G
Guest
Gość
a jak myślisz???powiedział,ale nie jest tego pewny czy nie wie co mówi?Anonymous napisał:W TVP1 Siwy powiedział że protest trwa!
Czy to prawda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a jak myślisz???powiedział,ale nie jest tego pewny czy nie wie co mówi?Anonymous napisał:W TVP1 Siwy powiedział że protest trwa!
Czy to prawda?
Anonymous napisał:Dlaczego wewnętrzne oddziały nic nie robią.
A nie były to Kielce?Anonymous napisał:Jakiś dupek z ZZC w KALISZU RADOŚNIE OŚWIADCZYŁ W DTV ŻE OD JUTRA CAŁY KALISZ PRZYSTĘPUJE DO PRACY,TAK UWIERZYŁ W TUSKA I JEGO OBIETNICE.JAKO ZWIĄZKOWIEC POWIEDZIAŁ TEŻ ,ŻE 100% FUNKCJONARIUSZY PRZYSTĄPI DO PRACY. OSTATNI DO PROTESTU -PIERWSI PO MEDALE?
Nikt o nas nie myślał i nie myśli, partie które wysyłały na s na wschód teraz chcą na nas zbić kapitał polityczny, alokersi trzymajmy się razem. Panie Sławku zrób coś aby ten koszmar się, nie powtórzył, ja jestem twardym góralem i to przezyłem, lecz nie każdy jest taki twardy.Anonymous napisał:Znam sprawę,mnie przenieśli do Białej,a żona miała zostać w Katowicach (oboje byliśmy celnikami) czy ktos o nas wtedy myślał??pisałem do ministerstwa to mnie osrali z resztą WSA i NSA też zwolniłem się bo co miałe robić,za 1300 zł iść do Białej,0 kasy na dojazd,żadnych perspektyw mieszkaniowych i kogo to wzruszyło.Moim zdaniem nie powinniście odpuszczać dokąd nie spełnią wszystkich postulatów na piśmie.Anonymous napisał:niektórzy uważają, że nie mamy sumienia trzymając Tirowców w kolejkach, a gdzie było sumienie Rządu, gdy nas alokowano, kto miał sumienie rozłączać rodziny. W momencie wejścia do Szengen wielu polityków stwierdziło ze było to złe i pracowników SG tak nie potraktują, znalazły się dla nich (SG) zadania w miejscu dotychczasowego pełnienia służby. Teraz, gdy my walczymy o swoje, mając w perspektywie wejście Ukrainy do Uni i kolejny dylemat, co się stanie z kolegami ze wschodniej granicy. TV (szczególnie TV24) przestawia nas jako tych złych. Jednak o tym, w jakich warunkach atmosferycznych często musimy pracować przekonali się ich reporterzy, stojąc wczoraj wieczorem w zadymce, dla nas to chleb powszedni. Jednak mając ok. 60 lat nie chcemy być zmuszani do takiego stania, bo młodszych celników nie będzie, kto przyjdzie do UC za 1200-1300 miesięcznie, bez żadnych uprawnień. Dlatego trzymajmy się KOLEDZY walczymy o leprze jutro dla całej Administracji Celnej.
gdy nas alokowano, kto miał sumienie rozłączać rodziny.
Tak było - Matki od małych dzieci! Na podjęcie decyzji dano im 10 dni!
Mojemu koledze mało rodzina się przez alokację nie rozsypała -zwolnił się, wolał uratować to co ma najcenniejsze
Teraz jest kierowcą i pewno nas rozumie.
To nie są moje słowa lecz jedngo z naszych kolegów. Ja też to przeżyłem, niech trochę pomyślą niektórzy z nas bo ich też to może spotkać !!!!!!
NIE SIEJ śCIEMY . PROTEST TRWA !!!Anonymous napisał:a jak myślisz???powiedział,ale nie jest tego pewny czy nie wie co mówi?Anonymous napisał:W TVP1 Siwy powiedział że protest trwa!
Czy to prawda?
Nie o to chodzi, ale w Wawie było dużo przedstawicieli i pytam czy to głos ich wszystkich?Anonymous napisał:a jak myślisz???powiedział,ale nie jest tego pewny czy nie wie co mówi?Anonymous napisał:W TVP1 Siwy powiedział że protest trwa!
Czy to prawda?
Z Kalisza jedzie pociąg do BiałegostokuAnonymous napisał:A nie były to Kielce?Anonymous napisał:Jakiś dupek z ZZC w KALISZU RADOŚNIE OŚWIADCZYŁ W DTV ŻE OD JUTRA CAŁY KALISZ PRZYSTĘPUJE DO PRACY,TAK UWIERZYŁ W TUSKA I JEGO OBIETNICE.JAKO ZWIĄZKOWIEC POWIEDZIAŁ TEŻ ,ŻE 100% FUNKCJONARIUSZY PRZYSTĄPI DO PRACY. OSTATNI DO PROTESTU -PIERWSI PO MEDALE?
Anonymous napisał:a jak myślisz???powiedział,ale nie jest tego pewny czy nie wie co mówi?Anonymous napisał:W TVP1 Siwy powiedział że protest trwa!
Czy to prawda?
Anonymous napisał:Nie o to chodzi, ale w Wawie było dużo przedstawicieli i pytam czy to głos ich wszystkich?Anonymous napisał:a jak myślisz???powiedział,ale nie jest tego pewny czy nie wie co mówi?Anonymous napisał:W TVP1 Siwy powiedział że protest trwa!
Czy to prawda?
Anonymous napisał:NIE SIEJ śCIEMY . PROTEST TRWA !!!Anonymous napisał:a jak myślisz???powiedział,ale nie jest tego pewny czy nie wie co mówi?Anonymous napisał:W TVP1 Siwy powiedział że protest trwa!
Czy to prawda?
Popieram, alokacja skrzywdziła moje dzieci, lecz nikogo to nie obchodzi, że musiały zostawić góry i przenieść się na Wschód> Sławek zrób wszystko co mozesz- paracuję 15 lat, lecz takiego zrywu nie pamientam.Anonymous napisał:A ja jak były alokacje ,wylądowałam w szpitalu i leżałam bo nie mogłam chodzić ponad 3 miesiące.Będę pamiętała Pana Jasiuna, który nam Celnikom zafundował alokacje w 2003-2004 roku.I dlatego bądzmy solidarni,nie dajmy się omamić jakoś ustawą modernizacyjną.Ustawa o emeryturach leży w szufladzie od dawna w sejmie.A modernizować to można mieszkanie,dom... Ufam Panu Sławkowi,i jak On powie że wszystko jest cacy,możmy wracać do naszych obowiązków...
CIEKAWE CZY MA DZIECI , BO PO PIERWSZEJ SłUżBIE JAJA MU ODMARZNąAnonymous napisał:Gość z Kielc co pieprzył w TVP że daje wiarę Tuskowi to chyba gość przebrany za celnika z MF-u :!: Sprzedawczyk.... zobaczycie jak jego kariera zawodowa będzie przebiegać na pasie na granicy wschodniej..... hiihihihihi. Jak ma rodzinę to gratuluję, adetchną na jakiś czas od niego...