G
Guest
Gość
To tak jak ja :lol: :lol:fox napisał:A mnie na granicy nie znajdą bo ja w domku mieszkam hehe i prze kilka kolejnych dni podobnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To tak jak ja :lol: :lol:fox napisał:A mnie na granicy nie znajdą bo ja w domku mieszkam hehe i prze kilka kolejnych dni podobnie
Anonymous napisał:TVN24
Na misję pokojową do Czadu i Republiki Środkowoafrykańskiej pojedzie 3700 żołnierzy. W skład unijnego kontyngentu wejdzie 400 Polaków. Misja ma potrwać rok.
Skąd są pieniądze na Czad?
Te pieniądze winny być na likwidację czadu w cle!
A zapowiadają u nas mróz :lol: :lol:Anonymous napisał:Anonymous napisał:black napisał:Sydney napisał:Info sprawdzone w 100% :!: :!: :!:
Mobilni z Katowic Krakowa Warszawy Łodzi zostają wysyłani na wschód ... od kilku do kilkunastu osób z Izby :!: :!: :!:
Dzisiaj wyjechali już pierwsi :!:
Mobilni z W-wy są z Wami jesteśmy na L4 włącznie z kierownikami
z IC Kraków tylko jeden :lol: :lol: :lol: :lol: (zgłosił sie na ochotnika )
POWINNI WZIąć FILCE BO PRZYMARZNą DO ZIEMI ZOSTANą NA KRESACH DO MłODYCH KARTOFLI. PAJACE.
już jest -6 i pewnie jeszcze wiejeAnonymous napisał:A zapowiadają u nas mróz :lol: :lol:Anonymous napisał:Anonymous napisał:black napisał:Sydney napisał:Info sprawdzone w 100% :!: :!: :!:
Mobilni z Katowic Krakowa Warszawy Łodzi zostają wysyłani na wschód ... od kilku do kilkunastu osób z Izby :!: :!: :!:
POWINNI WZIąć FILCE BO PRZYMARZNą DO ZIEMI ZOSTANą NA KRESACH DO MłODYCH KARTOFLI. PAJACE.
NIECH ROZPOCZNą ROZMOWY . PROTEST!!!Anonymous napisał:zobaczycie że to sie musi skończyć zbiorowym złożeniem wypowiedzenia...z tym i innymi rzadami nie ma innego sposobu ...trzeba sie lepiej zorganizować nic nie jest stracone
Napewno mu się spodoba u nas na wschodzie,Cisza, mróz,piękne krajobrazy, mróz,fajni ludzie, mróz.A może nawet spodoba on naczelnictwu zaproponują mu dłuższy pobyt :lol: :lol:Anonymous napisał:Anonymous napisał:black napisał:Sydney napisał:Info sprawdzone w 100% :!: :!: :!:
ciekawe dokąd wróci, przecież nie do IC Kraków
Janko M. napisał:KOLEDZY.BAJKA NA DOBRANOC.SCHETYNA ZACZYNA NA TVN24.OGLĄDACIE?
Anonymous napisał:Napewno mu się spodoba u nas na wschodzie,Cisza, mróz,piękne krajobrazy, mróz,fajni ludzie, mróz.A może nawet spodoba on naczelnictwu zaproponują mu dłuższy pobyt :lol: :lol:Anonymous napisał:Anonymous napisał:black napisał:Sydney napisał:Info sprawdzone w 100% :!: :!: :!:
ciekawe dokąd wróci, przecież nie do IC Kraków
BLOKADA CIężARóWEK . PROTEST.Anonymous napisał:wiecie c,o ten rząd dziś poleciał w kulki z kierowcami i celnikami a zwłaszcza ze ZZ..takiej arogancji należało się spodziewać ...jasno widać że grał na zwłoke po co on poleciał na wschód....zeby zyskac na czasie....tylko wypowiedzenie z pracy ich postawi do pionu nic pozatym...niech zobacza że to nie sa przelewki....wzieli celnych psychologicznie.....
BO OSZUKALI TIROWCóW , NIE WIEM NA CO ONI CZEKAJąAnonymous napisał:tylko zaostrzenie protestu da wam to co chcecie i ani krok do tyłu....opieszałosc rządu jest zadziwiajaca a taki proeuropejki był tusia
MAREK!!!! MARECZKU!!!!! słyszysz to echoAnonymous napisał:Marek W - załatwi wszystko i będzie pracowało - an nie strajkuje jak mkilku innych!
DOBRZE GADAł , TEż TO SłYSOLEK HEJAnonymous napisał:Olejniczak z SLD w TVP3
Po co płacić Ukrainie odszkodowania 25mln zł/za dzień
to już lepiej było dać celnikom podwyżkę 1500 zł czy 2000 zł
Ot jak chłop zmądrzał!!!