G
Guest
Gość
absolutnie. gdyby rząd mial dobre intensje już dawno mogło być po sprawie. Gra na czas, na zwłokę, nie możemy w tej chwili wszystko zaprzepaścić, wytrącić argumenty jutrzejszym negocjatorom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zgadzam się i myśle, że każdy kto ma w sobie troszkę rozsądku i odpowiedzialności wróci do pracywujek napisał:Zajmę skrajnie niepopularne stanowisku na tym forum. Wzywam do przystąpienie do pracy na czas trwania negocjacji, w imię odpowiedzialności za losy kraju, za los kierowców, za niepowodowanie dalszych strat w funkcjonowaniu przedsiębiorstw.
Dlaczego mamy nie pracować podczas negocjacji, bo ja tego nie rozumiem? Dlaczego nie dajemy odrobiny zaufania rządowi, tylko zawierzamy skompromitowanym związkom zawodowym?Protest zawsze możemy odwiesić.
Niech transport czynnie dołączy do protestu , przecież dzisiaj rano Schetyna ich oszukał . Na co oni czekają?Anonymous napisał:Anonymous napisał:a tam pieprzycie! jest zgoda na wyjscie na zmiany nie 100% obsady ale po 1 na stanowisko to w niczym nie zaszkodzi protestowi..ten gest jest z naszej strony do kierowców i pana premiera,lecz jesli zwiazki jutro sie nie dogadaja to w kazdej chwili mozna przystopowac..protest jest i bedzie ale bądzmy ludzmi!!! okażmy to kierowcom ze mimo tego jak nam jest ciężko potrafimy miec gest...cały czas sie waham czy isc jutro do pracy ...
WRAżLIWE JADą I CHWACIT!!!
i kilka ciotek :lol:Anonymous napisał:każdy kto przyjdzie do pracy poprawi statystykę w MF, i znowu powiedzą, że powoli wracamy do pracy a na granicach to 100% obsady (biura, praktykanci, mobilni, sg)
TO NIECH ZACZNą NEGOCJOWAć. TO WTEDY POMYśLIMY.wujek napisał:Przyłączcie się do Poznania-ZAWIEŚCIE PROTEST NA CZAS TRWANIA NEGOCJACJI, Może faktycznie niech przychodzi w tym czasie połowa obsady odpraw. Co o tym myślicie?
a kto to ten POZNAŃ ? na którym przejściu pracuje?Anonymous napisał:TO NIECH ZACZNą NEGOCJOWAć. TO WTEDY POMYśLIMY.wujek napisał:Przyłączcie się do Poznania-ZAWIEŚCIE PROTEST NA CZAS TRWANIA NEGOCJACJI, Może faktycznie niech przychodzi w tym czasie połowa obsady odpraw. Co o tym myślicie?
kulka napisał:od kiedy te podwyżki bo w telewizji powiedziano że od stycznia 2009
to idź i pracuj naczelniku/urzędniku/dyrektorze, ja służby nie pełnięAnonymous napisał:zgadzam się i myśle, że każdy kto ma w sobie troszkę rozsądku i odpowiedzialności wróci do pracywujek napisał:Zajmę skrajnie niepopularne stanowisku na tym forum. Wzywam do przystąpienie do pracy na czas trwania negocjacji, w imię odpowiedzialności za losy kraju, za los kierowców, za niepowodowanie dalszych strat w funkcjonowaniu przedsiębiorstw.
Dlaczego mamy nie pracować podczas negocjacji, bo ja tego nie rozumiem? Dlaczego nie dajemy odrobiny zaufania rządowi, tylko zawierzamy skompromitowanym związkom zawodowym?Protest zawsze możemy odwiesić.
wujek napisał:Zajmę skrajnie niepopularne stanowisku na tym forum. Wzywam do przystąpienie do pracy na czas trwania negocjacji, w imię odpowiedzialności za losy kraju, za los kierowców, za niepowodowanie dalszych strat w funkcjonowaniu przedsiębiorstw.
wujek z niemujek jesteś AUT . NIE MA żADNYCH NEGOCJACJI , JESTEś śLEPY I GłUCHY ?Anonymous napisał:to idź i pracuj naczelniku/urzędniku/dyrektorze, ja służby nie pełnięAnonymous napisał:zgadzam się i myśle, że każdy kto ma w sobie troszkę rozsądku i odpowiedzialności wróci do pracywujek napisał:Zajmę skrajnie niepopularne stanowisku na tym forum. Wzywam do przystąpienie do pracy na czas trwania negocjacji, w imię odpowiedzialności za losy kraju, za los kierowców, za niepowodowanie dalszych strat w funkcjonowaniu przedsiębiorstw.