To fakt.. Myślę że głównie na technice trzeba się skupić. Trenujmy do czasu testów, będzie dobrze!Tak tak więc nie wiem co to zrobię
Po prostu nie wiem co oni będą zaliczać jakie te pompki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To fakt.. Myślę że głównie na technice trzeba się skupić. Trenujmy do czasu testów, będzie dobrze!Tak tak więc nie wiem co to zrobię
Po prostu nie wiem co oni będą zaliczać jakie te pompki
Też się tego obawiam a ręce mam niestety bardzo słabe więc katuje się tymi pompkami może coś z tego wyjdzieZaraz siw przyczepia nie tak ustawienie trzeba niżej schodzić itd itd
Tak. Wszyscy moi znajomi 5 osób i na nie
Ale babskie. Zwykłych nie zrobię nawet jednej. Pytał znajoma dostała się zima. Robiłam na kolanachSzacun ja nie wiem czy 4 zrobię
Ale napisałam. Znajoma dostala się zimą. Robiła babskieAle babskie. Zwykłych nie zrobię nawet jednej. Pytał znajoma dostała się zima. Robiłam na kolanach
Negatywnie rozmowa czy Dyrektor nie wybrał?Tak. Wszyscy moi znajomi 5 osób i na nie
To prawda. Ćwicząc będzie lepiej i łatwiej z czasem, co też napisałam wyżej - trzeba ćwiczyć. Nikt nie marudzi, to jest zwykła rozmowa, wspieramy i motywujemy się. Uważam ze właśnie po to jest to forum. Ale każdy robi swoje, komuś zależy to wiadomo że podejdzie do tematu poważnie.Za moich czasów kobiety musiały robić normalne pompki męskie zgodnie z wymaganiami. Szczerze to trochę to śmieszne, tak marudzić. Wystarczy ćwiczyć. Dziś nie możesz zrobić jednej, a przy regularnych cwiczeniach w ciągu miesiąca zrobisz 10 albo i 20. To jest służba, tu trzeba być sprawnym fizycznie.
Może dla innych to być również motywujace, żeTo prawda. Ćwicząc będzie lepiej i łatwiej z czasem, co też napisałam wyżej - trzeba ćwiczyć. Nikt nie marudzi, to jest zwykła rozmowa, wspieramy i motywujemy się. Uważam ze właśnie po to jest to forum. Ale każdy robi swoje, komuś zależy to wiadomo że podejdzie do tematu poważnie.
Rozmowa..Negatywnie rozmowa czy Dyrektor nie wybrał?
A to od razu pisali też że wynik rozmowy pozytywny ale nie zostało się wybranym przez dyrektora??Negatywnie rozmowa czy Dyrektor nie wybrał?
Nie od razu, dostajesz informacje wraz ze wszystkimi jednocześnie, wysyłają Ci emaila z ilością punktów i informują, że uzyskałeś tyle i tyle punktów ale ze względu na braki kadrowe nie zostałeś zakwalifikowany dalej (byli lepsi i tyle) i że możesz w ciągu roku przystąpić ponownie do postępowania juz tylko czekając na rozmowy kwalifikacyjne - nawet tego etapu nie musisz przechodzić tylko jeżeli Twoje wszelakie kwalifikacje z całego postępowania są na miarę tego czego szukają to po ogólnych rozmowach dostajesz informacje, że pozytywnie przeszedłeś do dalszego etapuA to od razu pisali też że wynik rozmowy pozytywny ale nie zostało się wybranym przez dyrektora??
TakA to od razu pisali też że wynik rozmowy pozytywny ale nie zostało się wybranym przez dyrektora??
Od razu, bez podanej ilości punktów.Nie od razu, dostajesz informacje wraz ze wszystkimi jednocześnie, wysyłają Ci emaila z ilością punktów i informują, że uzyskałeś tyle i tyle punktów ale ze względu na braki kadrowe nie zostałeś zakwalifikowany dalej (byli lepsi i tyle) i że możesz w ciągu roku przystąpić ponownie do postępowania juz tylko czekając na rozmowy kwalifikacyjne - nawet tego etapu nie musisz przechodzić tylko jeżeli Twoje wszelakie kwalifikacje z całego postępowania są na miarę tego czego szukają to po ogólnych rozmowach dostajesz informacje, że pozytywnie przeszedłeś do dalszego etapu