Patrycja2000
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
No że negatywny. Mogę podejśc za 12 msc znowu .I co w mailu napisali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No że negatywny. Mogę podejśc za 12 msc znowu .I co w mailu napisali?
Niestety nie, a zakres tematyczny jest bardzo szerokiCzy ktoś może wiedzieć coś o pytaniach do testu wiedzy. Są jakieś skrypty oprócz ogólnych zagadnień które nam podali w mailu?
Z tego co mi waidomo ma byc 150 osóbCiekawe ile osób będzie brało udział w drugim etapie.
Sporo, 2/3 do odstrzału. Pytanie czy jakieś osoby będą uprzywilejowane -różnie to bywa.Z tego co mi waidomo ma byc 150 osób
Pozytywny, 15 TK, a u Ciebie?OK, tak również z 12.
Też , właśnie miałam pisać. Na 12?Pozytywny, 15 TK, a u Ciebie?
A wiesz ile po sprawnościowych zostało ? Chyba wszyscy przeszli, prawda ?Ok 200 osób złożyło papiery, a coś ze 120 zdało test wiedzy.
Szczerze powiem, że w żadnym ogłoszeniu (ja w WWA przystąpiłam do naboru) nie było wzmianki o stawce. Także pytanie jest zasadneStawka jest podana w ogłoszeniu o naborze na stronie IAS w Gdańsku.
Ten etap będzie polegał tylko na teście, tak ? Czy będziemy też rozmawiać z psychologiem ?A wyniki mają być w pierwszym tygodniu marca
Tylko test pisemny- na początek metryce ravena 30 minut a później test osobowości bez limitu czasowego 60 pytań ale z tego ciężko się raczej przygotowaćTen etap będzie polegał tylko na teście, tak ? Czy będziemy też rozmawiać z psychologiem ?
Dużo się przygotowywałeś do testu wiedzy?No właśnie raczej bardzo malo
Część zrezygnuje sama, bo coś nie pasuje / zmieniły sie plany / dostali sie do innej służby/ itd...
Cześć odpadnie, a to juz teraz czy na sprawnościowych, sporym sitem będą lekarze.
Ostatecznie z pośród tych co przejdą caly proces kwalifikacyjny obawiam sie, ze bedzie juz taka garstka, ze nie wezmą najlepszych a poprostu tych którzy sie ostali