G
Guest
Gość
Anonymous napisał:Anonymous napisał:w Bezledach do odpraw już rzucili pracowników biurowych-TVN24
I co oni robią?[/quote
Dłubią w zębach po obiedzie , widać mięso jedli.HEJ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Anonymous napisał:w Bezledach do odpraw już rzucili pracowników biurowych-TVN24
I co oni robią?[/quote
Dłubią w zębach po obiedzie , widać mięso jedli.HEJ.
Anonymous napisał:Po co przekazywać kompetecje SG wystarczy że nas zatrudnią na takich samych warunkach jak SGjoku napisał:Na pięknej uroczystości wręczenia awansów w Szczecinie ( po 30zł do pensji) dyrektor nie omieszkał posiać garścią strachu. Ponoc ministerstwo dziwnych kroków rozważa przekazanie naszych kompetencji SG i całkowite rozwiązanie formacji celnej. Facet już tak bredzi że żal w d.... ściska. Ale jak znam życie wazeliny i słabi psychicznie już robią w gacie. A do naszych związkowców w W-wie. Przypomnijcie kierowcom jak protestowali i blokowali drogi po wejściu do Unii walcząc o ochronę swojego rynku pracy i możliwości wykonywania usług transportowych. Szybko zapomniel,i że cierieli z ich powodu inni, ale jakoś wtedy im to nie przeszkadzało.
Anonymous napisał:nasz protest przekroczył granice przyzwoitości
pokazaliśmy już swoją siłę i jedność
Uważam, że powinniśmy wrócić do pracy
nie wierzę w tą propozycję , a w resztę...Anonymous napisał:Własnie dostałem propozycję przejścia na tydzień na wschód za 1500 zł netto plus zwrot wszelkich kosztów
im sie naprawde w głowach poprzewracało - za kogo oni nas mają za k..wy do kupienia
Anonymous napisał:Własnie dostałem propozycję przejścia na tydzień na wschód za 1500 zł netto plus zwrot wszelkich kosztów
im sie naprawde w głowach poprzewracało - za kogo oni nas mają za k..wy do kupienia
uwaga tego typu komunikatów będzie coraz więcej ....prowokacjaAnonymous napisał:nasz protest przekroczył granice przyzwoitości
Anonymous napisał:ja na nocke ide
JUŻ ZBYT DŁUGO CZEKALIŚMY TERAZ NIE MOŻEMY USTĄPIĆ BO WRÓCIMY DO PUNKTU WYJŚCIA!Anonymous napisał:Anonymous napisał:nasz protest przekroczył granice przyzwoitości
TO WRACAJ ZDRAJCO!!!!
joku napisał:Zapomniałem dodać że dyro prpoonuje 1000 zł dodatku na delegacje i wszystkie inne świadczenia za wyjazd na granicę dla chętnych, którzy chca tam pojechać i pomóc w odprawach. 30 srebrników czy 1000 zł jeden ch..!!!
Chyba na imprę do baru!!!Anonymous napisał:ja na nocke ide
joku napisał:Zapomniałem dodać że dyro prpoonuje 1000 zł dodatku na delegacje i wszystkie inne świadczenia za wyjazd na granicę dla chętnych, którzy chca tam pojechać i pomóc w odprawach. 30 srebrników czy 1000 zł jeden ch..!!!