NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
KOCHANI FUNKCJONARIUSZE Z DOROHUSKA DZIEKUJEMY WAM ZA ZRYW JAKIEGO TA POLSKA NIGDY NIE WIDZIAŁA.JESLI JUTRO RZAD ZROBI NAS W JAJO TO IDZCIE NA WOLNE URLOPY ZWOLNIENIA I WOGOLE NALEZY WAM SIE ODPOCZYNEK

Anonymous napisał:
rzad na forum posty stawia siejąc zamieszanie. jasne jest ze mobilnymi dziury nie załatają a protest włoski może trwac WIEKI!!!
O
RZĄD ŻEBY NIE WIEM JAK ZAKLINAŁ ILE TO OSÓB BĘDZIE DO POMOCY TO I TAK NIE ZMIENI TO FAKTU... A PRAWDA TO JUTRZEJSZY DZEŃ I DŁUGOŚĆ KOLEJKI , I JAK TRANSPORTOWCY DOWIEDZA SIĘ ZE NIE MA POROZUMIENIA TO ICH SZLA... ........ I NAJADĄ NA URM

Anonymous napisał:
KOCHANI FUNKCJONARIUSZE Z DOROHUSKA DZIEKUJEMY WAM ZA ZRYW JAKIEGO TA POLSKA NIGDY NIE WIDZIAŁA.JESLI JUTRO RZAD ZROBI NAS W JAJO TO IDZCIE NA WOLNE URLOPY ZWOLNIENIA I WOGOLE NALEZY WAM SIE ODPOCZYNEK

TAK JAK NAPISALEM, DOSTAJą SZANSę JEDNą, JEżELI TO SPAPRAJą TO NA WłASNA ODPOWIEDZIALNOść

Korsarz napisał:
Do koleżanek i kolegów f.c z całej Polski właśnie wróciłem ze spotkania z szefem S.C w Chełmie.Przyjechał do nas celników z Dorohuska dopiero teraz.Nie patrzcie na informację z TVN24, że wracamy do pracy.Jutro t.j 29.01.08 koledzy nasi (wypróbowani koledzy) będą ostatecznie negocjować z szefem S.C ostateczne rozwiązanie naszych postulatów,przynajmniej w części.Poczekajmy na informację od nich i uzależnimy nasze działania od ustaleń.Prawdopodobnie informację o tych ustaleniach przekaże Pani Iwona Fołta w tv i radiu.Pozdrawiam wszystkich ,którzy się do nas przyłączyli.DOROHUSK !Dziękujemy za to.Ze szlabanowym pozdrowieniem "Wschodni Korsarz".
P.S Mam prośbę do admina aby to szybko weszło na inne fora.

Media od czwartku dezinformują i w przeważającej większości kreują nam zły wizerunek a mimo to trzymamy się. Ile to gróźb było przez te dni pod naszym adresem i trzymamy się razem a oni zaczynają sobie zdawać sprawę, że nic tym raczej nie wskórają. Z taktyki tej raczej nie zrezygnują ale pewnie wiedzą że muszą się z nami w końcu dogadać. Nie pęknijmy pod koniec szczęśliwego zakończenia sprawy. Ten Rząd nie odważy się postąpić z nami tak jak by to zrobił poprzedni. W innym przypadku opinia publiczna która może nas nie kocha przekonałaby się, że normalnośc nie wróciła z nadejściem PO.

arogancja i bezczelność władzy. żeby jeszcze mieli jakieś kompetencje, ale oni się budzą po 3 miesiącach zaskoczeni protestem, i jedynym ich pomysłem jest mówienie, że nie ma z kim rozmawiać i kombinowanie. mam w d. politykę, ale to po prostu robi się żałosne, jak bardzo nieszczere instencje, podawane z uśmiechem ma premier i jego minister (Schetyna). Są gorsi od Millera.

A mobilni wcale nie tacy skorzy do wyjazdu na wschód. Ja tam się nie wybieram, ani nikt z moich kolegów, bo wszyscy chorzy albo UŻ. A te 1500,-, jeśłi to prawda, niech sobie "szefo" .... do skarbonki wsadzi.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

TAK JAK NAPISALEM, DOSTAJą SZANSę JEDNą, JEżELI TO SPAPRAJą TO NA WłASNA ODPOWIEDZIALNOść

WZP-WSZYSTKICH IZB NAJJAŚNIEJSZEJ NIE DAJCIE SIĘ ZWARIOWAĆ PODCHODOM PSEUDO DYR.WYSZLIŚCIE OD TEJ SAMEJ MAMY SŁUŻBY CELNEJ-MACIE TERAZ TYLKO INNE KOMPETENCJE -TO INTERES CAŁEJ SŁUŻBY WASZ TAK SAMO

ZAWIESZONY STARY COLL WZP-WSCHÓD-BYŁEM-JESTEM-ZAWSZE BĄDĘ Z WAMI WIARA TO POTĘGA A CZAS LECZY RANY

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

WZP-WSZYSTKICH IZB NAJJAŚNIEJSZEJ NIE DAJCIE SIĘ ZWARIOWAĆ PODCHODOM PSEUDO DYR.WYSZLIŚCIE OD TEJ SAMEJ MAMY SŁUŻBY CELNEJ-MACIE TERAZ TYLKO INNE KOMPETENCJE -TO INTERES CAŁEJ SŁUŻBY WASZ TAK SAMO
jestem mobilem ze wschodu- nie dajcie się zwariować!

ZAWIESZONY STARY COLL WZP-WSCHÓD-BYŁEM-JESTEM-ZAWSZE BĄDĘ Z WAMI WIARA TO POTĘGA A CZAS LECZY RANY

Widzę, że TZW "MOBILE" to ramię władzy... Czy oni nie są funkcjonariuszami??? Mają inne uposażenia, prawo, przywileje???
Czy też są chłopcami do bicia i zamiatania???
Oni robią cały czas kiedy reszta walczy???

ALE NIE TO JEST NAJWAŻNIEJSZE - DLACZEGO WSZYSTKIE RZĄDY PO KOLEI SĄ TAK ZAWZIETE I TAK NIELICZNĄ A NIEMAL ELITARNĄ GRUPĘ ZAWODOWĄ CHCĄ SPROWADZIĆ DO PARTERU??? O CO IM CHODZI??? TO JAKIŚ CZUŁY PUNKT - PIĘTA AHILLESOWA??? TAK DUŻO DAJECIE DO BUDŻETU NIC W ZAMIAN NIE OTRZYMUJĄC - TO CZYSTY BIZNES!!!!

A PAN TUSK JAK OSZOŁOM POWTARZA BREDNIE O GUZICZKU I SIE UŚMIECHA SZYDERCZO...

gosc napisał:
Ludzie słuchaliście rozmowy Schetyny. Ma rację nie ma strajku nie ma strony. Rozmowa przedewszystkim powinna być z celnikami i taka jest. Podtrzymał propozycje dla celników. Nie przekręcajcie tego co powiedział. Nie można w każdej wypowiedzi szukać podtekstów. Czego MY tak naprawdę jeszcze chcemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo pogubiłem się. Walczymy, oni nam dają dużo a my mamy ich w dupie. No to co mamy zrobić. Czekać tak na zwolnieniach i urlopach jak nam pieniadze na konto wpłyną i ustawę zmienią. Chyba wiemy że to nie realne.
Gościu , ale nam chodzi o
1.emerytury
2...
...
A schetyna o tym nic :( i dlatego jutro nie przyjdziemy...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry