NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
mam nadzieje, że kierowcy się ruszą tym razem, i nie przestraszą się Schetyny. szkoda tylko tych dni straconych, skoro od początku rząd miał wszystko w d. Jeden dzień blokowania warszawy i będzie ok. Z drugiej strony blokowanie na wschodzie dojazdówek mija się z celem, bo to nie jest elektorat PO, więc kładą na nich laskę.

Anonymous napisał:
młody słuchaj uważnie. to tylko projekty i propozycje bez pełnomocnictwa ze strony rządu. Posłuchaj co mówi Boni. Wciągu najblizszych dni... Co to kur..a mać znaczy w ciągu najblizszych dni?? Moze byc w ciągu najblizszych 1000 dni..

dokładnie..co to sa najbliższedi?..co ta są konkretne rozwiązania???..
kurw.....
czarne ma byc czarne a białe ma być białe!!!!!!!!

konkretne daty i terminy i kwoty do cholery!!!!!!

Dupa!

Siwy się wypowiedział na TVN INFO.

Panie Sławku! prosimy o szczególy na forum.

Dzięki Bogu 3 lata temu miałem operację kręgosłupa. Zaczął mi dziś doskwierać i w dupie mam to, że robię w wewnętrznym. Jestem ze wszystkimi!!!!!

Nie dajmy się! Prośmy kierowców o blokady!!!! To też nam pomoże!!!

Dominik utożsamia się z grupą w której działa , Boni mu gratuluje - p...ny donosiciel :evil:

dominik

Boni nie widzial czlowieka ktory bardziej utozsamialby sie z problemami grupy ktora reprezentuje niz Dominik. ha ha ha

LUDZIEEEEEE TO CO RZAD NAM ZAPROPONOWAŁ!!!!!!!!!! JEST OK

A TA FOŁTA NIECH NIE SIEJE ZAMETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boni przedstawił właśnie terminy. Nadgodziny od 30 stycznia. Projekt ustawy do kwietnia. Mnożnik na 2,50 i płace zrównane z SG w 2009. Chyba terminy padły.

Zenada.
ZZ ktore chcialy nas udupic wlasnie to zrobily. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Anonymous napisał:
LUDZIEEEEEE TO CO RZAD NAM ZAPROPONOWAŁ!!!!!!!!!! JEST OK

A TA FOŁTA NIECH NIE SIEJE ZAMETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czyś ty się z czymś zamienił na głowy???? W bajanie rządu mieli uwierzyć??? Dobrze zrobili!!!!!

Dominik stwierdził że nie można reformować służb które nie pracują -
Myślę że jest wyjście - PRACA PO WłOSKU - BARDZO DOKłADNA!!! :cry:

Kierowcy siedza cicho bo sie przestraszyli Schetyny, są za ciency żeby coś pokazać, jedyne co im wychodzi to straszenie blokadami !

Anonymous napisał:
Boni przedstawił właśnie terminy. Nadgodziny od 30 stycznia. Projekt ustawy do kwietnia. Mnożnik na 2,50 i płace zrównane z SG w 2009. Chyba terminy padły.
kodeks pracy mów jasno za ile godzin w miesiacu można zapłacic sprawdżcie to sobie ...czy to jest wielkie osiagniecie?.........

Status
Zamknięty.
Back
Do góry