G
Guest
Gość
Baśka i Sławek bo reszty nie znam. Wierzymy w Was jutro. Nawet mszę odprawimy z naszymi Kapelanami co tak strasznie nas wspierają duchowo!!!!!!!!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wiem, że jesteści OK, trzymajmy się razem!Anonymous napisał:Anonymous napisał:NIE SIEJ śCIEMY . PROTEST TRWA !!!Anonymous napisał:a jak myślisz???powiedział,ale nie jest tego pewny czy nie wie co mówi?Anonymous napisał:W TVP1 Siwy powiedział że protest trwa!
Czy to prawda?
,, ja jestem twardym góralem i to przezyłem, lecz nie każdy jest taki twardy''
MY WAM POMOżEMY TYLKO WYGRAMY PROTEST- TUBYLCE .HEJ
Anonymous napisał:KREW RAZ NA DWA MESIąCE . POZDRAWIAM PROTESTUJąCYCH.Poznań napisał:To ze OC Gądki czy OC Poznań UC Poznań przyjdzie jutro do pracy, nie znaczy że zrobi 200% normy. Mamy palec na spuście i jak trzeba strzelimy . Jesteśmy gotowi do dalszych działań! Mamy po 2 UZ i krew wiec jak będzie trzeba 3 dni nas w pracy nie zobaczą. Opieka na dziecko to żaden problem- zimą czy wiosną chorują jak na zamówienie Nie ma mowy o jakimkolwiek strachu funkcjonariuszy czy łamaniu sie. Jesteśmy zwarci i gotowi, z tym że jak rząd zacznie kręcić absencja w IC Poznań wyniesie nie 85% a 95%. Żeby było jasne- ludzie w Poznaniu nie boją się! Są zwarci i gotowi!
Co do wschodu- nadal uważam że słusznie protestujecie, pamiętajcie jednak żeby nie wpaść w pułapkę L4- jest porozumienie- nie ma funkcjonariuszy
Jeszcze jedno- UZ może sie skończyć
Krew- raz na pół roku
opieka na dziecko "tylko" 2 tygodnie
Protest Włoski....... do osiągnięcia sukcesu
Przy tych kolejkach przy ODROBINIE złej woli ze strony fc te korki do wiosny nie zostaną rozładowane bez wzgledu na ilość mobilnych tam wysłanych. Oni tez nie sa głupi i wiedzą ze nie można klepać na szybko bo za pół roku do drzwi im zapukają
NIE PęKAJ DAMY RADE TYLKO NIECH PREMIER PODPISZE POROZUMIENIE Z MICHAłEM ZAJąCEM , TO JEST WARUNEKAnonymous napisał:PROTEST TRWA NADAL. Przeczytajcie komunikat na 1 stronie. Do środy max to potrwa albo paraliż granic bo większość na L4. Wtedy to dopiero będzie... brak możliwości rozładowania kolejek bo zwolnienia praktycznie nie można przerwać... :idea:
black napisał:Sydney napisał:Info sprawdzone w 100% :!: :!: :!:
Mobilni z Katowic Krakowa Warszawy Łodzi zostają wysyłani na wschód ... od kilku do kilkunastu osób z Izby :!: :!: :!:
Dzisiaj wyjechali już pierwsi :!:
Mobilni z W-wy są z Wami jesteśmy na L4 włącznie z kierownikami
JAK BęDZIE TRZEBA TO I PONAGINAMYALE NIECH SPELNIą NASZE WARUNKIAnonymous napisał:jedno jest w tym wszystkim najważniejsze, większość z nas zrozumiała że nie warto się dać zastraszać i mam nadzieję iż czas akordów bo kolejka rośnie, minim 100 cieżarówek na osobę, 300 wydanych kartek bo podróżni z kolejki dzwonią - BEZPOWROTNIE MINĄŁ
Anonymous napisał:black napisał:Sydney napisał:Info sprawdzone w 100% :!: :!: :!:
Mobilni z Katowic Krakowa Warszawy Łodzi zostają wysyłani na wschód ... od kilku do kilkunastu osób z Izby :!: :!: :!:
z IC Kraków tylko jeden :lol: :lol: :lol: :lol: (zgłosił sie na ochotnika )
wujek ty najlepiej jesteś zorientowany kiedy przelejecie kase z MF do Izb Celnych. Ale dlaczego wypowiadasz sie za Poznań? :?:wujek napisał:500 zł liczone będzie od 1 stycznia 2008r. po uchwaleniu budżetu państwa i podpisaniu go przez Prezydenta. Pienądze będą prawdopodobnie wypłacane w marcu, kwietniu(tak było do tej chwili), ze spłatą od stycznia 2008
Anonymous napisał:black napisał:Sydney napisał:Info sprawdzone w 100% :!: :!: :!:
z IC Kraków tylko jeden :lol: :lol: :lol: :lol: (zgłosił sie na ochotnika )
Anonymous napisał:Ja wiem, że jesteści OK, trzymajmy się razem!Anonymous napisał:Anonymous napisał:NIE SIEJ śCIEMY . PROTEST TRWA !!!Anonymous napisał:a jak myślisz???powiedział,ale nie jest tego pewny czy nie wie co mówi?Anonymous napisał:W TVP1 Siwy powiedział że protest trwa!
Czy to prawda?
,, ja jestem twardym góralem i to przezyłem, lecz nie każdy jest taki twardy''
MY WAM POMOżEMY TYLKO WYGRAMY PROTEST- TUBYLCE .HEJ
GÓRAL
Twoich przełożonych wujek w sobotę i niedzielę nie było przecież w MF . A z tobą, wątpliwej moralności człowiekiem i cieciem przy drzwiach nie będą negocjować przecież.wujek napisał:zapytaj się swoich ukochanych związkowców, gdzie byli i co robili, w sobotę i niedzielę zamiast rozmawiać w MF, ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem co robiło kilku z nich.
Nie żal Ci tych ludzi na granicy?