G
Guest
Gość
A co mamy wrócić do pracy? Chorzy jesteśmy i na UŻ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:co ty pierdolisz,to że TV nic na ten temat nic nie mówi to nie znaczy,że nic nie robiąAnonymous napisał:Dlaczego wewnętrzne oddziały nic nie robią.
Znam sprawę,mnie przenieśli do Białej,a żona miała zostać w Katowicach (oboje byliśmy celnikami) czy ktos o nas wtedy myślał??pisałem do ministerstwa to mnie osrali z resztą WSA i NSA też zwolniłem się bo co miałe robić,za 1300 zł iść do Białej,0 kasy na dojazd,żadnych perspektyw mieszkaniowych i kogo to wzruszyło.Moim zdaniem nie powinniście odpuszczać dokąd nie spełnią wszystkich postulatów na piśmie.Anonymous napisał:niektórzy uważają, że nie mamy sumienia trzymając Tirowców w kolejkach, a gdzie było sumienie Rządu, gdy nas alokowano, kto miał sumienie rozłączać rodziny. W momencie wejścia do Szengen wielu polityków stwierdziło ze było to złe i pracowników SG tak nie potraktują, znalazły się dla nich (SG) zadania w miejscu dotychczasowego pełnienia służby. Teraz, gdy my walczymy o swoje, mając w perspektywie wejście Ukrainy do Uni i kolejny dylemat, co się stanie z kolegami ze wschodniej granicy. TV (szczególnie TV24) przestawia nas jako tych złych. Jednak o tym, w jakich warunkach atmosferycznych często musimy pracować przekonali się ich reporterzy, stojąc wczoraj wieczorem w zadymce, dla nas to chleb powszedni. Jednak mając ok. 60 lat nie chcemy być zmuszani do takiego stania, bo młodszych celników nie będzie, kto przyjdzie do UC za 1200-1300 miesięcznie, bez żadnych uprawnień. Dlatego trzymajmy się KOLEDZY walczymy o leprze jutro dla całej Administracji Celnej.
gdy nas alokowano, kto miał sumienie rozłączać rodziny.
Tak było - Matki od małych dzieci! Na podjęcie decyzji dano im 10 dni!
Mojemu koledze mało rodzina się przez alokację nie rozsypała -zwolnił się, wolał uratować to co ma najcenniejsze
Teraz jest kierowcą i pewno nas rozumie.
To nie są moje słowa lecz jedngo z naszych kolegów. Ja też to przeżyłem, niech trochę pomyślą niektórzy z nas bo ich też to może spotkać !!!!!!
ni chuja,sam idźJA1 napisał:A ja proponuję inne rozwiazanie, aby wykazać naszą dobra wolę. Niech Bezledy zawieszą protest i przyjdą do pracy. Sytuacji na przejściach z Ukrainą i Białorusią to nie zmieni, a nikt nam nie zarzuci, ze nie chcemy pokazać się z dobrej strony. Tam i tak jest mała kolejka. Co wy na to?
nie kombinuj niech zaczną rozmowy to pomyślimy co robićJA1 napisał:A ja proponuję inne rozwiazanie, aby wykazać naszą dobra wolę. Niech Bezledy zawieszą protest i przyjdą do pracy. Sytuacji na przejściach z Ukrainą i Białorusią to nie zmieni, a nikt nam nie zarzuci, ze nie chcemy pokazać się z dobrej strony. Tam i tak jest mała kolejka. Co wy na to?
protestAnonymous napisał:A PÓŹNIEJ BEZLEDY ZOSTANĄ OKRZYKNIĘTE JAKO TE NAJGORSZE OJ NIE RAZEM TRWAMY
dziadyga bez zembuf napisał:Kto oglądał informacje na tv i patrzył na tabelkę propozycji premiera?
Czy zauważyliście w roku wkranu 500 zł podwyżki od stycznia 2009 ???
Macie jeszcze złudzenia , że premier gra fair???
Znowu chcą nas oszukaćdziadyga bez zembuf napisał:Kto oglądał informacje na tv i patrzył na tabelkę propozycji premiera?
Czy zauważyliście w roku wkranu 500 zł podwyżki od stycznia 2009 ???
Macie jeszcze złudzenia , że premier gra fair???
TYLKO BLOKADA WARSZAWY I PROTESTAnonymous napisał:Ludzie trzymajcie sie tyle juz razem wytrwalismy. jak teraz sie poddamy to bedzie koniec i nic nie wywalczymy. Poczekajmy ten osttani dzien zeby ZZ w koncu sie dogadaly we wtorek i w srode (procz tych ktorzy maja L4) wracmy do pracy rozladowac kolejki
PRAWDA!!!!!!!Anonymous napisał:W TVP1 Siwy powiedział że protest trwa!
Czy to prawda?
Anonymous napisał:A PÓŹNIEJ BEZLEDY ZOSTANĄ OKRZYKNIĘTE JAKO TE NAJGORSZE OJ NIE RAZEM TRWAMY