Jak najbardziej,A na lotnisku?
powodzenia!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak najbardziej,A na lotnisku?
Psychologiczny nie jest ostatnim etapem - test kompetencji i rozmowa kwalifikacyjna zostają bez zmian. A jeszcze zostaje ocena lekarska i ABO. Ale faktycznie, test wiedzy i sprawnościowy zostały pominięte.Witam
Mam pytanie podobno po złożeniu dokumentów przechodzimy do ostatniego etapu testu psychologicznego? Czy to prawda że względu na covid
ktoś potwierdzi???
No tak o to mi chodziło rozmowa później psycholog no i badaniaPsychologiczny nie jest ostatnim etapem - test kompetencji i rozmowa kwalifikacyjna zostają bez zmian. A jeszcze zostaje ocena lekarska i ABO. Ale faktycznie, test wiedzy i sprawnościowy zostały pominięte.
Zgadza się. Właśnie przez Covid, nie możemy wykazać się wiedzą i sprawnością fizycznąNo tak o to mi chodziło rozmowa później psycholog no i badania
W IAS Lublin na pewno i chyba w WarszawiePoważnie piszecie ? W całej Polsce tak jest czy tylko w poszczególnych województwach ?
Poważnie. Ani testu wiedzy, ani sprawnosciówki. Śmiałam się, że są już damskie pompki na TS, a na drugi dzień dostałam maila z IAS, że powyższe mamy "uznane na sucho", bo Covid... Myślałam, że to żart i przez chwilę byłam dość zmieszana.Serio? Będą przyjmować bez testu wiedzy i sprawnościowki? No ładne czasy, ale będzie zdziwko za 3 lata jak trzeba będzie zdać zkz
Jaka służba taki nabór. Najwyżej po dwóch latach zrobią weryfikacje na Zkz i języku obcym.Poważnie. Ani testu wiedzy, ani sprawnosciówki. Śmiałam się, że są już damskie pompki na TS, a na drugi dzień dostałam maila z IAS, że powyższe mamy "uznane na sucho", bo Covid... Myślałam, że to żart i przez chwilę byłam dość zmieszana.
Panie, to trza płakaćJaka służba taki nabór. Najwyżej po dwóch latach zrobią weryfikacje na Zkz i języku obcym.
A to wybaczcie, nie byłam pewna.W Warszawie jest normalnie test wiedzy chyba
Podobno nie dawno to zmienili ze nie ma już w tym tygodniu ale nie pewne info ktoś miał?W Warszawie jest normalnie test wiedzy chyba
Podobno nie dawno to zmienili ze nie ma już w tym tygodniu ale nie pewne info ktoś miał?
No około półtora tyg temu był test