dyrektorom gęby zamknęli jak za komuny z nakazem ściągnięcia reszty do pracy niech sami z ministerstwa zapierd... na zimnie

RElacjonuję na żywo. Pytanie od dzien: Jaka jest szansa uzyskania odpowiedzi od celników. Boni: Myśmy przedstawili wszystko jasno. Liczymy na zrozumienie. Nikt tak się nie zajmował do tej pory SC jak pan minister wczoraj. Nie no padam na pysk ze śmiechu:) Ostatnie pytanie: Czy PB będzie zaproszone. Boni: My ponawiamy zaproszenie. Jest aktualne dla PB. Koniec konferencji. Moje wrażenie: JEDNA WIELKA DUPA!!!! 3YMAJMY SIĘ

Do roboty a nie na forum siedzicie!!

ja zapedalam za 1200 brutto i podwyzke dostalem tylko dlatego ze wzrosla placa minimalna!
przez 5 lat ani grosza!
a pracuje w administracji państwowej i tez sie użeram z ludzmi!

ludzie oni mają w portkach z 10 kilo łajna!!!!!!!!!!!!! w poniedziałek wkroczy bruksela

Status
Zamknięty.
Back
Do góry