Nabór do służby 2020

Starać się o przyjęcie do służby ?

• Tak

• Nie

Wyniki ankiety widoczne po oddaniu głosu.
A ten okres składania dokumentów jeszcze trwał jak dostałaś info o terminach? Bo ja w sumie złożyłam papiery w listopadzie już, ale termin był do wczoraj, więc chyba dopiero zaczną te wszystkie kandydatury przeglądać?
Zgłoszenia dokumentów były do 30 listopada ja wysłałam 26 listopada a 4 grudnia przyszły mi terminy na egzaminy i sprawnościowy mam 14 grudnia

Zgłoszenia dokumentów były do 30 listopada ja wysłałam 26 listopada a 4 grudnia przyszły mi terminy na egzaminy i sprawnościowy mam 14 grudnia
Ok, dzięki ;). No to czekam. Z innej beczki, wypisywałaś w kwestionariuszu bardzo dokładnie swój przebieg pracy zawodowej? Ja kurczę w szkole i na studiach to miałam sporo takich umów gdzieś na miesiąc czy parę tygodni w jakichś sklepach czy restauracjach, ale nie wypisywałam tego wszystkiego, bo szczerze mówiąc to nawet nie pamiętam już dokładnie co, gdzie i kiedy. Ale mam nadzieję, że nie będą trzepać tak szczegółowo :P

Ok, dzięki ;). No to czekam. Z innej beczki, wypisywałaś w kwestionariuszu bardzo dokładnie swój przebieg pracy zawodowej? Ja kurczę w szkole i na studiach to miałam sporo takich umów gdzieś na miesiąc czy parę tygodni w jakichś sklepach czy restauracjach, ale nie wypisywałam tego wszystkiego, bo szczerze mówiąc to nawet nie pamiętam już dokładnie co, gdzie i kiedy. Ale mam nadzieję, że nie będą trzepać tak szczegółowo :p
Tutaj raczej chodzi o umowy o prace, ktore licza sie do stazu. Zlecenia badz o dzielo chyba nie.

Witam, mam takie pytanie: jak to wygląda z tą komisją lekarską? Czy gdy już zostanie wyznaczony termin, idzie się raz do zebranej komisji czy raczej "lata się" po różnych lekarzach i gabinetach? oraz drugie pytanie, jacy to lekarze będą, jakich badań można się spodziewać?

Witam, mam takie pytanie: jak to wygląda z tą komisją lekarską? Czy gdy już zostanie wyznaczony termin, idzie się raz do zebranej komisji czy raczej "lata się" po różnych lekarzach i gabinetach? oraz drugie pytanie, jacy to lekarze będą, jakich badań można się spodziewać?
Tak jak np w Rzeszowie to na pewno nie dało się zrobić wszystkiego od razu, trzeba było jeździć kilka razy i długo się czekało na psychiatrę, którego robisz na samym końcu jak będziesz miał zrobione wszystkie inne badania. Komisja jest tam codziennie i przyjmuje w wyznaczonej godzinie. A badania to laboratorium( glukoza, Bilirubina, morfologia i mocz), kardiolog, psycholog, RTG, neurolog,ortopeda, chirurg,laryngolog,psychiatra, okulista

Tak jak np w Rzeszowie to na pewno nie dało się zrobić wszystkiego od razu, trzeba było jeździć kilka razy i długo się czekało na psychiatrę, którego robisz na samym końcu jak będziesz miał zrobione wszystkie inne badania. Komisja jest tam codziennie i przyjmuje w wyznaczonej godzinie. A badania to laboratorium( glukoza, Bilirubina, morfologia i mocz), kardiolog, psycholog, RTG, neurolog,ortopeda, chirurg,laryngolog,psychiatra, okulista
Całkiem długa ta lista :/ . Dzięki za odpowiedz.

Finalnie, to jestem tu. Po prostu tak długo sami nie wiedzieli nic, że nie pisali, ani nie dzwonili. Bardzo długo to trwało, a ja byłem niecierpliwy, więc samemu dzwoniłem.

Cześć. Mam pytanie czy zaproszenia na pierwszy punkt rekrutacji zostają wysyłane po zakończeniu naboru? Czy również w trakcie naboru? Złożyłem koło 26 listopada 2020 w Warszawie. Termin przedłużony rekrutacji do 15.12.2020. Z poprzednich postów wynika iż w trakcie naboru kandydaci byli zapraszani?

panowie jak policzyć dodatek za stopień, mnoznik 0,358, przez jaką kwotę mam to pomnożyć?

Cześć. Mam pytanie czy zaproszenia na pierwszy punkt rekrutacji zostają wysyłane po zakończeniu naboru? Czy również w trakcie naboru? Złożyłem koło 26 listopada 2020 w Warszawie. Termin przedłużony rekrutacji do 15.12.2020. Z poprzednich postów wynika iż w trakcie naboru kandydaci byli zapraszani?
Ja złożyłam (co prawda nie w Warszawie) w podobnym terminie co Ty, składanie dokumentów trwało do 11.12 i na razie ciągle czekam.

Ktoś jest z naboru 13-SCS w Białej Podlaskiej ? Dostaliście powiadomienie o teście wiedzy ?

Wrocław nabór z 30 listopada wie ktoś ile było chętnych ogólnie wszystkich ? Czy z testu psychologicznego jest jakaś punktacja czy jak to jest oceniane?

Witam. Orientuje się ktoś ile czeka się w Krakowie na komisje lekarska?

Ktoś jest z naboru 11-SCS w Białej Podlaskiej ?
Na jakim etapie jesteście teraz?

Back
Do góry