NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Anonymous napisał:
informacja z RMF FM
TIR-y zablokowały krajową „czwórkę”
Krajowa droga numer 4 jest nieprzejezda. Kierowcy TIR-ów zablokowali trasę w miejscowości Tywonia, na Podkarpaciu. Protestują przeciwko opieszałym odprawom celnym na wschodnich przejściach granicznych.
Było tak od początku ?! Jeszcze ze dwie takie blokady i jutro odprawy ruszają "z kopyta"!!! (a jakby tak warszawkę przyblokować, to może nawet dziś ?! ...)

Anonymous napisał:
STOP ZROBCIE WSZYSCY, TAK SIE BAWICIE, NIBY ROBICIE NIBY NIE ROBICIE!

Ponieważ robimy wszystko zgodnie z prawem, każdy tak jak uważa. A wszyscy czekamy na koniec negocjacji.

"W związku z odejściem ze służby dziękuję wszystkim - z paroma wyjątkami za miłą współpracę ...."

JA JESTEM CHORA I W DOMU KORZYSTAM Z KOMPUTERA .TU NA SZCZĘŚCIE NIKT NIE BLOKUJE DOSTĘPU DO FORUM.

JA NA PE O WCÓW NIE GŁOSOWAŁAM I JESTEM TERAZ Z TEGO BARDZO DUMNA!!! NA WYBORY PREZYDENCKIE NIE PÓJDE !!!!! WITAJ IRLANDIO LUB SZWECJO NAWET KAMBODŻO!

Hehehehe przejrzeliscie chytry plan Tuska, alokowac cale SC na wyspy ........... ( tu wpisac jakie).

GOSC napisał:
A KOŃCA NEGOCJACJI NIE WIDAĆ NIESTETY :(

To dobry znak , bo nie wiedzą co z tym fantem zrobic , uwierz mi po takiej jeździe nie latwo im bedzie sie przyznac do błedu. Przeliczyli się na wiejskiej, nadchodza cięzkie czasy dla nich , Ukraina i transportowcy będą skarzyc o odszkodowania, nam musza kase wypłącić, bruksela sie wkurza, a na dodatek w kolejce z protestami czekaja pielegniarki i policja :P

Anonymous napisał:
Wróżę bardzo szybki koniec rządu Tuska - rządu ignorantów :lol:
TO NIE RZąD TO NIERZąD :x

Obawiam sie,ze czesc osob siedzacych teraz na sali negocjacji wlasnie na liczy :roll:

GOSC napisał:
JA JESTEM CHORA I W DOMU KORZYSTAM Z KOMPUTERA .TU NA SZCZĘŚCIE NIKT NIE BLOKUJE DOSTĘPU DO FORUM.

Blokada nie jest zalozona w MF, tylko na serwerze na ktorym dziala strona. Tak wynikalo z tresci komunikatu bledu. Pewnie serwer nie dawal rady i administrator blokowal dostep z niektorych podsieci. Juz dziala dostep z sieci MF w IC BP.

Emerytury mundurowe!!

Dajemy sobie szansę tylko protestując, a postulaty mamy konkretne . Celnik na oddziałach towarowych zasuwa 10 razy więcej niż straznik graniczny, nie ma emerytury mundurowej, nie może zarabiać dodatkowo a zarabia mniej. Walczymy o godność.

zwolnienia ze służby

teraz nie będą zwalniać na podstawie pomówień, a co z takimi jak ja, którzy zostali zwolnieni a nie są osądzeni prawomocnie?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry