NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Anonymous napisał:
SNP Barter staje - ponad połowa składu-UŻ. :)
Przyłączamy się do postulatów!!!
wreszcie SNP zaczyna rozumieć ze -jeden za wszystkich wszyscy za jednego powrotu do UKS nie ma więc sie przyłączcie to do cywilnych bo celnicy z SNP juz dawno powinni czynnie uczestniczyć w proteście ale jakoś nie widać

Panie i Panowie Bracia i Siostry Celnicy!!!!! Nie zgadzajmy się na te warunki!!!!!!!!!!!!!!!!

pan Dominik nie słyszy sam siebie, czyżby nie wiedział co mówi? takich obiecane już słyszałem wiele, od 1998roku karmi się nas obiecankami, których nie dotrzymano w ani jednym punkcie a w między czasie obowiązków nam przybyło wielokroć, dlatego nie możemy przystąpić do pracy na podstawie obietnic

walić go. jak w poniedziałek mu tiry pod ministerstwo zajadą to ciekawe co wtedy na konferencji powi. a ci cały czas swoje. 500zł ja pierd....
oni są osrani jak w poniedziałek nie wrócimy to ich bruksela zajebie!!!!!!!!

jeżeli teraz wrócimy do pracy na podstawie tych obietnic to jak zwykle nas wykołują, ja już to znam i przeżyłem, sami się później z nas śmieją! nie ulegajmy złudzeniom, nie poddawajmy się i trwajmy przy swoim! akcja protestacyjna trwa!!

obiecanki cacanki skur... mydlą oczy i nawet nie potrafią ukryć kpiącego uśmiechu. Banda bencwałów :!: :!: :!: :!:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry