NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Re: zwolnienia ze służby

były? celnik napisał:
teraz nie będą zwalniać na podstawie pomówień, a co z takimi jak ja, którzy zostali zwolnieni a nie są osądzeni prawomocnie?

Dobre pytanie. Dotyczy też tych, którzy zostali zwolnieni i już osądzeni prawomocnie ale nie udowodniono im winy. Chyba musisz póki co czekać na wynik negocjacji i dalsze konkrety tak jak wszyscy.

Czarny Góral napisał:
GOSC napisał:
A KOŃCA NEGOCJACJI NIE WIDAĆ NIESTETY :(

To dobry znak , bo nie wiedzą co z tym fantem zrobic , uwierz mi po takiej jeździe nie latwo im bedzie sie przyznac do błedu. Przeliczyli się na wiejskiej, nadchodza cięzkie czasy dla nich , Ukraina i transportowcy będą skarzyc o odszkodowania, nam musza kase wypłącić, bruksela sie wkurza, a na dodatek w kolejce z protestami czekaja pielegniarki i policja :P
Poczta Polska też rozpoczyna akcję protestacyjną.

Anonymous napisał:
były? celnik napisał:
teraz nie będą zwalniać na podstawie pomówień, a co z takimi jak ja, którzy zostali zwolnieni a nie są osądzeni prawomocnie?

Dobre pytanie. Dotyczy też tych, którzy zostali zwolnieni i już osądzeni prawomocnie ale nie udowodniono im winy. Chyba musisz póki co czekać na wynik negocjacji i dalsze konkrety tak jak wszyscy.

Przy takiej "przychylności"władzy nie liczę na cuda-zwolniony z art.25.
Poza tym na moje odczucia to jest pominięte wstydliwym milczeniem.

NAJSWIEZSZE - STRONA RZADOWA JESZCZE NIE ZMIEKLA W NEGOCJACAJA UPIERAJA SIE PRZY TYM SAMYM CO WCZORAJ.

Anonymous napisał:
NAJSWIEZSZE - STRONA RZADOWA JESZCZE NIE ZMIEKLA W NEGOCJACAJA UPIERAJA SIE PRZY TYM SAMYM CO WCZORAJ.

trzeba zrobic rozeznanie co sie aktulanie dzieje , może znowu gdzies szukaja wyjscia, MELDOWAC , moze gdzie jest wyłam

SG nie wyklucza ze oni będą protestować............ponieważ nikt z nimi nie uzgadniał dodatkowych obowiązków................

Status
Zamknięty.
Back
Do góry