NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Re: Prośba PROSTEGO CELNIKA.

Anonymous napisał:
celniczyna napisał:
Może zwariowałem, ale mam prośbę do wszystkich celników i celniczek;
PROSZĘ, rozmawiajcie z kierowcami, SZCZEGÓLNIE tymi najgłośniejszymi. TŁUMACZCIE i ... Proście! Tak, PROŚCIE o pomoc.
Broń Boże nie dlatego, że sytuacja jest tragiczna, NIE !!! To Nam ujmy nie przyniesie, ale może rozwiązać kilka spraw naraz. Kierowcy zobaczą, jak mogą być traktowani w NORMALNYCH warunkach, a Nam i CAŁEJ POLSCE skróci niepotrzebny czas strat i niepokojów. Czy nie łatwiej ugną się DECYDUJĄCY w tym państwie, gdy dwie grupy zawodowe poprą swoje postulaty ?! Jestem naiwny? Może, ale NIGDY mnie nie zawiodły szczere relacje z drugim człowiekiem, ani uczynność wobec CZŁOWIEKA.

MĄDRY GŁOS WART NAGŁOŚNIENIA I POPARCIA

To PROSZĘ, PRZEKAŻ TO DALEJ, POKAŻ INNYM.
Celnicy NAPRAWDĘ potrafią być uprzejmi! Mnie uczono, iż mogę podać nawet przykrą dla strony decyzję w sposób TŁUMACZĄCY brak jakiejkolwiek złośliwości ...

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Proszę o korektę jeśli źle liczę. ok. 16 000 celników i da kazdego po 1500 zł podwyżki to daje 24 mnl. zł i tej kwoty nie ma?

proszę - oto korekta
24 miliony razy 12 miesięcy :) bo to kasa państwa liczona na ten rok...

to 288 milionów... policz

moja żona jest celnikiem i jestem z Wami, ale... myślcie
Kolo,ale w tym roku ma być tylko 500 zł podwyżki,kolejne w następnych latach,ale z tymi miesiącami miałeś rację,zapomniałem o tym.

na tv24 - celnicy wracają do pracy - na niektórych przejściach 80% stanu osobowego - czy to już koniec naszego zrywu ?

LUDZIE Z WENĘTRZNYCH I Z BIUR PRZECIEŻ TO WASZA PRZYSZŁOŚĆ CCHCECIE BYC DALEJ PONIŻANI ZA 1200 czy 1500? JA Z UC OLSZTYN NA L 4 do czwartku WYTRZYMAJMY JESZCZE PARĘ DNI

Re: Prośba PROSTEGO CELNIKA.

a jak Korczowa ?wiadomo cos? pracuje tam ktos bo jakas dziwna cisza dzisiaj nic nie słychaco Korczowej...napiszcie cos?
]

wszystko jest ok ja też chętnie zostałbym jeszcze wdomu ale nie moge dłużej patrzeć na drmat kierowców

ludzie dajcie sobie już spokuj i nie nakręcajcie się na wzajem i tak nic więcej nie dostaniemy a propozycja wydaje się być umiarkowanie uczciwa

Status
Zamknięty.
Back
Do góry