G
Guest
Gość
O co chodzi z tym wykształceniem?Ze średnim na bruk?Powtórka z rozrywki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:IC Warszawa
po 200 netto na łeb
Anonymous napisał:Anonymous napisał:IC Warszawa
po 200 netto na łeb
nie wiem skad to info,ale w izbie Wawa wszyscy sie bardzo denerwuja na pytanie o te pieniadze. Nie ma i nie bylo.
TAK W IC B. PODLASKA FAKTYCZNIE DAJĄ PO 3 LATACH PIERWSZĄ GWIAZDKĘ , MAŁO TEGO NA DZIEŃ CELNIKA WYPŁACAJĄ NAGRODY WSZYSTKIM FUNKCJONARIUSZOM ZATRUDNIONYM W IC I NIE TYLKO FUNKCJONARIUSZOM.Anonymous napisał:W IC Białej Podl. młodym co 3 lata robią obiecano pierwszą gwiazdkę...ale chyba nic z tego bo stara gwardia już łapy na awansach położyła
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:IC Warszawa
po 200 netto na łeb
nie wiem skad to info,ale w izbie Wawa wszyscy sie bardzo denerwuja na pytanie o te pieniadze. Nie ma i nie bylo.
ja jestem z IC Warszawa i 2.10.2007 wpłynęło mi na konto całe 202 PLN z tytułem przelewy "nagroda"
hehe...
moze kolega nie zasłużył i nie załapał sie przy podziale :wink:
to oczewiście mały żarcik
Anonymous napisał:TAK W IC B. PODLASKA FAKTYCZNIE DAJĄ PO 3 LATACH PIERWSZĄ GWIAZDKĘ , MAŁO TEGO NA DZIEŃ CELNIKA WYPŁACAJĄ NAGRODY WSZYSTKIM FUNKCJONARIUSZOM ZATRUDNIONYM W IC I NIE TYLKO FUNKCJONARIUSZOM.Anonymous napisał:W IC Białej Podl. młodym co 3 lata robią obiecano pierwszą gwiazdkę...ale chyba nic z tego bo stara gwardia już łapy na awansach położyła
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:IC Warszawa
po 200 netto na łeb
ja jestem z IC Warszawa i 2.10.2007 wpłynęło mi na konto całe 202 PLN z tytułem przelewy "nagroda"
hehe...
moze kolega nie zasłużył i nie załapał sie przy podziale :wink:
to oczewiście mały żarcik