NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Anonymous napisał:
Kierowcy siedza cicho bo sie przestraszyli Schetyny, są za ciency żeby coś pokazać, jedyne co im wychodzi to straszenie blokadami !
Nie dziw się im, to nie ich walka. Odrobinę zrozumienia. To jest nasz protest, a nie ich.

O co do cholery chodzi

Co jest do cholery, kolejny raz ZZ zawaliło!!!. Rząd daje nam palec a my chcemy od razu całą rękę. Przecież można było się zgodzić na to co proponują i trzymać rękę na pulsie przy pracach nad ustawa modernizacyjną. Czego się ZZ spodziewało, że w 2 dni załatwia wszystkie nasze bolączki, które narosły przez 10 lat??? Najpierw Porozumienie Białostockie nie przyznawało sie do organizacji zaostrzenia protestu (zwolnienia, Uż), a teraz myślą ,że od nich będzie zależeć zakończenie protestu?? Żenada !!!! :evil: :twisted:

Re: O co do cholery chodzi

gość123 napisał:
Co jest do cholery, kolejny raz ZZ zawaliło!!!. Rząd daje nam palec a my chcemy od razu całą rękę.
Rząd nie dał nam palca, dał obietnicę palca...

Re: O co do cholery chodzi

gość123 napisał:
Co jest do cholery, kolejny raz ZZ zawaliło!!!. Rząd daje nam palec a my chcemy od razu całą rękę. Przecież można było się zgodzić na to co proponują i trzymać rękę na pulsie przy pracach nad ustawa modernizacyjną. Czego się ZZ spodziewało, że w 2 dni załatwia wszystkie nasze bolączki, które narosły przez 10 lat??? Najpierw Porozumienie Białostockie nie przyznawało sie do organizacji zaostrzenia protestu (zwolnienia, Uż), a teraz myślą ,że od nich będzie zależeć zakończenie protestu?? Żenada !!!! :evil: :twisted:

ZZ się godziły na 700!!! To co media podają, to KŁAMSTWO !!!
Nie dajcie się nabierać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przedstawiciel transportowcow wypowiadal sie w tvn24. stwierdzil, ze rozmawial z Folta i chcial aby mogli przygladac sie rozmowom i ocenic kto ma racje z ich punktu widzenia. niestety jak stwierdzil nie zostal poinformowany. ciekawe czy Folta poinformowala reszte z zespolu negocjacyjnego? czy prowadzi jakas swoja gierke podpinajac sie pod nasz protest.

no teraz to juz indywidualna sprawa każdego celnego..kto słyszał propozycje Rządu moze sam zdecydowac co dalej z protestem...logiczne jest to ze od czegos trzeba zacząc.. ja mam w gdzies takie zwiazki..ide do pracy na noc i bede zaperdalał za 3..pozdrawiam

wierzę Siwemu, jestem z wewnętrznej IC, i popieram nasze żądania, jeżeli z Siwego zrobili obserwatora to żle świadczy o rządzie, jedna sprawa w tym jest, trzeba wytłumaczyć kierowcom ze poprawa naszej służby wpłynie na sprawniejszą odprawę na granicy, a przy okazji to kierowcy chyba zobaczyli jak ich rząd traktuje,też ich nie docenia

Anonymous napisał:
no teraz to juz indywidualna sprawa każdego celnego..kto słyszał propozycje Rządu moze sam zdecydowac co dalej z protestem...logiczne jest to ze od czegos trzeba zacząc.. ja mam w gdzies takie zwiazki..ide do pracy na noc i bede zaperdalał za 3..pozdrawiam
ale tuman

Anonymous napisał:
NIE WIEM CO TY JESZCZE ROBISZ W DOMU? ZAPIER ... JUZ TO NAROBISZ SOBIE NADGODZIN.

Dla otrzeźwienia bawiących się w piaskownicy chłopaczków - czytajcie między wierszami oficjalny komunikat - właśnie wasza służba celna w obecnym kształcie została rozwiązana... .

Anonymous napisał:
Dominik utożsamia się z grupą w której działa , Boni mu gratuluje - p...ny donosiciel :evil:

Facet który jeszcze miesiąc temu nie widział celnika na oczy, że nie wspomnę o granicy, a na dodatek minister Vincent powiedział, że mianuje go na 2,3 miesiące do czasu znalezienia właściwego SSC, taki gostek utozsamia się z nami jak cholera.

Co to q..a jest, kabaret jakiś??????????????????????

ja zostaje na L4 nie poddam się...nie dajmy się prowokatorom z MF! Chcą Nas skłócić i wprowadzić w zamęt. ZAWSZE POZOSTAJE NAJGORęTSZY I NAJBARDZIEJ RZETELNY PROTEST WłOSKI!

Anonymous napisał:

powiedz jaką propozycję, i kiedy ona zostanie zrealizowana .............

ja 1998 roku słyszałem że będę miał emerytury mundurowe, nawet wyrok Sądu Najwyższego Naszej Najaśniejszej jest w tej sprawie i co i do dzisiaj nic.... ale jestem dobrej myśli i wiary w BRAĆ CELNĄ

Może wreszcie ktoś powie, że chodzi nam także o kierowców.

Chłopie jak wozisz tylko jabłka, to nie zabieraj głosu. Zobacz jak wyglądają terminale na zachodniej granicy.
Wybierz się na granicę do Turcji - po kilkanaście pasów odpraw w jedną i drugą stronę i na każdym budka z celnikiem.
I nikt się nie zastanawia czy jest robota, czy jej nie ma, on tam siedzi i czeka na TIRa, takiego jak Ty, z jabłkami!
Tobie na wschodniej granicy pozostaje pobocze, krzaczki i cierpliwość.
Dopóki tego nie zauważysz, to nigdy nie zrozumiesz o co walczą celnicy[/b].
O Ciebie także, abyś nie chodził siusiać w krzakach
.

Może ktoś wskaże, gdzie są terminale na granicy wschodniej, gdzie te parkingi przed wjazdem na granicę, i ile TIRów mogą pomieścić?
Gdzie są te zaplecza socjalne dla kierowców?
Dla kierowców, dla TIRów, najlepiej wagi samochodowe budować i haracz pobierać !!!
Gdzie są te Wasze pieniądze drodzy przewoźnicy?

Bo ja w TV widzę tylko TIRy stojące wzdłuż lasu.

korsarz
Forumowicz
Forumowicz

PostWysłany: Sro Sty 30, 2008 2:33 pm Temat postu:
Opis: Odpowiedz z cytatem
Przedsiębiorca napisał:
ale mają ubaw z polskiego rządu w mediach zachodnich
Ekonomiści wyliczyli ze 2 dni strajku celników kosztują więcej niz koszt wprowadzenia wcześniejszych emerytur dla tej grupy zawodowej i wyplacenie 255 zł na etat (500- 245 ujęte w budżecie)
co zrobić wstyd mi za polski rząd

życzę wam powodzenia - bo idioci są po drugiej tronie stołu
Przedsiębiorca

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

powiedz jaką propozycję, i kiedy ona zostanie zrealizowana .............

ja 1998 roku słyszałem że będę miał emerytury mundurowe, nawet wyrok Sądu Najwyższego Naszej Najaśniejszej jest w tej sprawie i co i do dzisiaj nic.... ale jestem dobrej myśli i wiary w BRAĆ CELNĄ
Co to za wyrok? Przybliż problem

Dla mnie cenniejsze niż kasa z MF-u, to spojrzeć sobie rano w lustro, przy goleniu, bez obrzydzenia. Do zobaczenia za parę tygodni. Życzcie mi zdrowia!!!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry