NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Anonymous napisał:
Celnicy,
Nie poddawajcie sie teraz. Za wiele się stało, aby mozna było poddac sie, tak po prostu.
W mediach robią z was terrorystów, morderców...czego jeszcze nie wymysla Ci szalęncy, dziennikarzami zwani.
Do skraju doprowadzic Was chcą również rzad, Premier (człowieku, gdzie protest, a gdzie Ty jestes?????), nie wspominajac o niedoinformowanej opinii publicznej.
Niech NIKT nie bedzie w stanie zmącic Waszego poczucia Misji. Podjeliscie słuszna walke i trwajcie w swoim postanowieniu.
Taka Akcja.....a staneliscie do walki wszyscy nie jest proba sil...nie jest checia wywolania kryzysu, nie jest aktem terrorystycznym, jak to usliluja Wam wmowic, stosujac chwytliwe triki sztuki siocjotechnicznego wpływania na ludzi. Zasługujecie na to, by was wysłuchano, a z tego co widac do tej pory, nie ma Nikogo "z jajami", kto chocby te proby rozpoczal.
Chca Was psychicznie wykonczyc.....ale sie nie dajcie.....to co robicie jest słuszne, czas prosb sie skonczyl, bo prosb, szczegolnie Waszych, od lat nikt nie słucha.
Brońcie swych postulatow, zyjecie dla śłużby, ale nie dla idei samej w sobie.....za cos trzeba zyc. Brawo, wszytskie jednostki słuzby celnej, za podtrzymywanie ducha w celnikach na granicach, bo dla niech musi byc to potezny dramat, podobnie jak dla kierowcow.
Nie bojcie sie walczyc o to, co Wam przyobiecywano. Nie bojcie sie wycigac po to reki......i nie bojcie sie dyrektorow, naczelnikow...oni wszyscy powinni byc teraz z Wami.
Popieram was i Wasze ządania.
Co to za słuzba mundurowa bez zadnych przywilejow??? Macie z tej słuzby tylko mundury i grozby pod adresem Waszym i waszych Rodzin.
Jeszcze raz nawołuje...nie dajcie sie......
popieram :P :P :P

braaaawoo LiD !!! wreszcie ktoś wytknał cała prawde!!.Olewali nas tyle lat ... prawda wyszła z wora...
Rząd nie robi nic!!!!! Musimy przetrzymac chocby nie wiem co. Zaczyna sie zamieszanie na rynku światowym, swiat nas bacznie obserwuje szczególnie UE bo to ich granica. WYTRZYMAJMY!!

JESZCZE RAZ BRAWA DLA LiD!!!!!!!!!!!!

Anonymous napisał:
Kolejne alokacje.Tusk najpierw pogada z Dyrektorami Izb,żeby wytypowali celników do przeniesienia na Wsch....

Czytaj wyraźniej program spotkania
godz.13.00 - spotkanie premiera z szefami urzędów celnych obsługujących wschodnią granicę RP

a stamtąd kogo i gdzie mają typować ? jak tam nie ma do roboty :roll:

Anonymous napisał:
Kolejne alokacje.Tusk najpierw pogada z Dyrektorami Izb,żeby wytypowali celników do przeniesienia na Wsch.do złamania strajku bo w tym celu pojechał do Białej,a potem z Wojewodami,żeby zapewnić jakieś hotele robotnicze,ekstra jak za komuny!!!Ale nie ma tego złego...obecnie pracują w wewnętrznych tylko dupolizy więc ich zawiozą,a oni gówno potrafią bo pracują na swoich ciepłych posadkach dzięki lizaniu tyłków.
Proszę nie obrażaj nas mamy ogromny zapieprz na wewnętrznych i wcale nie liżemy dupy no może paru ale tacy są wszędzie.Popierany protest i siedzimy w domach!

