Ja mam 20 sierpnia na 8:00Ja mam na godzinę 8 rano 19 sierpnia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam 20 sierpnia na 8:00Ja mam na godzinę 8 rano 19 sierpnia
Jeśli nie masz planów innych tylko test zawsze możemy pojechać razemJa mam ten sam termin i godzinę
Ze zwykłej ciekawości - dużo bardzo negatywnych głosów na temat służby się pojawia tu na forum. Skoro jest tak źle, to czemu właściwie tylu z was kontynuuje służbę zamiast poszukać czegoś innego? Wynika to z tego, że ludzie zaczęli służbę przed reformą i mimo że sytuacja się pogorszyła to po prostu po tylu latach nie chcą się przebranżowywać czy jednak coś jest fajnego w tej robocie ?Ogarnij się i podziękuj że Cię nie przyjęli - paragony babci klozetowej chcesz sprawdzać .
Nie dziękuję, żeby nie zapeszycTo powodzenia
... Skoro jest tak źle, to czemu właściwie tylu z was kontynuuje służbę ...
Przejrzyj moje posty i moje motto - młodzi nie wierzcie starym- PRZYBYWAJCIE.Ze zwykłej ciekawości - dużo bardzo negatywnych głosów na temat służby się pojawia tu na forum. Skoro jest tak źle, to czemu właściwie tylu z was kontynuuje służbę zamiast poszukać czegoś innego? Wynika to z tego, że ludzie zaczęli służbę przed reformą i mimo że sytuacja się pogorszyła to po prostu po tylu latach nie chcą się przebranżowywać czy jednak coś jest fajnego w tej robocie ?
Ze zwykłej ciekawości - dużo bardzo negatywnych głosów na temat służby się pojawia tu na forum. Skoro jest tak źle, to czemu właściwie tylu z was kontynuuje służbę zamiast poszukać czegoś innego? Wynika to z tego, że ludzie zaczęli służbę przed reformą i mimo że sytuacja się pogorszyła to po prostu po tylu latach nie chcą się przebranżowywać czy jednak coś jest fajnego w tej robocie ?
He, he ,a ja się zgłosiłem po obronie magisterki....i poszedłem z marszu po ostatnich wakacjach studenckich. Teraz powoli z górki do emeryturkia ja zgłosiłem sie w czwartek a pracowałem już za tydzień. 30 lat temu
PoproszęMogę na priv , jak odp na te pytania
1jesteś wesoły-
2. łatwo mnie rozmieszyc -
3. Często rozpiera mnie energia -
4. Gdy mam dobry sposób na coś ,trzymam się go-
5. wolę iść własną drogą ,niż być przywódca-
6. Coś z poezja-
Brałam udział w tym naborze. To było tak dawno, że już o nim zapomniałam także podbijam pytanie, z czystej ciekawościHej, zaczął już ktoś służbę z tego naboru?