NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Anonymous napisał:
ludzie dajcie sobie już spokuj i nie nakręcajcie się na wzajem i tak nic więcej nie dostaniemy a propozycja wydaje się być umiarkowanie uczciwa

UMIARKOWANIE TO MOZESZ SOBIE COS ZROBIC........!!!!!!!!!!!
WALCZYMY DO OSTATNIEGO!!!!!!!

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Proszę o korektę jeśli źle liczę. ok. 16 000 celników i da kazdego po 1500 zł podwyżki to daje 24 mnl. zł i tej kwoty nie ma?

proszę - oto korekta
24 miliony razy 12 miesięcy :) bo to kasa państwa liczona na ten rok...

to 288 milionów... policz

moja żona jest celnikiem i jestem z Wami, ale... myślcie
Kolo,ale w tym roku ma być tylko 500 zł podwyżki,kolejne w następnych latach,ale z tymi miesiącami miałeś rację,zapomniałem o tym.

spoko
po 500 na głowę, czyli to co czym chcieli Was zbyć
zatem 90 mln na ten rok
bez wnikania w koszta przywilejów mundurowych
czy to nie jest suma rezerwy jaką na ten rok miał rząd na służby celne?

ja się nie czepiam, ale nie mam pełnego spektrum, więc pytam

pozdro !

Trzymajmy sie
teraz bedzie mnostwo klamstw, jak to wracamy itd.
i owszem, moze byc ze obsady podskocza dla propagandy- bo zwioza tam koga sie da. tylko co narobia i ile wytrzymaja- to inna sprawa.
ZNAMY TE NUMERY
Nie poddamy sie.

Anonymous napisał:
ludzie dajcie sobie już spokuj i nie nakręcajcie się na wzajem i tak nic więcej nie dostaniemy a propozycja wydaje się być umiarkowanie uczciwa
Daj sobie spokój i popełnij samobójstwo dupolizie

Re: Prośba PROSTEGO CELNIKA.

w korczowej jest tylko kilku funkcjonariuszy w tym tylk jeden z uprawnieniami do odpraw... chlopaki tzrymaja jak trzeba... oby tak dalej...

Informacja z Warszawy!!!
Na dzisiaj na godzinę 16.00 zaplanowano spotkanie przedstawicieli wszystkich ZZ Służby Celnej w Warszawie.
V-ce Premier Schetyna ma zaproponować negocjatora ze strony rządowej z pełnomocnictwami do prowadzenia rozmów i ewentualnego podpisania porozumienia.

Informacja z godziny 14.00
Przedstawiciele przewoźników oficjalnie poparli protest SC.

PROPOZYCJE DLA ZDRAJCÓW

Na pięknej uroczystości wręczenia awansów w Szczecinie ( po 30zł do pensji) dyrektor nie omieszkał posiać garścią strachu. Ponoc ministerstwo dziwnych kroków rozważa przekazanie naszych kompetencji SG i całkowite rozwiązanie formacji celnej. Facet już tak bredzi że żal w d.... ściska. Ale jak znam życie wazeliny i słabi psychicznie już robią w gacie. A do naszych związkowców w W-wie. Przypomnijcie kierowcom jak protestowali i blokowali drogi po wejściu do Unii walcząc o ochronę swojego rynku pracy i możliwości wykonywania usług transportowych. Szybko zapomniel,i że cierieli z ich powodu inni, ale jakoś wtedy im to nie przeszkadzało.

Anonymous napisał:
obiecanki cacanki na piśmie premier

Nie wierzcie temu co mówią w TV. 2 dni temu było o katastrofie, wczoraj o tym kto do kogo miał zadzwonić,dziś o gwałcicielu w Exeter, a jutro zostanie powołana komisja śledcza mająca ujawnić jak to się stało,że premier pojachał do Białej,a związki czekały na niego w Warszawie. W Korczowej wytrzymamy!
Pozdrowionka...

Re: PROPOZYCJE DLA ZDRAJCÓW

joku napisał:
Na pięknej uroczystości wręczenia awansów w Szczecinie ( po 30zł do pensji) dyrektor nie omieszkał posiać garścią strachu. Ponoc ministerstwo dziwnych kroków rozważa przekazanie naszych kompetencji SG i całkowite rozwiązanie formacji celnej. Facet już tak bredzi że żal w d.... ściska. Ale jak znam życie wazeliny i słabi psychicznie już robią w gacie. A do naszych związkowców w W-wie. Przypomnijcie kierowcom jak protestowali i blokowali drogi po wejściu do Unii walcząc o ochronę swojego rynku pracy i możliwości wykonywania usług transportowych. Szybko zapomniel,i że cierieli z ich powodu inni, ale jakoś wtedy im to nie przeszkadzało.

DYRA NA TACZKI!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous napisał:
joku napisał:

DYRA NA TACZKI!!!!!!!!!!!!!!

boże gdzie ja trafiłem - 5 lat z życia ...Irlandio NADCHODZĘ!!!

joku napisał:
Po co przekazywać kompetecje SG wystarczy że nas zatrudnią na takich samych warunkach jak SG

Własnie dostałem propozycję przejścia na tydzień na wschód za 1500 zł netto plus zwrot wszelkich kosztów

im sie naprawde w głowach poprzewracało - za kogo oni nas mają za k..wy do kupienia

PS

Zapomniałem dodać że dyro prpoonuje 1000 zł dodatku na delegacje i wszystkie inne świadczenia za wyjazd na granicę dla chętnych, którzy chca tam pojechać i pomóc w odprawach. 30 srebrników czy 1000 zł jeden ch..!!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry