G
Guest
Gość
jak barany przyszli to niech pracuja BEZMUZGOWCYAnonymous napisał:w Bezledach do odpraw już rzucili pracowników biurowych-TVN24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak barany przyszli to niech pracuja BEZMUZGOWCYAnonymous napisał:w Bezledach do odpraw już rzucili pracowników biurowych-TVN24
Anonymous napisał:celniczyna napisał:Może zwariowałem, ale mam prośbę do wszystkich celników i celniczek;
PROSZĘ, rozmawiajcie z kierowcami, SZCZEGÓLNIE tymi najgłośniejszymi. TŁUMACZCIE i ... Proście! Tak, PROŚCIE o pomoc.
Broń Boże nie dlatego, że sytuacja jest tragiczna, NIE !!! To Nam ujmy nie przyniesie, ale może rozwiązać kilka spraw naraz. Kierowcy zobaczą, jak mogą być traktowani w NORMALNYCH warunkach, a Nam i CAŁEJ POLSCE skróci niepotrzebny czas strat i niepokojów. Czy nie łatwiej ugną się DECYDUJĄCY w tym państwie, gdy dwie grupy zawodowe poprą swoje postulaty ?! Jestem naiwny? Może, ale NIGDY mnie nie zawiodły szczere relacje z drugim człowiekiem, ani uczynność wobec CZŁOWIEKA.
MĄDRY GŁOS WART NAGŁOŚNIENIA I POPARCIA
Kto widział tych biurowych?Anonymous napisał:w Bezledach do odpraw już rzucili pracowników biurowych-TVN24
Kolo,ale w tym roku ma być tylko 500 zł podwyżki,kolejne w następnych latach,ale z tymi miesiącami miałeś rację,zapomniałem o tym.Anonymous napisał:Anonymous napisał:Proszę o korektę jeśli źle liczę. ok. 16 000 celników i da kazdego po 1500 zł podwyżki to daje 24 mnl. zł i tej kwoty nie ma?
proszę - oto korekta
24 miliony razy 12 miesięcy bo to kasa państwa liczona na ten rok...
to 288 milionów... policz
moja żona jest celnikiem i jestem z Wami, ale... myślcie
To nieprawda na noc i jutro nie przyjdzie nikt.Anonymous napisał:na tv24 - celnicy wracają do pracy - na niektórych przejściach 80% stanu osobowego - czy to już koniec naszego zrywu ?
res napisał:Czy KUŹNICA rzeczywiście dała "ciała" w nocy???
nie wierzcie temuAnonymous napisał:na tv24 - celnicy wracają do pracy - na niektórych przejściach 80% stanu osobowego - czy to już koniec naszego zrywu ?
Anonymous napisał:a jak Korczowa ?wiadomo cos? pracuje tam ktos bo jakas dziwna cisza dzisiaj nic nie słychaco Korczowej...napiszcie cos?
]
Anonymous napisał:wszystko jest ok ja też chętnie zostałbym jeszcze wdomu ale nie moge dłużej patrzeć na drmat kierowców
to niech jadą do WarszawyAnonymous napisał:wszystko jest ok ja też chętnie zostałbym jeszcze wdomu ale nie moge dłużej patrzeć na drmat kierowców
Anonymous napisał:nie wierzcie temuAnonymous napisał:na tv24 - celnicy wracają do pracy - na niektórych przejściach 80% stanu osobowego - czy to już koniec naszego zrywu ?