Nie dostałam żadnej informacji odnośnie testu.Witam, dostał już ktoś odpowiedz, kiedy są testy sprawnościowe? Chodzi mi o ekipę, która pisała test wiedzy 24.01.2020 , dzięki
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie dostałam żadnej informacji odnośnie testu.Witam, dostał już ktoś odpowiedz, kiedy są testy sprawnościowe? Chodzi mi o ekipę, która pisała test wiedzy 24.01.2020 , dzięki
Mam nadzieje, ze nie dadzą dopiero tydzień przed odpowiedz bo ciężko będzie ogarnąć wolneNie dostałam żadnej informacji odnośnie tak.
nabór z 16.10 test sprawnościowy miał dokładnie miesiąc po teście z wiedzy
No musimy jeszcze poczekać, myślę, że w tym tygodniu będzie już wszystko jasne..Musiałam źle popatrzeć, dziękuję za informację).
Widocznie mozna jeżeli większa połowa osób tak zrobiła tylko że test psychologiczny możesz pisac raz na 12 miesięcy i ten wynik z tego pierwszego naboru przechodzi na drugi...przecież w jednym was odrzucą nie można w dwóch jednocześnie...tak mi się wydaję
A co Cię tak śmieszy???Hahahaha....
Powiedz proszę skąd masz taką informację? Jeśli Ci się wydaje i nie masz potwierdzonej informacji to po co pisać, że będą odrzucone? Przecież to odrębne postępowanie na inne stanowiska.przecież w jednym was odrzucą nie można w dwóch jednocześnie...tak mi się wydaję