G
Guest
Gość
BRAAAAAAAWOOOOO OLEJNICZAK!!! BRAAAWO LiD!!!! MADRZE GADA!!! JESTEM ZA LiD!! MACIE MÓJ GŁOS! NA PRZYSZLOSC!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Nie obrażajcie celników z OC wewnętrznych . Oni też są z nami. Takie obrażanie ma może nas poróżnić . Obecny protest to nasza wspólna sprawa.
Pierdolisz jak potłuczony,teraz to jest LiD,a przypomnij sobie kto był przy korycie w czasach alokacji!!!!...właśnie kurwa LiD tylko wtedy nazywali się SLD,Miller i Kwaśniak ,dwie kurwy,wywalili tysiące ludzi z roboty.daff napisał:Anonymous napisał:JESZCZE RAZ BRAWA DLA LiD!!!!!!!!!!!!
oni wszyscy są dla nas tacy dobrzy kiedy są w opozycji...i pis i lid .... dla tych co popadają w zbyt dużą euforię... przełom 2003/2004 ALOKACJA ...kto wtedy był u korytka ?
Anonymous napisał:BRAAAAAAAWOOOOO OLEJNICZAK!!! BRAAAWO LiD!!!! MADRZE GADA!!! JESTEM ZA LiD!! MACIE MÓJ GŁOS! NA PRZYSZLOSC!!
inspektor celny napisał:teraz na naszej sprawie opozycja bedzie zbijać kapitął polityczny, nie liczymy się my, nie liczą się transportowcy, nie liczą się inne grupy zawodowe...liczy się tylko intertes partyjny,.....no to w imię tego interesu partyjnego panie Tusk niech pan rozmawia z nami, niech się pan dogada z nami protestującymi, którzy przyszli pod pański urząd a nie zawiera pakty z tymi co chcą tylko swojego interesu!
Anonymous napisał:I co z tego że mówi gdyby byli przy korycie mówiłby co innego.
Niech mi ktoś wyjaśni dlaczego PSL się nie wypowiada? Śmieją się po kątach?
Dyrektorzy-czyt. Wazeliny które chcą jak najdłużej zostac przy korytkuAnonymous napisał:Wiadomość z ostatniej chwili - podobno wszyscy dyrektorzy izb pojechali na spotkanie z premierem do Białej Podlaski :evil:
funkcjonariusz celnych jest mniejAnonymous napisał:Proszę o korektę jeśli źle liczę. ok. 16 000 celników i da kazdego po 1500 zł podwyżki to daje 24 mnl. zł i tej kwoty nie ma?
Tak czy tak w najgorszym razie potrzeba 24 mln zł,żeby spełnić rządania celników i tej kasy nie ma???A na Sanktuarium Maryjne znalazło sie 40 mln?Anonymous napisał:funkcjonariusz celnych jest mniejAnonymous napisał:Proszę o korektę jeśli źle liczę. ok. 16 000 celników i da kazdego po 1500 zł podwyżki to daje 24 mnl. zł i tej kwoty nie ma?