G
Guest
Gość
Z PASKA tvp INFO PONAD 1500 TIRóW CZEKA DO KOROSZCZYNA
BRAWO KOROSZCZYN !!!
BRAWO KOROSZCZYN !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DYREKTORZY I NAPEWNO NACZELNICY Z WSCHODNICH URZĘDÓW Z POZOSTAŁYCH NIE WIEMAnonymous napisał:Wiadomość z ostatniej chwili - podobno wszyscy dyrektorzy izb pojechali na spotkanie z premierem do Białej Podlaski :evil:
Anonymous napisał:DYREKTORZY I NAPEWNO NACZELNICY Z WSCHODNICH URZĘDÓW Z POZOSTAŁYCH NIE WIEMAnonymous napisał:Wiadomość z ostatniej chwili - podobno wszyscy dyrektorzy izb pojechali na spotkanie z premierem do Białej Podlaski :evil:
juz mowilem jest kolo 2000, bo policja ustawila kolejke w dwa rzedy i odleglosc miedzy tirami 1mAnonymous napisał:Z PASKA tvp INFO PONAD 1500 TIRóW CZEKA DO KOROSZCZYNA
BRAWO KOROSZCZYN !!!
gość - napisał:A pamiętają o przcownikach cywilnych? Oni też wam pomagają w tych cięrzkich chwilach!
Anonymous napisał:Anonymous napisał:DYREKTORZY I NAPEWNO NACZELNICY Z WSCHODNICH URZĘDÓW Z POZOSTAŁYCH NIE WIEMAnonymous napisał:Wiadomość z ostatniej chwili - podobno wszyscy dyrektorzy izb pojechali na spotkanie z premierem do Białej Podlaski :evil:
tak, byla migawka z naczalstwem, jak tusk wchodzil do pokoju - oczywiscie wszyscy "ruki pa szwam" i pampersy w spodniach :lol: :lol: :lol:
Anonymous napisał:słyszałam, że przemytnicy z gronowa jeżdżą teraz przez bezledy
szybciutko, bez przeszkód przekraczają granicę
czy to prawda?
celniczyna napisał:Może zwariowałem, ale mam prośbę do wszystkich celników i celniczek;
PROSZĘ, rozmawiajcie z kierowcami, SZCZEGÓLNIE tymi najgłośniejszymi. TŁUMACZCIE i ... Proście! Tak, PROŚCIE o pomoc.
Broń Boże nie dlatego, że sytuacja jest tragiczna, NIE !!! To Nam ujmy nie przyniesie, ale może rozwiązać kilka spraw naraz. Kierowcy zobaczą, jak mogą być traktowani w NORMALNYCH warunkach, a Nam i CAŁEJ POLSCE skróci niepotrzebny czas strat i niepokojów. Czy nie łatwiej ugną się DECYDUJĄCY w tym państwie, gdy dwie grupy zawodowe poprą swoje postulaty ?! Jestem naiwny? Może, ale NIGDY mnie nie zawiodły szczere relacje z drugim człowiekiem, ani uczynność wobec CZŁOWIEKA.
TO JESZCZE LEPIEJ!!!Anonymous napisał:juz mowilem jest kolo 2000, bo policja ustawila kolejke w dwa rzedy i odleglosc miedzy tirami 1mAnonymous napisał:Z PASKA tvp INFO PONAD 1500 TIRóW CZEKA DO KOROSZCZYNA
BRAWO KOROSZCZYN !!!
Anonymous napisał:Proszę o korektę jeśli źle liczę. ok. 16 000 celników i da kazdego po 1500 zł podwyżki to daje 24 mnl. zł i tej kwoty nie ma?