Stary Misio
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 361
Bylo zamkniete.3 odpowiedzi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko 3 zamknięte reszta otwarte tak? Kiedy miałeś test?Bylo zamkniete.3 odpowiedzi
Ja zrozumiałem że zamknięte i do każdego 3 odp. (A,B,C)Tylko 3 zamknięte reszta otwarte tak? Kiedy miałeś test?
Nam powiedzieli ze niby max 14 dni ale kto wieOtrzymaliście już list z decyzja? Ile się czeka.
Po pierwsze: jest sezon urlopowy, po drugie - uzbroić się w cierpliwość..Nam powiedzieli ze niby max 14 dni ale kto wie
Cierpliwossc niektorzy trenuha juz od zeszlego roku.a co ma do tego sezon urlopowy? Ty myslisz ze w kadrach jest tylko 1 Pani? Skoro powiedziwli ze 14 dni to mysle iz dadza radePo pierwsze: jest sezon urlopowy, po drugie - uzbroić się w cierpliwość..
U mnie mówili 2 tygodnie, odezwali się po 4Cierpliwossc niektorzy trenuha juz od zeszlego roku.a co ma do tego sezon urlopowy? Ty myslisz ze w kadrach jest tylko 1 Pani? Skoro powiedziwli ze 14 dni to mysle iz dadza rade
Też jestem ciekawa?Ciężkie były pytania?
Dużo osób uczestniczyło dzisiaj w teście wiedzy? Tak mniej więcejWydaje mi się, że łatwiejsze niż w poprzednim naborze.
Właśnie, jaka Irlandia pewnie kilka zestawów byłoKtoś pisał, że było coś o Irlandii?
No to ciekawe co tym razem wymyślili na tych testachWłaśnie, jaka Irlandia pewnie kilka zestawów było