G
Guest
Gość
dekadent napisał:Hehehehe przejrzeliscie chytry plan Tuska, alokowac cale SC na wyspy ........... ( tu wpisac jakie).
WYSPY SOŁOWIECKIE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dekadent napisał:Hehehehe przejrzeliscie chytry plan Tuska, alokowac cale SC na wyspy ........... ( tu wpisac jakie).
Anonymous napisał:dekadent napisał:Hehehehe przejrzeliscie chytry plan Tuska, alokowac cale SC na wyspy ........... ( tu wpisac jakie).
WYSPY SOŁOWIECKIE
były? celnik napisał:teraz nie będą zwalniać na podstawie pomówień, a co z takimi jak ja, którzy zostali zwolnieni a nie są osądzeni prawomocnie?
chciałbys pajacuAnonymous napisał:Anonymous napisał:dekadent napisał:Hehehehe przejrzeliscie chytry plan Tuska, alokowac cale SC na wyspy ........... ( tu wpisac jakie).
WYSPY SOŁOWIECKIE
SYBERIA !!!
Poczta Polska też rozpoczyna akcję protestacyjną.Czarny Góral napisał:GOSC napisał:A KOŃCA NEGOCJACJI NIE WIDAĆ NIESTETY
To dobry znak , bo nie wiedzą co z tym fantem zrobic , uwierz mi po takiej jeździe nie latwo im bedzie sie przyznac do błedu. Przeliczyli się na wiejskiej, nadchodza cięzkie czasy dla nich , Ukraina i transportowcy będą skarzyc o odszkodowania, nam musza kase wypłącić, bruksela sie wkurza, a na dodatek w kolejce z protestami czekaja pielegniarki i policja
Anonymous napisał:były? celnik napisał:teraz nie będą zwalniać na podstawie pomówień, a co z takimi jak ja, którzy zostali zwolnieni a nie są osądzeni prawomocnie?
Dobre pytanie. Dotyczy też tych, którzy zostali zwolnieni i już osądzeni prawomocnie ale nie udowodniono im winy. Chyba musisz póki co czekać na wynik negocjacji i dalsze konkrety tak jak wszyscy.
Anonymous napisał:NAJSWIEZSZE - STRONA RZADOWA JESZCZE NIE ZMIEKLA W NEGOCJACAJA UPIERAJA SIE PRZY TYM SAMYM CO WCZORAJ.