inspektor celny
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
TO WOBEC NAS I NASZYCH RODZIN PRZEKROCZONO JUŻ WSZYSTKIE GRANICE PRZYZWOITOŚCI!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja do twojejAnonymous napisał:Anonymous napisał:ja na nocke ide
a ja ide tez na nocke --- do twojej żony
zostaw coś dla mnie,też wpadnęAnonymous napisał:Anonymous napisał:ja na nocke ide
Anonymous napisał:Anonymous napisał:ja na nocke ide
Anonymous napisał:nasz protest przekroczył granice przyzwoitości
pokazaliśmy już swoją siłę i jedność
Uważam, że powinniśmy wrócić do pracy
Brawo panie dyrektorze popieram!!!Anonymous napisał:nasz protest przekroczył granice przyzwoitości
pokazaliśmy już swoją siłę i jedność
Uważam, że powinniśmy wrócić do pracy
a ja nie mam - jest tylko babcia ..zycze powodzenia ...buhahahaAnonymous napisał:a ja do twojejAnonymous napisał:Anonymous napisał:ja na nocke ide
Anonymous napisał:a ja do twojejAnonymous napisał:Anonymous napisał:ja na nocke ide
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:ja na nocke ide
ja już tam jestem to jak ja wychodzę to ty przychodzisz? [/quotn]
NA WSZELKI WYPADEK DZWONIę.
buehehehehehAnonymous napisał:Nie wolno nam dłużej hańbić munduru
Pieniądze pieniędzmi ale mamy swoje odpowiedzialne obowiązki, których nie możemy dłużej lekceważyć
eee - ta, nie wiem co pijesz, nie wiem co palisz ...ale nie rób już tego więcej...Anonymous napisał:Nie wolno nam dłużej hańbić munduru
Pieniądze pieniędzmi ale mamy swoje odpowiedzialne obowiązki, których nie możemy dłużej lekceważyć
:lol: DOBRZE IM TAK, BĘDĄ ROBIĆ ZA STACHANOWCÓW , POWODZENIA.Anonymous napisał:Jest łapanka. Ponoć z tych łamistrajków mają wybierać "chętnych" na granicę wschodnią na tydzień. Na łamistrajków padł blady strach. Tak chętnie się rano wstawili w pracy, a teraz są podłamani. Nosił wilk razy kilka .....
HANBISZ MUNDUR ???!!! WSTYDź SIę łAMISTRAJKU.Anonymous napisał:Nie wolno nam dłużej hańbić munduru