NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Anonymous napisał:
ej co jest!!!??????.....ja pierdxxx!!!

wszędzie gadają że Dorohusk się poddał! wracają na służby!!!!!

co oni tam robią!!!!!!!!???????
Myślą.

Barany mogą dalej się wylegiwać i robić za mięso armatnie cwanych polityków.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
rozmawiałem przez telefon z jednym z uczestników spotkania i przekazał mi info iz Dorohusk daje im szansę ale tyko jedną i od jutra Chełm i obydwa Dorohuski wracają do pracy

POGORSZYLO CI SIę . ZNAM DOBREGO PSYCHIATRę.

Abramowice mają dyżur

POWTARZAM INFO Z PIERWSZEJ RęKI, I NIE POGORSZYłO MI SIę I TUBą MF-u TEZ NIE JESTEM

Anonymous napisał:
TVN24
Na misję pokojową do Czadu i Republiki Środkowoafrykańskiej pojedzie 3700 żołnierzy. W skład unijnego kontyngentu wejdzie 400 Polaków. Misja ma potrwać rok.

Skąd są pieniądze na Czad?

Te pieniądze winny być na likwidację czadu w cle!
będa strzec małych murzynków i francuskie interesy za pieniądze polskiego podatnika a Nasze dzieci zostaną same , bo Nas alokują na wschód i zrobia z Nas murzynków . To koszmar :shock: :shock:

JESLI DOROHUSK WRACA...OK PAMIETAJMY ZE ONI PROTESTUJĄ OD POCZATKU NIEKTÓRZY CIAGNA TO OD 17-18 STYCZNIA TO JUZ 10 DNI....ALE NICH RESZTA POLSKI BEDZIE TAKIM GWARANTEM!!!!!!!!!!!!!

NIECH INNI POCZEKAJA 1 DZIEN!!!!!!!

JESLI RZAD NAS WYDYMAŁ DOROHUSK POWRÓCI

RESZTA KRAJU PROPROTEST TRWA

To prawda. Dyrektorzy Izb wewnętrznych nie mają kogo wysyłać i boją się że na tekie zapowiedzi MF-u o delegacjach to jutro w ogóle nikt u nich do roboty nie przyjdzie.
Dla ewentualnych nielicznych chętnych podam, że mogą na wschodzie zostać na dłużej jak alokanci, więc zanim wyrażą zgodę na delegację niech się dobrze zastanowią, bo niechcący mogą sami sobie do butów nasrać.

Ludzie słuchaliście rozmowy Schetyny. Ma rację nie ma strajku nie ma strony. Rozmowa przedewszystkim powinna być z celnikami i taka jest. Podtrzymał propozycje dla celników. Nie przekręcajcie tego co powiedział. Nie można w każdej wypowiedzi szukać podtekstów. Czego MY tak naprawdę jeszcze chcemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo pogubiłem się. Walczymy, oni nam dają dużo a my mamy ich w dupie. No to co mamy zrobić. Czekać tak na zwolnieniach i urlopach jak nam pieniadze na konto wpłyną i ustawę zmienią. Chyba wiemy że to nie realne.

Anonymous napisał:
JESLI DOROHUSK WRACA...OK PAMIETAJMY ZE ONI PROTESTUJĄ OD POCZATKU NIEKTÓRZY CIAGNA TO OD 17-18 STYCZNIA TO JUZ 10 DNI....ALE NICH RESZTA POLSKI BEDZIE TAKIM GWARANTEM!!!!!!!!!!!!!

RESZTA KRAJU PROTEST TRWA

Anonymous napisał:

WRESZCIE KTOś ZAUWAżYł, żE DOROHUSK NIE PROTESTUJE OD PIąTKU 25 STYCZNIA ALE ZACZął DOKłADNIE TYDZIEń WCZEśNIEJ

Anonymous napisał:

TO NIE PRAWDA PROTEST TRWA , A JUTRO BęDZIE JUTRO OD RANA I ZOBACZYMY

No może ktoś upoważniony z rządu podpisze ugodę i po sprawie. Czemu tego nie rozumiesz? O ustnych obietnicach z czasem się zapomina a najchetniej przekręca.

Totalna dezinformacja ze strony rządu i mediów! I lekceważą ZZ, zamiast rozmawiać, biją pianę. Byle grać na czas i zastraszyć jak najwięcej z nas. Podziwiam kolegów z granicy wschodniej, ale wytrzymajcie jeszcze trochę! Centrum i zachód wam kibicuje i solidaryzuje się. Miałem nadzieję, że jak sprawa dojdzie do premiera, to weźmie się poważnie, chociażby dla zyskania popularności. A tu kicha... Zamiast poufałości typu "Donek" należy stwierdzić "dupek"...
A jutro, jak wytrzymamy: "przegrany dupek"!

gosc napisał:
Ludzie słuchaliście rozmowy Schetyny. Ma rację nie ma strajku nie ma strony. Rozmowa przedewszystkim powinna być z celnikami i taka jest. Podtrzymał propozycje dla celników. Nie przekręcajcie tego co powiedział. Nie można w każdej wypowiedzi szukać podtekstów. Czego MY tak naprawdę jeszcze chcemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo pogubiłem się. Walczymy, oni nam dają dużo a my mamy ich w dupie. No to co mamy zrobić. Czekać tak na zwolnieniach i urlopach jak nam pieniadze na konto wpłyną i ustawę zmienią. Chyba wiemy że to nie realne.
Zabijają mnie takie pierdoły jak ty

Status
Zamknięty.
Back
Do góry