NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
medycki napisał:
Onetpl podał że w Bobrownikach pełna obsada!!! Wstyd za nich gdzie nasza solidarność?????????

wczoraj w TVPULS mowili to samo 17 osób/ 17 osób. A o komórkach wewnątrz kraju nic nie mówili! SKANDAL! Port Gdynia nadal stoi!

STAWIAM NA SIWEGO ALE NIE WIEM CZY NIE POWINNO DOJŚĆ DO POROZUMIENIA MIEDZY FOŁTĄ A NIM

w TVP3 informują o sytuacji na granicach, informują,że na newralgicznych przejściach są celnicy i odprawiają ale idzie to im bardzo wolno! czyżby chcieli komuś zaimponować nadgorliwością? że inni za nich wywalczą dla nich godne życie? niech pamiętają o jednym,że teraz są bardzo potrzebni ale przyjdzie czas i szefowie nie mrugną okiem aby ich obronić z sytuacji ekstremalnej, palcem nie kiwną w ich obronie! i jeszcze jedno...pamiętajcie w takich sytuacjach,że łaska pańska na pstrym koniu jeździ!

Olsztyn wymięka.
Część ludzi ściągneli dziś do roboty.
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZASTRASZYĆ

Tak, pare parówek pracuje na granicy w Gronowie, szczególnie jedna duuuuuuuuuża parówka!!

niech to wreszcie dotrze do wszystkich ! teraz albo nigdy, jeżeli premier nie chce z nami rozmawiać to oznacza jakie ma podejście do nas do ludzi, którzy dają ogromne wpływy do budżetu państwa pracując jak niewolnicy z którymi można zrobić wqszystko bo skarżyć się nie będą...a czy pan premier wie,że my już protestujemy od października 2007roku? teraz nasz protest jest zaostrzony i z niego nie ustąpimy!

Myślę że nie czas na kłótnie o to kto to wszystko zaczął.
Trzeba aby ktoś to zakończył z pozytywnym skutkiem.
Nie poddawajmy się

mam nadzieję, że na gronowie odpowiednio ich "docenią" koledzy i koleżanki. kurwa! zero honoru! ale po kasiorkę wywalczoną, to łapska się wyciągnie i będzie pachnieć? co? do tego jeszcze awansik za "lojalność" (czyt. lizidupstwo) i można świat doganiać. nie zapomnijcie im tego!!!!!!!!

Anonymous napisał:
mam nadzieję, że na gronowie odpowiednio ich "docenią" koledzy i koleżanki. kurwa! zero honoru! ale po kasiorkę wywalczoną, to łapska się wyciągnie i będzie pachnieć? co? do tego jeszcze awansik za "lojalność" (czyt. lizidupstwo) i można świat doganiać. nie zapomnijcie im tego!!!!!!!!

Podobno nie. Powiedzieli, że z wywalczonej w trudach podwyżki rezygnują i będą pracować za tyle, co dzisiaj. Oni po prostu pracują dla przyjemności :D :D

Anonymous napisał:
Po podwyzki pierwsi beda lapki wyciagac. Łamistrajki
Szczególnie ci z Bobrownik! ( Pewnie spotkamy się na szkoleniach w Świdrze- to bierzcie ciekawe książki bo kolegów już nie macie)

wczoraj na Gronowie też znalazł się człowiek który bez szemrania przyjechał odprawić samochód. żeby było śmieszniej, to ten sam który pracuje dzisiaj. może brzuszek chcesz zgubić? za późno.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry