G
Guest
Gość
Boże chroń Polskę !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Co to za wyrok? Przybliż problemAnonymous napisał:Anonymous napisał:no teraz to juz indywidualna sprawa każdego celnego..kto słyszał propozycje Rządu moze sam zdecydowac co dalej z protestem...logiczne jest to ze od czegos trzeba zacząc.. ja mam w gdzies takie zwiazki..ide do pracy na noc i bede zaperdalał za 3..pozdrawiam
powiedz jaką propozycję, i kiedy ona zostanie zrealizowana .............
ja 1998 roku słyszałem że będę miał emerytury mundurowe, nawet wyrok Sądu Najwyższego Naszej Najaśniejszej jest w tej sprawie i co i do dzisiaj nic.... ale jestem dobrej myśli i wiary w BRAĆ CELNĄ
Przepraszam, ale na pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze. A po takich panach to mój dziadek na koń wsiadał.Anonymous napisał:Kto napisał zrehabilitować przez ch
Wynocha z forum
Pan Boni nawet to zauważył!
Jozin z bazin napisał:Jak to jest, że większość z nas zaufała Fołcie, o której do piątku nie było jednego, dobrego zdania na tym forum?
Anonymous napisał:Jozin z bazin napisał:Jak to jest, że większość z nas zaufała Fołcie, o której do piątku nie było jednego, dobrego zdania na tym forum?
Dokladnie.
Jeszcze tydzien TEMU chcieliscie ja na taczkach wywozic a teraz jej uafcie?
OBUDZCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GOSC napisał:[color=red]KOLEŻANKI I KOLEDZY PROTEST TRWA I MUSI TRWAĆ.RZĄD NAS ZLEKCEWAŻYŁ.
NIE MOŻEMY BYĆ POŚMIEWISKIEM KRAJU I NIE TYLKO.[/color]
LUDZIE ZWARIOWALIŚCIE ???Anonymous napisał:A my wszyscy idziemy dzisiaj na noc do korczowej do pracy na tiry i 0 kolejki jutro.pozdr
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Jozin z bazin napisał:Jak to jest, że większość z nas zaufała Fołcie, o której do piątku nie było jednego, dobrego zdania na tym forum?
Dokladnie.
Jeszcze tydzien TEMU chcieliscie ja na taczkach wywozic a teraz jej uafcie?
OBUDZCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROWOKATOR