G
Guest
Gość
A ja głosowałem na Giertycha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niby jak?Anonymous napisał:W IC OLSZTYN BLOKUJĄ FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie tylko OlsztynAnonymous napisał:W IC OLSZTYN BLOKUJĄ FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
protest trwa napisał:PROTEST TRWA NADAL !!!!!!!!!!!!!!!! EMERYTURY ALBO ZABLAKOWANA BEDZIE GRANICA EU!!!!!!!!!!!! POZDROWIENIA DLA RZADU
jajacek napisał:dlaczego nasze ZZ,ktore kolwiek nie odpowiedzą natychmiast KKW NSZZ SOLIDARNOSC FSG. moze niech im dadza 2lata wyslugi za rok pracy bo straszny u nich zapierdol,poza tym moze niech te "madrale" poczytaja troche ustawe o SC to sie dowiedza o czyje i jakie bezpieczenstwo dba SC
to jest najwieksze chamstwo(jedno z wielu) jakie serwuje nam SG, brawo "koledzy" z SG,apropo's SOK to wydaje mi sie,ze oni juza maja uprawnienia emerytalne sluzb mundurowych. BRAWO SG,BRAWO
BBBRRRAAAWWWOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
:twisted: , rządzi kasaAnonymous napisał:tu pracują wszyscy, wiadomo, lotnisko
Anonymous napisał:blokują forum ?
blokować granice !
:lol:
Anonymous napisał:LOTNISKO DO ROBOTY PIERWSZE! LAMISTRAJKI