AdamDworcow
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 962
zacid, planujesz zapisać się do Celników.pl, gdy już zostaniesz przyjęty?Siema! Tez będę a orientujecie się ile po teście wiedzy bedzie sprawnosciowka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zacid, planujesz zapisać się do Celników.pl, gdy już zostaniesz przyjęty?Siema! Tez będę a orientujecie się ile po teście wiedzy bedzie sprawnosciowka?
Że co?zacid, planujesz zapisać się do Celników.pl, gdy już zostaniesz przyjęty?
Hej, też startuję w obecnym naborze do SCSSiema! Tez będę a orientujecie się ile po teście wiedzy bedzie sprawnosciowka?
Stary, jeszcze nie zaczęła sie dobrze rekrutacja a Ty mi wyjeżdżasz ze związkami...dobrze. że obniżyli wymagania ...
Do roku 2020 rekrutacja trwała nawet do 1,5 roku!Ogólnie uważam, że masakraA orientujesz się ile w Gdańsku średnio zajmuje proces rekrutacji od testu wiedzy do potencjalnego rozpoczęcia służby?
Stary, jeszcze nie zaczęła sie dobrze rekrutacja a Ty mi wyjeżdżasz ze związkami...
Będąc w SW byłem w związku i na bazie tych doświadczeń raczej tutaj podziekuje...
Satysfakcjonuje taka odpowiedz?
Byłem też w zz w innej państwowej spółce, temat po prostu nie dla mnie, napisałem, że dziękuje, nic nie oceniałemZz w sw be, i na tej podstawie sądzisz że tak samo jest z celnikami.pl
Poważnie porównujesz? Zupełnie różne specyfiki służby... Polataj trochę po oddziale ze złodziejami i wtedy zacznij się zastanawiać...Służba w sw be, i mimo tego sądzisz że w scs będzie ci lepiej
j/w gdzie coś oceniałem? czy każdy musi być w zz? czy każdy kto nie przystąpi jest zły? nic nie neguje, ale nawet jeszcze nie jestem w służbie, poznam ludzi, zobaczę co i jak to może wrócimy do tematu teraz to bez sensu.oceniając z takim lekceważeniem plujesz w twarz Jemu, ale też mi
tak wiem, nigdzie podczas rejestracji nie widziałem musu wstąpienia w szeregi zz, zawsze możecie wprowadzić taki wymóg i z rejestracją konta dawać deklaracje ;p w przeciwnym wypadku nie rozumiem problemu...Nawet to forum z którego korzystasz, jest utrzymywane przez celników.pl, a właściwie jego członków
Byłem też w zz w innej państwowej spółce, temat po prostu nie dla mnie, napisałem, że dziękuje, nic nie oceniałem
Poważnie porównujesz? Zupełnie różne specyfiki służby... Polataj trochę po oddziale ze złodziejami i wtedy zacznij się zastanawiać...
j/w gdzie coś oceniałem? czy każdy musi być w zz? czy każdy kto nie przystąpi jest zły? nic nie neguje, ale nawet jeszcze nie jestem w służbie, poznam ludzi, zobaczę co i jak to może wrócimy do tematu teraz to bez sensu.
tak wiem, nigdzie podczas rejestracji nie widziałem musu wstąpienia w szeregi zz, zawsze możecie wprowadzić taki wymóg i z rejestracją konta dawać deklaracje ;p w przeciwnym wypadku nie rozumiem problemu...
Mało, że byli przeciw - jawnie sabotowali zbieranie podpisów, utrudniali jak mogli tę akcję, zbierających podpisy szykanowali a obecnie hop na emeryturkę - my swojego Przewodniczącego mamy i dziękuję cały czas opatrzności, iż było mi dane znaleźć się w dobrym miejscu i czasie by odejść na emeryturę TYLKO DZIĘKI ZZ CELNICY.PL i SŁAWKOWI.kiedy czytam takie teksty nt zz, co tu niektórzy piszą to przypominają mi się różni kierownicy, dyrektorzy itp, którzy byli przeciwko działaniom Związku i który nic im nie dał, a którzy teraz spieprzają na wypasione emerytury nawet nie mając tyle honoru żeby Sławkowi powiedzieć DZIĘKUJĘ.
