NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
DO PROWOKATOROW Z MF - PROTEST TRWA I BEDZIE TRWAŁ . NIC NIE WSKURACIE TYMI DEBILNUMI WPISAMI , Z DALEKA WIDAC CZY WYPOWIEDZ PISZE CELNY CZY CIENKIE BOLKI Z MFU. POZDROWIENIA I POWODZENIA

tempo odpraw się zmniejszył w dorohusku ...jak szły odprawy dos dobrze tak teraz osłabło inf TVP INFO

KORCZOWA STOI ..NIE WIADOMO CO W NOCY ...ALE CELNICY JUŻ WIEDZĄ O FIASKU ROZMÓW...INFORMACJA Z TVP INFO

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
no teraz to juz indywidualna sprawa każdego celnego..kto słyszał propozycje Rządu moze sam zdecydowac co dalej z protestem...logiczne jest to ze od czegos trzeba zacząc.. ja mam w gdzies takie zwiazki..ide do pracy na noc i bede zaperdalał za 3..pozdrawiam

powiedz jaką propozycję, i kiedy ona zostanie zrealizowana .............

ja 1998 roku słyszałem że będę miał emerytury mundurowe, nawet wyrok Sądu Najwyższego Naszej Najaśniejszej jest w tej sprawie i co i do dzisiaj nic.... ale jestem dobrej myśli i wiary w BRAĆ CELNĄ
Co to za wyrok? Przybliż problem

jest wyrok SN który uznaje naszą służbę jako służbę mundurową z przynależnymi służbom mundurowym przepisami tzn zaopatrzeniem emerytalnym służb mundurowych ZZ pownny ten wyrok znać

Anonymous napisał:
KORCZOWA STOI ..NIE WIADOMO CO W NOCY ...ALE CELNICY JUŻ WIEDZĄ O FIASKU ROZMÓW...INFORMACJA Z TVP INFO
czy wystąpienie celników poszło w całości, bo nie zdążyłąm tego zobaczyć, jeśli nie, to telewizja zmanipulowała wszystko to, co się wydarzyło. Coś nieprawdopodobnego.

Protest trwa i będzie trwał do skutku. Czy ktoś z was dostał jakieś gwarancje, że MF zrealizuje swoje obietnice? Jeśli teraz odpuścimy to gówno dostaniemy. Nawet te 500zł brutto zaraz zmieni się w 300zł brutto. Także wrzućcie na luz wy, którzy chcecie osłabić nasze morale!!! Jesteśmy zdeterminowani i nie poddamy się!!!

DO PROWOKATOROW Z MF - PROTEST TRWA I BEDZIE TRWAŁ . NIC NIE WSKURACIE TYMI DEBILNUMI WPISAMI , Z DALEKA WIDAC CZY WYPOWIEDZ PISZE CELNY CZY CIENKIE BOLKI Z MFU. POZDROWIENIA I POWODZENIA

A teraz wypowiem sie w języku jakim większość tu operuje...
Gówno dostaniemy te emerytury!!! Jest tendencja do odchodzenia od wcześniejszych emerytur bo nie ma kto na nie pracowac!!! Gówno je dostaniemy i gówno dostaniemy teraz to co moglismy mięć. Dla mnie 500 to masa pieniędzy. Wystarczy na przedszkole dla Córeczki!!! I to już ok. A czego chcieliście - 100% podwyżki. A rząd z kolejnymi protestami na karku to da?? Czy Wy na miejscu premiera dalibyście taką kase jednej grupie zawodowej wiedząc ze inne wyciągną rece?? Pomyslcie choć troche, bo wstyd mi za Was. Ludzie gdzie Wy macie mózgi?? A opinia społeczne to co pies?? Nie wiem jak Wy ale ja nie chcę byc wytykany palcami jako pierd..ny celnik, co z pazerości nic chciał podwyżki!!!!!
Nie wiem jak to sie stało że rozmowy zerwano. Czyja to wina.
Ale jeśli te propozycje były realnie potwierdzone z datami itp... to ja DOMAGAM SIę ICH PRZYJęCIA!!!!!!!!!
Czego ludzie wiecej chcecie?? Kto teraz będzie protestował w tak znacznej liczbie?? Ile macie tych UŻ
Ja też wykorzystałem wszystkie UŻ i teraz pier..l to
wracam do pracy.
W przeciwieństwie do innych mam mózg i trochę logicznego myślenia.
a teraz prosze - dajcie upust emocjom.... piszcie.
Przepierdolimy to co mogliśmy już mieć, przez chore ambicje!!!

Anonymous napisał:
Gówno dostaniemy te emerytury!!! Jest tendencja do odchodzenia od wcześniejszych emerytur bo nie ma kto na nie pracowac!!! Gówno je dostaniemy i gówno dostaniemy teraz to co moglismy mięć. Dla mnie 500 to masa pieniędzy. Wystarczy na przedszkole dla Córeczki!!! I to już ok. A czego chcieliście - 100% podwyżki. A rząd z kolejnymi protestami na karku to da?? Czy Wy na miejscu premiera dalibyście taką kase jednej grupie zawodowej wiedząc ze inne wyciągną rece?? Pomyslcie choć troche, bo wstyd mi za Was. Ludzie gdzie Wy macie mózgi?? A opinia społeczne to co pies?? Nie wiem jak Wy ale ja nie chcę byc wytykany palcami jako pierd..ny celnik, co z pazerości nic chciał podwyżki!!!!!
Ale jeśli te propozycje były realnie potwierdzone z datami itp... to ja DOMAGAM SIę ICH PRZYJęCIA!!!!!!!!!
Czego ludzie wiecej chcecie?? Kto teraz będzie protestował w tak znacznej liczbie?? Ile macie tych UŻ
wracam do pracy.
Przepierdolimy to co mogliśmy już mieć, przez chore ambicje!!![/quot

DAJ NA LUZ TOMANIPULACJA

Nad czy się tu zastanawiać. Kto może niech zostanie w domu. Kto musi iść nie musi przecież tak szybko pracować. Jeden TIR dziennie to całkiem niezły wynik.

Anonymous napisał:
wracam do pracy.
Przepierdolimy to co mogliśmy już mieć, przez chore ambicje!!!
A TO 500 TO NETTO CZY BRUTT JAK MYSLISZ

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
czy wystąpienie celników poszło w całości, bo nie zdążyłąm tego zobaczyć, jeśli nie, to telewizja zmanipulowała wszystko to, co się wydarzyło. Coś nieprawdopodobnego.

media manipulują, piszą na banerach dużymi literami ze to ZZ zerwały rozmowy a z rozmowy telefonicznej Siwego nadanej na wizji TVPinfo wyraźnie wynikało że to rząd zerwał a po wypowiedzi pana Boniego jestem pewien ze to wina rządu, dlaczego nie chcą wyraźnie powiedzieć że emerytury mundurowe dostaniemy

nie ma co lamentować i robić scen ( jak rozhisteryzowane panienki ) tylko trzeba się zastanowić co dalej...jak powiedzieliśmy "A" to trzeba powiedzieć "B"

Status
Zamknięty.
Back
Do góry