Tak damskie jest napisane cos takiego kolana oparte o podłożeHej, a ja mam pytanko co do pompek czy kobiety na pewno mogą robić na kolanach? bo przewertowałam inne fora i jest tam, że normalne męskie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak damskie jest napisane cos takiego kolana oparte o podłożeHej, a ja mam pytanko co do pompek czy kobiety na pewno mogą robić na kolanach? bo przewertowałam inne fora i jest tam, że normalne męskie.
Ironia losu chciała że akurat nabór w moim województwie prowadzony jest z pominięciem TSF. Ale nie myśl że po dostaniu się do służby nie zostanie zweryfikowana sprawność" świeżaków". Myśle że w pierwszym miesiącu wszyscy będą musieli pompować czy robić brzuszki. Ciężko powiedzieć jak z bieganiem, do tego potrzeba bieżni albo minimum chociaż sale gimnastyczną.Eternitowy ile miałeś punktów po tak długim przygotowywaniu się?
Żeby na kurs się dostać trzeba przejść testy sprawności fizycznej. Do spb są trochę inne, wyższe normy na zaliczenie.Ironia losu chciała że akurat nabór w moim województwie prowadzony jest z pominięciem TSF. Ale nie myśl że po dostaniu się do służby nie zostanie zweryfikowana sprawność" świeżaków". Myśle że w pierwszym miesiącu wszyscy będą musieli pompować czy robić brzuszki. Ciężko powiedzieć jak z bieganiem, do tego potrzeba bieżni albo minimum chociaż sale gimnastyczną.
Tak czy inaczej, sprawność fizyczną trzeba utrzymywać żeby na kursie z ŚPB (o ile zostanie zorganizowany) nie było wstydu.
średnio, mam nadzieje, że nie beda sie mocno czepiac.. a jak Tobie?Dziewczyny jak wam idą pompki damskie ? Czy ktoś wie komisja bardzo się czepia?
Z tym najgorzej u mnie..Dziewczyny jak wam idą pompki damskie ? Czy ktoś wie komisja bardzo się czepia?
Tragedia u mnieZ tym najgorzej u mnie..
Może nie będzie tak źle, aby 4 zrobić poprawnie to najważniejszeTragedia u mnie
4? Ja ćwiczyłam 14Może nie będzie tak źle, aby 4 zrobić poprawnie to najważniejsze
30 sskoro robicie 4 pompki to ile brzuskow ? Ja ćwiczyłem 14 pompek i 22 brzuszki na 39 s.
Szacun ja nie wiem czy 4 zrobię4? Ja ćwiczyłam 14
4 to najmniejsza liczba jeżeli sie nie mylę. Oczywiście im więcej tym lepiej4? Ja ćwiczyłam 14
TakHej
Otrzymaliście dzisiaj wynik z rozmowy kwalifikacyjnej?