Piterkeane
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 1
U mnie jak narazie cisza, także czekamCześć koleżanki i koledzy czy ma ktoś może info odnośnie testu sprawności fizycznej???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie jak narazie cisza, także czekamCześć koleżanki i koledzy czy ma ktoś może info odnośnie testu sprawności fizycznej???
Zero informacji.Cześć koleżanki i koledzy czy ma ktoś może info odnośnie testu sprawności fizycznej???
Kropka to co dodałas jest odpowiednie do danej sytuacji. A jeszcze jedno takie moje pytanko cwiczycie coś na te testy czy raczej sobie odpusciliscie?
Bo ja jakoś nie mam weny
A jesteś na początku listy czy na końcu?Dostałam informację odnośnie testu. 4.03.
Składałam dokumenty w listopadzie.Czy ktoś z pierwszej rekrutacji dostał jakąkolwiek informację? Rozumiem Anw, że składałaś tylko na drugą?
Na końcu, nazwisko na W.A jesteś na początku listy czy na końcu?
Z tego co tu piszą koleżanki to dostały info odnośnie testu sprawnościowego a wyników z testów psychologicznych chyba jeszcze nie ma....Czyli dziś były informacje o testach sprawnościowych a wyników psychologicznych jeszcze nie ma
A dostałeś może już wyniki z testu psychologicznego??Może te osoby, które biorą udział w 2 rekrutacjach i dostały cynk o teście sprawności fizycznej mają psychologa zaliczonego kto wie, kto wie Ja niestety biorę udział tylko w tej pierwszej rekrutacji na 30 osób :/
A Ty kiedy masz sprawnosciowke?Może te osoby, które biorą udział w 2 rekrutacjach i dostały cynk o teście sprawności fizycznej mają psychologa zaliczonego kto wie, kto wie Ja niestety biorę udział tylko w tej pierwszej rekrutacji na 30 osób :/