Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
We Wrocławiu na skierowanie jakoś około miesiąca.Witam. Orientuje się ktoś ile czeka się w Krakowie na komisje lekarska?
Dzięki. Oby w Krakowie było podobnie...We Wrocławiu na skierowanie jakoś około miesiąca.
W wojsku czy SG podobne stawki. Tam się nie dostali to tu składają, prosta matematyka.Marzysz o służbie w mundurze-wstąp w szeregi ..... policjantów
2020-12-21 11:13
Przy zachowaniu reżimu sanitarnego osoby zainteresowane służbą codziennie mogą osobiście zgłosić się w Komendzie Miejskiej Policji w ..... i złożyć dokumenty do służby. Oferujemy na starcie 3880 zł na rękę, a osobom do 26 roku życia 4220 zł.
Czy obiecali Wam u nas takie wynagrodzenie?
Dzwoniłem w sprawie naboru w Warszawie. W styczniu ma być info odnośnie terminu testu wiedzy.Ja złożyłam (co prawda nie w Warszawie) w podobnym terminie co Ty, składanie dokumentów trwało do 11.12 i na razie ciągle czekam.
W Krakowie czekaliśmy 2 tygodnie....Ktos cos jakies info po psychologu we Wroclawiu?
Według informacji zamieszczonych w ogłoszeniu proponują we Wrocławiu uposażenie netto 3260 zł + dodatek za wysługę lat (osoby poniżej 26 rż 3532zł + powyższy dodatek).Pochwalcie sie jakievmacie proponowane uposarzenie w Krakowie, Wroclawiu na poczatek?
Zapomniales o dodatku za stopien.Według informacji zamieszczonych w ogłoszeniu proponują we Wrocławiu uposażenie netto 3260 zł + dodatek za wysługę lat (osoby poniżej 26 rż 3532zł + powyższy dodatek).
W Krakowie nawet nie podali zarobkówPochwalcie sie jakievmacie proponowane uposarzenie w Krakowie, Wroclawiu na poczatek?
Ktoś jest z naboru 13-SCS w Białej Podlaskiej ? Dostaliście powiadomienie o teście wiedzy ?
Szansę jak najbardziej, ale raczej nie w OC wewnętrznym.Witam, moim wskazanym miejscem pełnienia służby jest OC, oddział ten nie znajduje się na lotnisku czy przejściu graniczymy. Stąd moje pytanie, czy praca w takim oddziale daję mi szanse na zostanie przewodnikiem psa? Ponieważ takie stanowisko po służbie przygotowawczej chciałbym objąć.
A na lotnisku?Szansę jak najbardziej, ale raczej nie w OC wewnętrznym.