Ludzie wchodzą na forum, które jest jednym z elementów działania Związku, zadają pytania, uzyskują informacje, dostają pomoc i też są przekonani, że Związek nic im nie dał.
Infantylizujesz...
wierzącemu w celników.pl, ich siłę i moc jednoczenia środowiska w celu ogólnie pojmowanej poprawy, nie tylko wierzącemu, ale i mającemu namacalne dowody sensu istnienia, działalności zz i osobistego akcesu, w imię nie tylko własnych, doraźnych korzyści, ale przede wszystkim środowiska
przypominam tylko, że jesteśmy w wątku "nabór" gdzie rozmawiają ludzie z poza służby, którzy w większości się do niej nie dostaną także nie rozumiem tego bólu dupy....Ludzie wchodzą na forum, które jest jednym z elementów działania Związku, zadają pytania, uzyskują informacje, dostają pomoc i też są przekonani, że Związek nic im nie dał.
taaa
przypominam tylko, że jesteśmy w wątku "nabór" gdzie rozmawiają ludzie z poza służby, którzy w większości się do niej nie dostaną także nie rozumiem tego bólu dupy....
@zacid
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Nie wszscy tutaj zaczynają przywitanie od wszelakiej maści ataków.
Autentycznie jest mi wstyd.
@slawomir.siwy Proszę wprowadzić dostęp do forum wyłącznie dla członków ZZ Celnicy, tak jak postuluje towarzysz @bolo1999 . Będzie to ostateczny koniec tego forum. Może zbiegnie się to z końcem SCS. Pozdrawiam.
Według mnie bardziej przystającym tytułem byłby "Herr Bolo"Towarzysza sobie daruj
Herr Bolo, proszę zrozumieć, że "mocno pejoratywny" charakter użytego określenia był nie tylko ironiczny, ale również celowy. Jeżeli to uwiera, warto zastanowić się nad sobą.Może w twoim otoczeniu jest to przyjęta forma, ale dla osób w moim wieku, z określonymi doświadczeniami, jest to określenie mocno pejoratywne, nawet zabarwiane ironicznie
Pisząc ciągle w ten sam deseń czego oczekujesz? Nie ma innej możliwości jak weryfikacja użytkowników i zamknięcie forum dla innych. Pomyśl jakie to będzie miało konsekwencje.Nie kłam
Nic takiego nie postuluję, mimo że jestem zwolennikiem możliwości pisania postów tylko przez zweryfikowanych członków związku
Przytocz cytat to potwierdzający
Czym innym jest dostęp a czym innym możliwość pisania postów
Czym innym jest bycie zwolennikiem jakiegoś rozwiązania, czym innym postulowanie
Chyba to rozróżniasz?
Towarzysza sobie daruj
Może w twoim otoczeniu jest to przyjęta forma, ale dla osób w moim wieku, z określonymi doświadczeniami, jest to określenie mocno pejoratywne, nawet zabarwiane ironicznie
Zrozum, że bez tych niewdzięcznych nowych członków, to forum jest droższe w utrzymaniu. Czasy się zmieniły, a mentalnie jesteś w latach 90. Im więcej odświeżeń, tym więcej forum zarabia na reklamach. Im mniej to wiadomo.Zaletą tego forum jest to, że każdy może tu wejść i gadać głupoty do woli. Np może gadać głupoty, że Związek nic mu nie dał podczas gdy korzysta ze związkowego forum za darmochę. Każdy może mieć swoje zdanie np takie, że jemu się należy natomiast on nic nikomu nie musi dać. I ostatni banał: nikomu nie wytłumaczysz, że jak coś dostaje za darmochę to warto to docenić i się jakoś odwdzięczyć.