Nagrody na Dzień Celnika!!!

Fajne mamy święto ,nie?? Osoby które nie dostały nagród, awansów, muszą jechać na własny koszt do IC BP aby robić za statystów w trakcie imprezy. Nieważne czy to komuś pasuje czy nie, czy ma akurat dzień wolny, musi jechać bo jest liście z kadr.

To po co jadą!!!!!! Jaj nie mają czy co??? Urlop na żądanie i niech się władza buja sama z orderami :lol: Niech pokaża, że mają jaja. Co im zrobią???? Awansu nie dadzą ?? Przecież i tak nie dostaną nawet w przyszłym roku ani awansu ani nagrody!!!!

W IC Poznań kasy nie było a dlaczego... nie mam pojęcia. Moze inne izby mają zaradniejszego szefa?
Alle to nic- łapówki takie przecież bierzemy że sami sie nażremy. A Pan panie Dyrektorze IC kasiore na tę okoliczność dostał jakąś że reszte ma w dupie????

W katowicach dyr zapowiedział nagrody na dzień celnika w październiku :lol: Tylko nie wiadomo czy jeszcze wtedy bedzie dyrektorem.

Anonymous napisał:
Fajne mamy święto ,nie?? Osoby które nie dostały nagród, awansów, muszą jechać na własny koszt do IC BP aby robić za statystów w trakcie imprezy. Nieważne czy to komuś pasuje czy nie, czy ma akurat dzień wolny, musi jechać bo jest liście z kadr.

To po co jadą!!!!!! Jaj nie mają czy co??? Urlop na żądanie i niech się władza buja sama z orderami :lol: Niech pokaża, że mają jaja. Co im zrobią???? Awansu nie dadzą ?? Przecież i tak nie dostaną nawet w przyszłym roku ani awansu ani nagrody!!!!

Swieta prawda.
Ja tak zrobilam.
Nie bede z siebie robic szczesliwego i zadowolonego pracownika.

a w IC Olsztyn nic nie bylo na swieto.podobno cos w pazdzierniku na dziesieciolecie maja cos rzucic.ale kto dozyje tego pazdziernika??

Szlag mnie trafia jak to wszystko czytam.A najbardziej wkurza mnie to Ze Pan Dyrektor IC przemyśl udziela wywiadu w lokalnym radiu i na pytanie pana redatora o kryteria przyjec oswiadcza iz obniżyli poprzeczke i zatrudniaja ludzi ze srednim wykształceniem najlepiej technicznym.jezeli on mysli ze ktos z WYŻSZYM wykształceniem bedzie charował w dzień i w nocy w mrozy i upały za marne 1300 zł brutto - no to brawo panie dyrektorze!TAK TRZYMAC ludżmi bez wykształcenia łatwiej sie kieruje!Bo prawnicy i ludzie z mgr przed nazwiskiem maja już dosyc jałmuzny-nie sprawdzili sie....Obnizyli kryteria a i owszem ale z innych powodów śmiem mniemac.Kto z wyższym wykształceniem np prawniczym bedzie pracował jak fizol w brudzie i smrodzie za 1740 zł brutto?Do niedawna wymagania były o niebo wyższe ale niestety nie ma chetnych do tej elitarnej SŁUŻBY. a i jeszcze jedno w tym roku w IC przemyśl nie ma żadnego balu z okazji dnia celnika za to jest msza świeta na którą Pan D.serdecznie wszystkich zaprasza.....mocherki tez mile widziane

Re: Śmiechu nie warte

sebast napisał:
Fajne mamy święto ,nie?? Osoby które nie dostały nagród, awansów, muszą jechać na własny koszt do IC BP aby robić za statystów w trakcie imprezy. Nieważne czy to komuś pasuje czy nie, czy ma akurat dzień wolny, musi jechać bo jest liście z kadr. Podobno MF rzucił ochłapy po 300 PLN brutto na osobę.(Ciekawe ile sami sobie przyznali?). Zastanawia mnie czy to jest po 300 pln "na twarz" czy też "w twarz" jak sądzicie? Pamiętacie nagrody 10, 15 lat wcześniej???
W Wawie chodzą plotki że to bedzie 140 brutto na łeb. Ja swoją nagrodę (premię) odsyłam do izby. Nie dam się obrażać

przeczytane na Corinti - brawo IC Rzepin za tak liczny udział w pielgrzymce na Jasną Górę - grunt to słuchać szefa ( na najwyższym szczeblu )

a w IC Olsztyn nic nie bylo na swieto.podobno cos w pazdzierniku na dziesieciolecie maja cos rzucic.ale kto dozyje tego pazdziernika??

może i będzie, ale obiło mi się o uszy, że będzie to z oszczędności za I półrocze, zadna nagroda tylko nasze nalezności których nie wypłacili w lipcu

Back
Do góry