NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Anonymous napisał:
rozmawiałem przez telefon z jednym z uczestników spotkania i przekazał mi info iz Dorohusk daje im szansę ale tyko jedną i od jutra Chełm i obydwa Dorohuski wracają do pracy

TO śCIEMA . PROTEST TRWA

Anonymous napisał:
rozmawiałem przez telefon z jednym z uczestników spotkania i przekazał mi info iz Dorohusk daje im szansę ale tyko jedną i od jutra Chełm i obydwa Dorohuski wracają do pracy
TO SIE UPAPRALI TO JEST WSTYDI HAŃBA

Anonymous napisał:
tylko zaostrzenie protestu da wam to co chcecie i ani krok do tyłu....opieszałosc rządu jest zadziwiajaca a taki proeuropejki był tusia
Chcesz rękami celników wyciągać sobie kasztany z ognia? Myślisz, że oni są tak łupi?

znalazłem to na IC Wrocław
Koleżanki i Koledzy Celnicy

Dzisiaj w południe Szef Służby Celnej złożył propozycję nie do odrzucenia funkcjonariuszom
"służby mobilnej" w całym kraju - wyjazd na granicę wschodnią w celu odblokowania przejść granicznych. 'Mobilne" chłopaki (i dziewczyny!!) zachowali się przytomnie i gremialnie złożyli podania o dzień wolny (wtorek) na żądanie. Teraz M.F. szuka łamistrajków gdzie indziej.

Oto wieść gminna (dobrze poinformowana) niesie, że jutro ( wtorek)funkcjonariusze Izb Celnych z wnętrza i zachodu kraju, którzy przyjdą do pracy w swoich komórkach - zostaną nagrodzeni... !! To ONI, zamiast "mobilnych", pojadą na wschód odprawiać owe tysiące tirów... Dla tych, którzy dadzą się tak złapać życzymy szczęśliwej drogi i najlepiej już tam zostańcie...

My natomiast zostajemy w domu. W domu, powtarzam - bo tak właśnie teraz trzeba.
Ta doba będzie przełomowa.Zwycięstwo naprawdę jest blisko.
Liczy się decyzja KAŻDEGO z nas. Twoja też.
Kto ma uszy niech słucha.
Za Zarząd Związku Zawodowego FiPSC IC we Wrocławiu
Ryszard Margas.

Oby Pan Premier nie przysłał negocjatorów, którzy też twierdzą ze nie maja z kim rozmawiać.

trzeba przynajmniej do jutra wytrzymac Panowie a jak wrócicie ze strachu przed takimi jak Schetyna to jesteście na zawsze przegrani jako grupa zawodowa i już nigdy nie nażekajcie na swój los

Anonymous napisał:

POGORSZYLO CI SIę . ZNAM DOBREGO PSYCHIATRę.

ej co jest!!!??????.....ja pierdxxx!!!

wszędzie gadają że Dorohusk się poddał! wracają na służby!!!!!

co oni tam robią!!!!!!!!???????

rzad na forum posty stawia siejąc zamieszanie. jasne jest ze mobilnymi dziury nie załatają a protest włoski może trwac WIEKI!!!

TRWAJMY DO JUTRA JUTRO WSZYSTKO SIĘ ROZSTRZYGNIE ALBO W JEDNĄ ALBO W DRUGĄ STRONE - ZAWSZE MOŻNA PRZEDŁUŻYĆ ZWOLNIENIE ALE JUTRO OBOWIĄZKOWO ABSENCJA

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

POGORSZYLO CI SIę . ZNAM DOBREGO PSYCHIATRę.

NIE, NIE POGORSZYłO MI SIę

Taa Doruhusk wraca- propaganda rzadu na forum sie przedostała- TO ICH TAKTYKA- nie dajmy sie!!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry