NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
no teraz to juz indywidualna sprawa każdego celnego..kto słyszał propozycje Rządu moze sam zdecydowac co dalej z protestem...logiczne jest to ze od czegos trzeba zacząc.. ja mam w gdzies takie zwiazki..ide do pracy na noc i bede zaperdalał za 3..pozdrawiam

powiedz jaką propozycję, i kiedy ona zostanie zrealizowana .............

ja 1998 roku słyszałem że będę miał emerytury mundurowe, nawet wyrok Sądu Najwyższego Naszej Najaśniejszej jest w tej sprawie i co i do dzisiaj nic.... ale jestem dobrej myśli i wiary w BRAĆ CELNĄ
Co to za wyrok? Przybliż problem

Jak to indywidualna???? Ludzie weźcie się w garść!!! Protest musi trwać nadal i powiedzcie kierowcom niech zaczynają blokady!!!!!!!!!!

:
Opis: Odpowiedz z cytatem
Przedsiębiorca napisał:
ale mają ubaw z polskiego rządu w mediach zachodnich
Ekonomiści wyliczyli ze 2 dni strajku celników kosztują więcej niz koszt wprowadzenia wcześniejszych emerytur dla tej grupy zawodowej i wyplacenie 255 zł na etat (500- 245 ujęte w budżecie)
co zrobić wstyd mi za polski rząd

życzę wam powodzenia - bo idioci są po drugiej tronie stołu
Przedsiębiorca[/quote]
Ty przedsiębiorca, policz sam co ile przez ile lat trzeba pomnożyć i jak będzie wyglądała granica, jak odejdą. Kto będzie stemplował? :lol:

słyszeliście co powiedział rzecznik SG że są przeciw naszym emeryturom
zaopatrzeniowym oraz przeciw temu ostaniemu rozporządzeniu
nigdy nie miałem złudzeń co do trepów ale zawiść tak jak by huj sam miał za to zapłacić trzymajcie sie jak nas oleją to tą robote mozna sobie podarować cała polska bedzie ryczeć ze śmiechu na widok celnika

UWAGA!!!!!
Zachowajmy spokój-mniej emocji. To nie prowokacja i nie podjudzanie! Jestem z cła-od 18 lat! Utożsamiamiam sie niezwykle mocno z mundurem i dumna jestem z ostatniej naszej akcji. Ale od 2 dni nie wiem co robic dalej- niech ktos rozsadny wskaże kierunek. czekamy na konkrety a nie pyskówki na forum!
Robi sie tu załośnie- a miało to być źródło informacji!
Czekamy na rzettelne info. Czy jutro praca czy dom!
Niech wieczorne zmiany zadecyduja-my ich śladem

Anonymous napisał:
Kto napisał zrehabilitować przez ch
Wynocha z forum
Pan Boni nawet to zauważył!
Przepraszam, ale na pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze. A po takich panach to mój dziadek na koń wsiadał.

[size=24]PROTEST TRWA NADAL !!!
NIE DAMY SIĘ
MĄCICIELE Z MF WYNOCHA Z FORUM CELNIKÓW[/size]
[/b]

Jak to jest, że większość z nas zaufała Fołcie, o której do piątku nie było jednego, dobrego zdania na tym forum?

Jozin z bazin napisał:
Jak to jest, że większość z nas zaufała Fołcie, o której do piątku nie było jednego, dobrego zdania na tym forum?

Dokladnie.
Jeszcze tydzien TEMU chcieliscie ja na taczkach wywozic a teraz jej uafcie?

OBUDZCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ludzie pracuje w tym syfie 15 lat, czynnie uczestnicze w proteście i wiem niestety jedno -nigdy nikt nam nie da praw do wcześniejszej emerytury.-nigdy. Upieramy sie przy tym od 99 roku i dlatego nasza służba tak dzis wygląda wg. mnie należało emerytury odpuścić i ugrac więcej w innych kwestiach.

[color=red]KOLEŻANKI I KOLEDZY PROTEST TRWA I MUSI TRWAĆ.RZĄD NAS ZLEKCEWAŻYŁ.
NIE MOŻEMY BYĆ POŚMIEWISKIEM KRAJU I NIE TYLKO.[/color]

Anonymous napisał:
Jozin z bazin napisał:

Dokladnie.
Jeszcze tydzien TEMU chcieliscie ja na taczkach wywozic a teraz jej uafcie?

OBUDZCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PROWOKATOR

Status
Zamknięty.
Back
Do góry