Nagrody na Dzień Celnika!!!

co ty piszesz o jakich standardach bo nie zauważyłem w ustawie to samo tyczy się średniego i języka jak piszesz to wskaż forumowiczom z czego to wynika.

Wawa

w warszawie chodziły słuchy że nagroda ma być przelana zaraz po pensjach.a tu mamy 3.X i cisza... nikt nic nie wie.... pełna konspiracja.
czy kasa gdzieś się 'zapodziała'?......

Re: Wawa

Trzeba bylo zorganizowac te piekna impreze w Swidrze,moze to jest odpowiedz?
Zeby żebrac o pieprzone 200 zeta.
SKANDAL :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
IC Warszawa

po 200 netto na łeb

nie wiem skad to info,ale w izbie Wawa wszyscy sie bardzo denerwuja na pytanie o te pieniadze. Nie ma i nie bylo.

ja jestem z IC Warszawa i 2.10.2007 wpłynęło mi na konto całe 202 PLN z tytułem przelewy "nagroda"

hehe...
moze kolega nie zasłużył i nie załapał sie przy podziale :wink:
to oczewiście mały żarcik :P

Anonymous napisał:
W IC Białej Podl. młodym co 3 lata robią obiecano pierwszą gwiazdkę...ale chyba nic z tego bo stara gwardia już łapy na awansach położyła
TAK W IC B. PODLASKA FAKTYCZNIE DAJĄ PO 3 LATACH PIERWSZĄ GWIAZDKĘ , MAŁO TEGO NA DZIEŃ CELNIKA WYPŁACAJĄ NAGRODY WSZYSTKIM FUNKCJONARIUSZOM ZATRUDNIONYM W IC I NIE TYLKO FUNKCJONARIUSZOM.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
IC Warszawa

po 200 netto na łeb

nie wiem skad to info,ale w izbie Wawa wszyscy sie bardzo denerwuja na pytanie o te pieniadze. Nie ma i nie bylo.

ja jestem z IC Warszawa i 2.10.2007 wpłynęło mi na konto całe 202 PLN z tytułem przelewy "nagroda"

hehe...

Dziwne, bo ani w kadrach,ani w placach nic nie wiedza o nagrodach .

Trzeba bylo zorganizowac te piekna impreze w Swidrze,moze to jest odpowiedz?

impreza dla wybranych. na fotkach widziałem ludzi z IC i MF. skandal.
a kasy nie ma bo jest spór czy dać tym co złożyli wypowiedzenia czy nie.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
W IC Białej Podl. młodym co 3 lata robią obiecano pierwszą gwiazdkę...ale chyba nic z tego bo stara gwardia już łapy na awansach położyła
TAK W IC B. PODLASKA FAKTYCZNIE DAJĄ PO 3 LATACH PIERWSZĄ GWIAZDKĘ , MAŁO TEGO NA DZIEŃ CELNIKA WYPŁACAJĄ NAGRODY WSZYSTKIM FUNKCJONARIUSZOM ZATRUDNIONYM W IC I NIE TYLKO FUNKCJONARIUSZOM.

Niestety niektórzy co 3,5 r robią nic nie dostali (oprócz tych 200 zł)

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
IC Warszawa

po 200 netto na łeb

hehe...

To kolega czyli ja zasluzyl na wiecej :wink: :D :D :D :D :D :twisted:
Dzis wplynelo 234,58.
Co nie zmienia faktu,ze mozna sie obsmiac tymi pieniedzmi.

Back
Do góry