NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
BRAAAAAAAWOOOOO OLEJNICZAK!!! BRAAAWO LiD!!!! MADRZE GADA!!! JESTEM ZA LiD!! MACIE MÓJ GŁOS! NA PRZYSZLOSC!!

Anonymous napisał:
Nie obrażajcie celników z OC wewnętrznych . Oni też są z nami. Takie obrażanie ma może nas poróżnić . Obecny protest to nasza wspólna sprawa.

Ale są tacy co po telefonach dyrektorka i naczelników wrócili. Patrz biura Gdyni. Tomek z Gwiazdą nie pozwolą mieć swojego zdania, bo to szkodzi na ich wygląd medialny. Gdynia OBUDŹ SIĘ

daff napisał:
Anonymous napisał:
JESZCZE RAZ BRAWA DLA LiD!!!!!!!!!!!!

oni wszyscy są dla nas tacy dobrzy kiedy są w opozycji...i pis i lid .... dla tych co popadają w zbyt dużą euforię... przełom 2003/2004 ALOKACJA ...kto wtedy był u korytka ?
Pierdolisz jak potłuczony,teraz to jest LiD,a przypomnij sobie kto był przy korycie w czasach alokacji!!!!...właśnie kurwa LiD tylko wtedy nazywali się SLD,Miller i Kwaśniak ,dwie kurwy,wywalili tysiące ludzi z roboty.

teraz na naszej sprawie opozycja bedzie zbijać kapitął polityczny, nie liczymy się my, nie liczą się transportowcy, nie liczą się inne grupy zawodowe...liczy się tylko intertes partyjny,.....no to w imię tego interesu partyjnego panie Tusk niech pan rozmawia z nami, niech się pan dogada z nami protestującymi, którzy przyszli pod pański urząd a nie zawiera pakty z tymi co chcą tylko swojego interesu!

NIE PROTESTUJą TYLKO CI CO LIżą DUPę GóRZE, KTóRA DAJE IM TAKIE STOłKI NA KóRYCH NIC NIE TRZEBA ROBIć.

I co z tego że mówi gdyby byli przy korycie mówiłby co innego.

Niech mi ktoś wyjaśni dlaczego PSL się nie wypowiada? Śmieją się po kątach?

Przez nas protest ostre spadki na giełdach europejskich
Teraz to już wszyscy tracą
Dajcie te głupie 1500 zł bo i Wall Street na nas patrzy

Co do oddelegowania funkcjuszy SG do odpraw celnych, to tutaj ktoś wprowadza nas w błąd albo wkradła się pewna nieścisłość. SG miałoby nam pomóc nie w odprawach ale w udrożnieniu przejść poprzez konwojowanie czy odblokowywanie kolejki z pustych ciężarówek. To był pomysł rządu nad którym tak wczoraj debatował, ale szczerze mówiąc nie bardzo to mogę sobie wyobrazić, bo doskonale znam specyfikę towarowych drogowych przejść granicznych.

Anonymous napisał:
BRAAAAAAAWOOOOO OLEJNICZAK!!! BRAAAWO LiD!!!! MADRZE GADA!!! JESTEM ZA LiD!! MACIE MÓJ GŁOS! NA PRZYSZLOSC!!

Uważaj na te oddawanie głosów. W zeszłym roku TUSK gadał mądrze, ale poziom myślenia zależy od miejsca siedzenia. Nie daj się nabrać. Ja dałam się nabrać w zeszłym roku PO i z Tobą LiD może to samo zrobić. Pamiętaj to są politycy - sprzedajne osoby dla posady i głosów

Proszę o korektę jeśli źle liczę. ok. 16 000 celników i da kazdego po 1500 zł podwyżki to daje 24 mnl. zł i tej kwoty nie ma?

teraz na naszej sprawie opozycja bedzie zbijać kapitał polityczny, nie liczymy się my, nie liczą się transportowcy, nie liczą się inne grupy zawodowe...liczy się tylko intertes partyjny,.....no to w imię tego interesu partyjnego panie Tusk niech pan rozmawia z nami, niech się pan dogada z nami protestującymi, którzy przyszli pod pański urząd a nie zawiera pakty z tymi co chcą tylko swojego interesu!

inspektor celny napisał:
teraz na naszej sprawie opozycja bedzie zbijać kapitął polityczny, nie liczymy się my, nie liczą się transportowcy, nie liczą się inne grupy zawodowe...liczy się tylko intertes partyjny,.....no to w imię tego interesu partyjnego panie Tusk niech pan rozmawia z nami, niech się pan dogada z nami protestującymi, którzy przyszli pod pański urząd a nie zawiera pakty z tymi co chcą tylko swojego interesu!

TERAZ NAJWAZNIEJSZE JEST TO ZE MOWIL O NAESZEJ SYTUACJI SAMĄ PRAWDE I NIC NARAZIE INNEGO SIE NIE LICZY A TO CO MOWI TERAZ KSZTAŁTUJE SWIATOPOGLĄD NIEKTORYCH CIEMNYCH MAS! WIEC BRAWO DLA OLEJNICZAKA ZA PIEKNE WYSTAPIENIE MEDIALNE!!!KLASA GOSC!! W NASZEJ SPRAWIE POWIEDZIAL PRAWDE!CHWALA MU ZA TO!!!

Inspektor dobrze prawi. Wznieśmy się ponad poglądy polityczne i podziały. Mamy swoje podwórko i nie wciągajmy w to polityków, którzy nagle wyrośli spod ziemi "broniąc" naszych interesów. Decyzji premiera o wyjeździe do Białej Podlaskiej nie komentuję

Anonymous napisał:
I co z tego że mówi gdyby byli przy korycie mówiłby co innego.

Niech mi ktoś wyjaśni dlaczego PSL się nie wypowiada? Śmieją się po kątach?

Bo bycie rolnikiem to chyba najlepsze rozwiązanie , aby system nerwowy jeszcze funkcjonował. Jestem z Wami od początku , z racji powiązań rodzinnych z celnikami, czytam, obserwuję i jestem przerażona nie działaniem rządu, ja nie mam już na kogo głosować , a z kraju nie chciałabym wyjeżdzać.Panie Tusk pomóż sobie i ludziom!!!!!!!!!!!!!

Wiadomość z ostatniej chwili - podobno wszyscy dyrektorzy izb pojechali na spotkanie z premierem do Białej Podlaski :evil:

Anonymous napisał:
Wiadomość z ostatniej chwili - podobno wszyscy dyrektorzy izb pojechali na spotkanie z premierem do Białej Podlaski :evil:
Dyrektorzy-czyt. Wazeliny które chcą jak najdłużej zostac przy korytku

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Proszę o korektę jeśli źle liczę. ok. 16 000 celników i da kazdego po 1500 zł podwyżki to daje 24 mnl. zł i tej kwoty nie ma?
funkcjonariusz celnych jest mniej
Tak czy tak w najgorszym razie potrzeba 24 mln zł,żeby spełnić rządania celników i tej kasy nie ma???A na Sanktuarium Maryjne znalazło sie 40 mln?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry