G
Guest
Gość
SKUPMY SIE NA NASZYM PROTESCIE ALE PROSZE Z A P A M I E T A J M Y WSZSTKICH TYCH KTORZY DZIS SA PRZECIWKO NAM!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:lol:zoll napisał:dajmy szansę rządowi, tak jak daliśmy szansę PO. Jeżeli , ktos z rządu oficjalnie w środkach masowego pzrekazu potwierdzi posiadaanie delegacji do zawierania porozumienia z nami ( można to potem ewentualnie wykorzystać) , uważam ,że trzeba wrócić do pracy i jak najszybciej rozładowac kolejki TIR-ów, inaczej zrobią z nas "terorystów" tak jak powiedział to Frasyniuk. Jestem za tym , aby jeżeli padnie taka propozycja, celnicy z UC wewnętrznych, byłej granicy zachodniej, portów, itp. zgodzili sie pojechac na pare dni w delegacje , aby pomóc naszym kolegom ze wschodu w rozładowaniu kolejek.
Wstyd Bobrowniki ( ale mamy kolegów, przepraszam mieliśmy)Anonymous napisał:bobrowniki pełna obsada ja pier... wstyd
Jestem z bobrów, siedzę w domu, jak pojadę na szkolenie tochyba będę brał ksero listy obecności.Anonymous napisał:bobrowniki pełna obsada ja pier... wstyd