OLEJNICZAK JEDZIE PO TUSKU NA tvn info...dobrze gada

mówił o tym ze kilka miesiecy temu złozyli autoporawke do budzetu ze chcieli dodatkowe 90 milionów dla nas i ze gdyby wtedy politycy PO ZAGŁOSOWALI INACZEJ TO NIE BYŁOBY TEGO CO TERAZ JEST

I ZE OCZEKUJE WYKAZU BILINGÓW ILE RAZY TUSK KONTAKTOWAŁ SIE PRZEZ WEEKEND Z DOMINIKIEM Z SHETYNĄ

HEHHEHHEH TUSK PADA...
PANIE TUSK GŁOSAWEŁM NA PANA PO RAZ OSTATNI!!!!!!!!!!! MAM NADZIEJE ZE PAŃSKI RZĄD UPADNIE!!!!!!!!!!!!!! BO ZAMIAST IRLANDI MAMY.....NIE WIEM CO ...MOZE TRANSYLWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous napisał:
Igor napisał:
Nie wiem kto nastawia Was przeciwko WZP.Z tego co wiem większość z nich jest na UŻ lub L4
Oni sami swoim zachowaniem w stosunku do pozostałych funkcjonariuszy :evil:
Jeszcze jak faktycznie przejmą wszystkie obowiązki na granicach to dadzą temu całkowity dowód.

Anonymous napisał:
Kolejna ważna wiadomość.

Kierowcy protestujący w Przemyślu zawiązali Komitet Protestacyjny. Chcą zwołać konferencję prasową na której chcą wyrazić poparcie dla naszego protestu a całą winą obarczyć rząd.
Mam również sygnał z PB że prawdopodobnie rozmowy z naszymi związkowcami (wszystkimi) będą prowadzone jutro.

nie jutro tylko dziasiaj

W/g informacji z PB które otrzymałem parę minut temu, rozmowy planowane są na jutro. Z tym że sami związkowcy nie dają 100% gwarancji że jutro się odbędą.

Anonymous napisał:
braaaawoo LiD !!! wreszcie ktoś wytknał cała prawde!!.Olewali nas tyle lat ... prawda wyszła z wora...
Rząd nie robi nic!!!!! Musimy przetrzymac chocby nie wiem co. Zaczyna sie zamieszanie na rynku światowym, swiat nas bacznie obserwuje szczególnie UE bo to ich granica. WYTRZYMAJMY!!

A kto wprowadził pkt 8a i pkt 8b do ustawy???
A kto zrobił 10-dniową alokację ?????
Odpowiedź: SLD - obecna nazwa LiD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie obrażajcie celników z OC wewnętrznych . Oni też są z nami. Takie obrażanie ma może nas poróżnić . Obecny protest to nasza wspólna sprawa.

Teraz to jest dopiero powód do akcji protestacyjnej- przekazanie uprawnień SG- niestety dupowłazy i łamistrajki dotyczy wszystkich nawet was scierwa

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Kolejne alokacje.Tusk najpierw pogada z Dyrektorami Izb,żeby wytypowali celników do przeniesienia na Wsch.do złamania strajku bo w tym celu pojechał do Białej,a potem z Wojewodami,żeby zapewnić jakieś hotele robotnicze,ekstra jak za komuny!!!Ale nie ma tego złego...obecnie pracują w wewnętrznych tylko dupolizy więc ich zawiozą,a oni gówno potrafią bo pracują na swoich ciepłych posadkach dzięki lizaniu tyłków.
Proszę nie obrażaj nas mamy ogromny zapieprz na wewnętrznych i wcale nie liżemy dupy no może paru ale tacy są wszędzie.Popierany protest i siedzimy w domach!
Skończ mi tu pierdzieć,widze to na codzień,podniecanie sie robotą,teraz cała IC w Katowicach strajkuje,a kilka udupów poszło do roboty bo mają pilne sprawy.Nie bede pisał nazwisk,ale to są fakty,jak nazwać taką postawę,lizaniem dupy lub robieniem laski sam wybierz.

Ale Olejniczak mówi szczerą prawdę - to co się u nas dzieje to jakaś paranoja - OGLĄDAĆ !!!

Anonymous napisał:

oni wszyscy są dla nas tacy dobrzy kiedy są w opozycji...i pis i lid .... dla tych co popadają w zbyt dużą euforię... przełom 2003/2004 ALOKACJA ...kto wtedy był u korytka ?

Daff - wiadomo, ale przynajmniej jest ktos kto nas teraz popiera. Wolałbys zeby LID teraz tez się wypiął ??? :roll:

Anonymous napisał:
Kolejna ważna wiadomość.

Kierowcy protestujący w Przemyślu zawiązali Komitet Protestacyjny. Chcą zwołać konferencję prasową na której chcą wyrazić poparcie dla naszego protestu a całą winą obarczyć rząd.
Mam również sygnał z PB że prawdopodobnie rozmowy z naszymi związkowcami (wszystkimi) będą prowadzone jutro.

a skąd ty masz takie info ???

Status
Zamknięty.
Back
Do góry