Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
6 tygodni szkolenia i kończysz jako kapral. W SCS kapralem będziesz po 10 latach.Hm... Gdyby nie fakt, że szkolenie w SG trwa tak długo, to ja dostając się do obu formacji nie miałabym dylematu
Oczywiście. Jednak chodzi mi bardziej o moje indywidualne możliwości - wyjechać na tak długo i daleko od domu. No niestety, nie w tej chwili.6 tygodni szkolenia i kończysz jako kapral. W SCS kapralem będziesz po 10 latach.
To prawda lecz zanim ukończę wszystkie etapy do SG prawdopodobnie wszystko wróci do normalności i będzie 7 miesięcy szkolenia. Ale postanowiłem ,że ubiegać się będę do SCS i SG aż do wariografu jeśli przejdę wariograf to zrezygnuje ze SCS. Ile trwa w służba przygotowawcza w SCS ? i jaki czas mam na rezygnacje?6 tygodni szkolenia i kończysz jako kapral. W SCS kapralem będziesz po 10 lat
Hej. Ja się wybieram na test do Białej 29.01Ktoś z Lublina lub bliższych okolic wybiera się na test 29.01 i byłby chętny na wspólny transport?
Cześć. Też się wybieram. Ale 29 styczniaHej. 26go stycznia jadę na test psychologiczny do Białej Podlaskiej. Wyruszam z Chełma. Jakby był ktoś chętny na wspólną podróż, to dajcie znać
No widzę właśnie, że większość ma 29go. Trudno...Cześć. Też się wybieram. Ale 29 stycznia
To daj znać jak poszłoNo widzę właśnie, że większość ma 29go. Trudno...
SpokoTo daj znać jak poszło
Hejka. Kochani jak się przygotowujecie do psychotestow ? Jakieś rady? Podpowiedzi?
Może głupie pytanie ale jaki ubiór będzie najlepszy? Jaki odstęp czasowy jest między psycho a rozmowa?
Pozdrawiam
Po jakim czasie od psycho jest rozmowa?Cześć. Czy jest tu ktoś, kto miał rozmowę kwalifikacyjną w Białej Podlaskiej lub Lublinie i mógłby się ogólnie wypowiedzieć, jakie wrażenie sprawia komisja? - czepialscy? I nurtuje mnie jedna rzecz, mianowicie czy podczas rozmowy mają przy sobie świadectwa szkół, pracy kandydata? Pozdrawiam
Osobiście jestem jeszcze przed psycho. Pytam prewencyjnie ale czas oczekiwania jest różny. Na przykładzie znajomych - od kilku dni, nawet do 3tyg. Zależy od tego, jak bardzo ciśnie brak ludzi do pracy.Po jakim czasie od psycho jest rozmowa?
Również jestem przed psycho... I tak ciekawość mnie skłoniła do pytania.Osobiście jestem jeszcze przed psycho. Pytam prewencyjnie ale czas oczekiwania jest różny. Na przykładzie znajomych - od kilku dni, nawet do 3tyg. Zależy od tego, jak bardzo ciśnie brak ludzi do pracy.
Jak się przygotowuję? Spaceruję po lesie, czytam książkę, sprzątam domRównież jestem przed psycho... I tak ciekawość mnie skłoniła do pytania.
Jak się przygotowujesz do psycho? Od tych tablic Ravena dostaje oczoplasu
Hej. Ja byłam na rozmowie w lipcu w Zamościu. Komisja bardzo fajna rozmowa taka na luzie . Podczas rozmowy pani psycholog wyciągała świadectwo .Cześć. Czy jest tu ktoś, kto miał rozmowę kwalifikacyjną w Białej Podlaskiej lub Lublinie i mógłby się ogólnie wypowiedzieć, jakie wrażenie sprawia komisja? - czepialscy? I nurtuje mnie jedna rzecz, mianowicie czy podczas rozmowy mają przy sobie świadectwa szkół, pracy kandydata? Pozdrawiam
Dziękuję za odpowiedźHej. Ja byłam na rozmowie w lipcu w Zamościu. Komisja bardzo fajna rozmowa taka na luzie . Podczas rozmowy pani psycholog wyciągała świadectwo .