G
Guest
Gość
i nie tylko na forum !!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Z tego co wiem to 90% IC nie działa,a co jakieś zmiany?Anonymous napisał:Anonymous napisał:Katowice stoją od piątkuAnonymous napisał:Zgadzam się, że w przypadku nie przystąpienia do rozmów musi nastąpić eskalacja protestu, ale na razie do rozmów nie doszło, stąd decyzja ZAŁOGI(jedne z pierwszych z uc wew. które czynnie poparły protest), OC Poznań, OC Gądki, OC Ławica
a dokładnie? bo ic k-ce to chyba nie :evil:
Sydney napisał:Info sprawdzone w 100% :!: :!: :!:
Mobilni z Katowic Krakowa Warszawy Łodzi zostają wysyłani na wschód ... od kilku do kilkunastu osób z Izby :!: :!: :!:
Dzisiaj wyjechali już pierwsi :!:
Ja jestem mobilem który pracował na "Celinie","NCTS" czy "Zefirze" więć kolego nie mierz wszystkich jedną miarą, jestem z Wami, nie jesteśmy razem!joku napisał:Aprpo's alokacji mobilnych i innych chętnych złamasów którzy wyraźili chęć dorobienia 1500 srebrników. Życzę im powodzenia!!? Sam tłuczek nie wystarczy do zrobienia odprawy! Pokażcie mi mobilnego ze znajomością Celiny, ECS-u, NCTS-TIR o uprawnieniach do zalogowania się w innej jednostce nie mówiąc. Zanim sie przyuczą to kolejki zbiegną się za Warszawą - naiwni!!! Jak zwykle, lepiej łatać środkami dorażnymi niż pójść na ustępstwa!!
Ja tam ich chromole, leczę się dalej!
to blef i ściema PROTEST TRWAAnonymous napisał:Koroszczyn dzisiaj zaczyna normalną noc w normalnym składzie + 4 młodych celników. Koniec protestu.
JEDNOCZYMY SIE W PROTEśCIEAnonymous napisał:slawomir.siwy
Mod
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 5:06 pm Temat postu:
Opis:
--------------------------------------------------------------------------------
Dzisiaj pod MF stawili się przedstawiciele z wszystkich granicznych izb celnych , przejść granicznych oraz wielu wewnętrznych kom. organizacyjnych.
Są to celnicy, którzy deklarowali nawet podwójne zmiany na granicy w celu rozładowania kolejek w zamian za podpisanie porozumienia z rządem RP.
Przedziwne, że wobec takiej deklaracji w rozmowach wzięli udział Dyr. Departamentów, którzy zaproponowali rozmowy z SSC dopiero na jutro.
Z uwagi więc na fakt, iż MF nie zależy na skończeniu horroru na granicy i w wielu wewnętrznych kom. organizacyjnych PROTEST CELNIKÓW TRWA NADAL.
W przypadku negatywnego wyniku jutrzejszych rozmów nastąpi eskalacja protestu
KREW RAZ NA DWA MESIąCE . POZDRAWIAM PROTESTUJąCYCH.Poznań napisał:To ze OC Gądki czy OC Poznań UC Poznań przyjdzie jutro do pracy, nie znaczy że zrobi 200% normy. Mamy palec na spuście i jak trzeba strzelimy . Jesteśmy gotowi do dalszych działań! Mamy po 2 UZ i krew wiec jak będzie trzeba 3 dni nas w pracy nie zobaczą. Opieka na dziecko to żaden problem- zimą czy wiosną chorują jak na zamówienie Nie ma mowy o jakimkolwiek strachu funkcjonariuszy czy łamaniu sie. Jesteśmy zwarci i gotowi, z tym że jak rząd zacznie kręcić absencja w IC Poznań wyniesie nie 85% a 95%. Żeby było jasne- ludzie w Poznaniu nie boją się! Są zwarci i gotowi!
Co do wschodu- nadal uważam że słusznie protestujecie, pamiętajcie jednak żeby nie wpaść w pułapkę L4- jest porozumienie- nie ma funkcjonariuszy
Jeszcze jedno- UZ może sie skończyć
Krew- raz na pół roku
opieka na dziecko "tylko" 2 tygodnie
Protest Włoski....... do osiągnięcia sukcesu
Przy tych kolejkach przy ODROBINIE złej woli ze strony fc te korki do wiosny nie zostaną rozładowane bez wzgledu na ilość mobilnych tam wysłanych. Oni tez nie sa głupi i wiedzą ze nie można klepać na szybko bo za pół roku do drzwi im zapukają
Skoro pracowałeś w tych systemach to niedługo jesteś mobilem ja też kiedyś pracowałem i wcale za tym ponownie nie tęsknię.Powodzenia trzymaj się, tul żonę i nie przyjżdżaj teraz do nas na wschód.Anonymous napisał:Ja jestem mobilem który pracował na "Celinie","NCTS" czy "Zefirze" więć kolego nie mierz wszystkich jedną miarą, jestem z Wami, nie jesteśmy razem!joku napisał:Aprpo's alokacji mobilnych i innych chętnych złamasów którzy wyraźili chęć dorobienia 1500 srebrników. Życzę im powodzenia!!? Sam tłuczek nie wystarczy do zrobienia odprawy! Pokażcie mi mobilnego ze znajomością Celiny, ECS-u, NCTS-TIR o uprawnieniach do zalogowania się w innej jednostce nie mówiąc. Zanim sie przyuczą to kolejki zbiegną się za Warszawą - naiwni!!! Jak zwykle, lepiej łatać środkami dorażnymi niż pójść na ustępstwa!!
Ja tam ich chromole, leczę się dalej!
Anonymous napisał:a tam pieprzycie! jest zgoda na wyjscie na zmiany nie 100% obsady ale po 1 na stanowisko to w niczym nie zaszkodzi protestowi..ten gest jest z naszej strony do kierowców i pana premiera,lecz jesli zwiazki jutro sie nie dogadaja to w kazdej chwili mozna przystopowac..protest jest i bedzie ale bądzmy ludzmi!!! okażmy to kierowcom ze mimo tego jak nam jest ciężko potrafimy miec gest...cały czas sie waham czy isc jutro do pracy ...