G
Guest
Gość
NAJLEPSZA PROSTA DECYZJA . A JAKA SKUTECZNA!!!Anonymous napisał:Ja idę na zwolnienie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NAJLEPSZA PROSTA DECYZJA . A JAKA SKUTECZNA!!!Anonymous napisał:Ja idę na zwolnienie
OAnonymous napisał:rzad na forum posty stawia siejąc zamieszanie. jasne jest ze mobilnymi dziury nie załatają a protest włoski może trwac WIEKI!!!
Anonymous napisał:I JESZCZE JEDNA SPRAWA - MOBILE Z 3 IZB JUTRO śCIąGAJą DO BP
Anonymous napisał:KOCHANI FUNKCJONARIUSZE Z DOROHUSKA DZIEKUJEMY WAM ZA ZRYW JAKIEGO TA POLSKA NIGDY NIE WIDZIAŁA.JESLI JUTRO RZAD ZROBI NAS W JAJO TO IDZCIE NA WOLNE URLOPY ZWOLNIENIA I WOGOLE NALEZY WAM SIE ODPOCZYNEK
Anonymous napisał:korczowa, medyka i krościenko trzymaja się i na pewno nie odstąpiły od akcji.
A co gadał krótkoAnonymous napisał:BYŁEM NA SPOTKANIU I NIE WRACAM MNIE I MOICH KOLGÓW PAN DOMINIK NIE PRZEKONAŁ!!!
Anonymous napisał:BYŁEM NA SPOTKANIU I NIE WRACAM MNIE I MOICH KOLGÓW PAN DOMINIK NIE PRZEKONAŁ!!!
Anonymous napisał:A co gadał krótkoAnonymous napisał:BYŁEM NA SPOTKANIU I NIE WRACAM MNIE I MOICH KOLGÓW PAN DOMINIK NIE PRZEKONAŁ!!!
Anonymous napisał:Anonymous napisał:KOCHANI FUNKCJONARIUSZE Z DOROHUSKA DZIEKUJEMY WAM ZA ZRYW JAKIEGO TA POLSKA NIGDY NIE WIDZIAŁA.JESLI JUTRO RZAD ZROBI NAS W JAJO TO IDZCIE NA WOLNE URLOPY ZWOLNIENIA I WOGOLE NALEZY WAM SIE ODPOCZYNEK
TAK JAK NAPISALEM, DOSTAJą SZANSę JEDNą, JEżELI TO SPAPRAJą TO NA WłASNA ODPOWIEDZIALNOść
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:KOCHANI FUNKCJONARIUSZE Z DOROHUSKA DZIEKUJEMY WAM ZA ZRYW JAKIEGO TA POLSKA NIGDY NIE WIDZIAŁA.JESLI JUTRO RZAD ZROBI NAS W JAJO TO IDZCIE NA WOLNE URLOPY ZWOLNIENIA I WOGOLE NALEZY WAM SIE ODPOCZYNEK
TAK JAK NAPISALEM, DOSTAJą SZANSę JEDNą, JEżELI TO SPAPRAJą TO NA WłASNA ODPOWIEDZIALNOść
WZP-WSZYSTKICH IZB NAJJAŚNIEJSZEJ NIE DAJCIE SIĘ ZWARIOWAĆ PODCHODOM PSEUDO DYR.WYSZLIŚCIE OD TEJ SAMEJ MAMY SŁUŻBY CELNEJ-MACIE TERAZ TYLKO INNE KOMPETENCJE -TO INTERES CAŁEJ SŁUŻBY WASZ TAK SAMO
jestem mobilem ze wschodu- nie dajcie się zwariować!
ZAWIESZONY STARY COLL WZP-WSCHÓD-BYŁEM-JESTEM-ZAWSZE BĄDĘ Z WAMI WIARA TO POTĘGA A CZAS LECZY RANY
Gościu , ale nam chodzi ogosc napisał:Ludzie słuchaliście rozmowy Schetyny. Ma rację nie ma strajku nie ma strony. Rozmowa przedewszystkim powinna być z celnikami i taka jest. Podtrzymał propozycje dla celników. Nie przekręcajcie tego co powiedział. Nie można w każdej wypowiedzi szukać podtekstów. Czego MY tak naprawdę jeszcze chcemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo pogubiłem się. Walczymy, oni nam dają dużo a my mamy ich w dupie. No to co mamy zrobić. Czekać tak na zwolnieniach i urlopach jak nam pieniadze na konto wpłyną i ustawę zmienią. Chyba wiemy że to nie realne.