NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Anonymous napisał:
hehheh kierowcy z dorohuska mowią ze wiedza o pozwoleniu ale NIE POJADĄ BO TAM TEZ SĄ JUZ KORKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HEHHEHEHEH EJJJJ NO CO POMYSŁ TO BUBEL....EHH

TEZ to słyszałem, nie chca jechac bo licza ze moze bedzie lepiej!! u nas na pewno nie w ilosci osob na zmianie

były szef PiSowski ABW dostał 18tys. zł nagrody w rocznicę "cudu nad Wisłą", takich cukiereczków znaleźlibyśmy więcej, tak rządzący szukali i szukają okazji aby się ponagradzać z przeróżnych okazji, ..jak celnik znajdzie przemyt..nagrodę dostaje dyrekcja a celnik ochłap, jak coś źle się dzieje na granicy baty zrywa celnik, jak nie daj Boże zabiją celnika to będzie czyn o małej szkodliwości czynu...to co mamy zrobić aby nas władza traktowała poważnie? co możemy jeszcze zrobić aby przestali robić z nas idiotów?.....my już wiemy

co ten rząd robi ..totalnie sie osmiesza ....czy oni jeszcze myslą ....juz tyle razy próbowali celników zastraszyć i nic... to tylko jedno znaczy że sytuacja w cle była tak zła że juz nic nie zastraszy celników...są silni

Wróżę bardzo szybki koniec rządu Tuska - rządu ignorantów :lol:
TO NIE RZąD TO NIERZąD :x

NIE ROZUMIEM RZĄDU PRZECIEŻ NIE ŻĄDAMY RZECZY NIEMOŻLIWYCH.
JEST NAS TYLKO OK 15 TYS. WIĘC ZARÓWNO PODWYŻKI JAK I WCZEŚNIEJSZE EMERYTURY SĄ DO ZNIESIENIA PRZEZ BUDŻET.
NIE MYŚLĄ O STRATACH , LUDZIACH I WIZERUNKU POLSKI .

GDZIE ONI MAJĄ GŁOWY????

podobno mobilni którzy przyjechali na wschodnią granicę biją sie z kierowcami w kolejce po hot dogi?

Chyba zaczynam rozumieć jak czuli się powstańcy styczniowi po upadku powstania i chyba czeka mnie ich los. Zsyłki i emigracja po całym świecie. Jestem podłamany, głosowałem na PO tylko PO CO ?

działania rządu Tuska przypomina do złudzenia działania towarzyszy z KC z lat 80-tych - no cóż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - im wyżej się siedzi z tym większym hukiem można spaść - a ambicje są PREZYDENCKIE 8) :x

DLACZEGO TERAZ MEDIA NIE TRĄBIą, JAKI BIEDNY JEST CELNIK, KTÓRY Z PRZEPRACOWANIA I STRESU ZEMDLAŁ W TRAKCIE WYKONYWANIA CZYNNOŚCI SŁUŻBOWYCH NA OC W DOROHUSKU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przed chwila na TVN podali ze policjanci zaczynaja sie brac za protestowanie, mam dziwne wrazenie ze rysuja ich bardzo podobnie jak nas .
Akcja "Widelec" :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry