G
Guest
Gość
I tak Cię wytykają palcami więc nie wiem o co chodzi.Dziwi mnie tylko fakt że nie rozumiesz tego że przez tyle lat Cię dymają to jest ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Anonymous napisał:czy wystąpienie celników poszło w całości, bo nie zdążyłąm tego zobaczyć, jeśli nie, to telewizja zmanipulowała wszystko to, co się wydarzyło. Coś nieprawdopodobnego.Anonymous napisał:KORCZOWA STOI ..NIE WIADOMO CO W NOCY ...ALE CELNICY JUŻ WIEDZĄ O FIASKU ROZMÓW...INFORMACJA Z TVP INFO
media manipulują, piszą na banerach dużymi literami ze to ZZ zerwały rozmowy a z rozmowy telefonicznej Siwego nadanej na wizji TVPinfo wyraźnie wynikało że to rząd zerwał a po wypowiedzi pana Boniego jestem pewien ze to wina rządu, dlaczego nie chcą wyraźnie powiedzieć że emerytury mundurowe dostaniemy
Anonymous napisał:A TO 500 TO NETTO CZY BRUTT JAK MYSLISZAnonymous napisał:A teraz wypowiem sie w języku jakim większość tu operuje...
Gówno dostaniemy te emerytury!!! Jest tendencja do odchodzenia od wcześniejszych emerytur bo nie ma kto na nie pracowac!!! Gówno je dostaniemy i gówno dostaniemy teraz to co moglismy mięć. Dla mnie 500 to masa pieniędzy. Wystarczy na przedszkole dla Córeczki!!! I to już ok. A czego chcieliście - 100% podwyżki. A rząd z kolejnymi protestami na karku to da?? Czy Wy na miejscu premiera dalibyście taką kase jednej grupie zawodowej wiedząc ze inne wyciągną rece?? Pomyslcie choć troche, bo wstyd mi za Was. Ludzie gdzie Wy macie mózgi?? A opinia społeczne to co pies?? Nie wiem jak Wy ale ja nie chcę byc wytykany palcami jako pierd..ny celnik, co z pazerości nic chciał podwyżki!!!!!
Nie wiem jak to sie stało że rozmowy zerwano. Czyja to wina.
Ale jeśli te propozycje były realnie potwierdzone z datami itp... to ja DOMAGAM SIę ICH PRZYJęCIA!!!!!!!!!
Czego ludzie wiecej chcecie?? Kto teraz będzie protestował w tak znacznej liczbie?? Ile macie tych UŻ
Ja też wykorzystałem wszystkie UŻ i teraz pier..l to
wracam do pracy.
W przeciwieństwie do innych mam mózg i trochę logicznego myślenia.
a teraz prosze - dajcie upust emocjom.... piszcie.
Przepierdolimy to co mogliśmy już mieć, przez chore ambicje!!!
Anonymous napisał:szkoda słów siedzi sobie funkcjusz z SG w budzie na pasku i sprawdza paszporty, ciepło ma a obok stoi na pasku zoll, otwiera bagażniki, podnosi plandeki, wchodzi na TIRy, a przy tym łeb jak sklep bo to przepis o transporcie drogowym, kodeks celny , kodeks karny skarbowy, przepisy i wkładnie Unijne, prawo atomowe, ustawa o broni, ordynacja podatowa, kpk, kk a w tyłek wieje dezcz za mundur leje, mróz w uszy szczypie i tak do 65 a G z ciepełka po 15 i to jest równość właśnie według PO , oj chyba frekwencja podcza ostatnich wyborów była najwyższa w całej nazej wolnej Polsce...................
Anonymous napisał:szkoda słów siedzi sobie funkcjusz z SG w budzie na pasku i sprawdza paszporty, ciepło ma a obok stoi na pasku zoll, otwiera bagażniki, podnosi plandeki, wchodzi na TIRy, a przy tym łeb jak sklep bo to przepis o transporcie drogowym, kodeks celny , kodeks karny skarbowy, przepisy i wkładnie Unijne, prawo atomowe, ustawa o broni, ordynacja podatowa, kpk, kk a w tyłek wieje dezcz za mundur leje, mróz w uszy szczypie i tak do 65 a G z ciepełka po 15 i to jest równość właśnie według PO , oj chyba frekwencja podcza ostatnich wyborów była najwyższa w całej nazej wolnej Polsce...................
Anonymous napisał:Brutto, średnio... a wiemy jak są dzielone świadczenia...Anonymous napisał:A TO 500 TO NETTO CZY BRUTT JAK MYSLISZ
Anonymous napisał:Obecnie nie pracuję na przejściu, więc mojego protestu nikt by nawet nie zauważył. Chodziłem do pracy, ale jeśli myślicie, że pracowałem, to się mylicie. Natomiast jutro, to mnie nawet dźwigiem do pracy nie zaciągną!!! Przegięli maksymalnie!
Anonymous napisał:Obecnie nie pracuję na przejściu, więc mojego protestu nikt by nawet nie zauważył. Chodziłem do pracy, ale jeśli myślicie, że pracowałem, to się mylicie. Natomiast jutro, to mnie nawet dźwigiem do pracy nie zaciągną!!! Przegięli maksymalnie!
Anonymous napisał:Anonymous napisał:szkoda słów siedzi sobie funkcjusz z SG w budzie na pasku i sprawdza paszporty, ciepło ma a obok stoi na pasku zoll, otwiera bagażniki, podnosi plandeki, wchodzi na TIRy, a przy tym łeb jak sklep bo to przepis o transporcie drogowym, kodeks celny , kodeks karny skarbowy, przepisy i wkładnie Unijne, prawo atomowe, ustawa o broni, ordynacja podatowa, kpk, kk a w tyłek wieje dezcz za mundur leje, mróz w uszy szczypie i tak do 65 a G z ciepełka po 15 i to jest równość właśnie według PO , oj chyba frekwencja podcza ostatnich wyborów była najwyższa w całej nazej wolnej Polsce...................
Jesli SG jest w stanie przejac z dnia na dzien i bez problemu nasze obowiazki to jakie oni maja nadwyzki kadrowe? Co oni robia teraz ze maja wolne moce przerobowe? Dlubia w nosie?