G
Guest
Gość
STOP ZROBCIE WSZYSCY, TAK SIE BAWICIE, NIBY ROBICIE NIBY NIE ROBICIE!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Było tak od początku ?! Jeszcze ze dwie takie blokady i jutro odprawy ruszają "z kopyta"!!! (a jakby tak warszawkę przyblokować, to może nawet dziś ?! ...)Anonymous napisał:informacja z RMF FM
TIR-y zablokowały krajową „czwórkę”
Krajowa droga numer 4 jest nieprzejezda. Kierowcy TIR-ów zablokowali trasę w miejscowości Tywonia, na Podkarpaciu. Protestują przeciwko opieszałym odprawom celnym na wschodnich przejściach granicznych.
Anonymous napisał:STOP ZROBCIE WSZYSCY, TAK SIE BAWICIE, NIBY ROBICIE NIBY NIE ROBICIE!
WĄTPIĘ !Anonymous napisał:U mnie stracił już szansę nawet na posła- niech maluje kominy - na tym się zna :lol:
GOSC napisał:A KOŃCA NEGOCJACJI NIE WIDAĆ NIESTETY
Anonymous napisał:Wróżę bardzo szybki koniec rządu Tuska - rządu ignorantów :lol:
TO NIE RZąD TO NIERZąD :x
Wyspy Owczedekadent napisał:Hehehehe przejrzeliscie chytry plan Tuska, alokowac cale SC na wyspy ........... ( tu wpisac jakie).
GOSC napisał:JA JESTEM CHORA I W DOMU KORZYSTAM Z KOMPUTERA .TU NA SZCZĘŚCIE NIKT NIE BLOKUJE DOSTĘPU DO FORUM.