Lawina postępowań dyscyplinarnych

przjedź

popracuj w Białymstoku - tu obowiązuje zasada pokaż mi człowieka a znajdę na niego paragraf.

Re: przjedź

jan malinowski napisał:
Nowy postWysłany: Czw Paź 04, 2007 7:31 pm Temat postu: dyscyplinarka
jestem zdania, ze w trudnych przypadkach należy brać adwokata
Wink

Gość napisał:
Nowy postWysłany: Czw Paź 04, 2007 9:13 pm Temat postu:
Kilka lat byłam rzecznikiem dyscyplinarnym , do naszych spraw na etapie UC, IC nie jest potrzebny adwokat - dobry celnik merytorycznie przygotowany i to po koleżeńsku jest wstanie przygotować bardzo dobrą obronę i tacy są co należy chwalić ,są świetni - papuga zanim pozna środowisko to klepie trzy po trzy - pozdrawiam , najważniejsze to samemu się przygotowac i nie bać się bronić.

dyscyplinarka

niestety w postepowaniu dyscyplinarnym od 02.04.2007r. bronić nas może jedynie adwokat :(

Ciekwe co to za Izba w której tylko adwokat może nas bronić u nas jest inaczej , funkjconariusza broni funkcjonariusz nie widziałam od lat lat żadnej papugi a popstepowań jest nie mało!!!!!

postepowanie

Cześć Gościu !
No cóz moje postepwanie dyscyplinarne dobiega końca......mojego oczywiście :( . Czekam na powiadomienie o wysłuchaniu stron, oraz decyzje Dyrektora i.C, w Przemyslu p Skowronka ..... a potem zacznie sie dopiero zabawa.......nie odpuszcze i odwołam się wszędzie. Już napisałm do włoskiego przedstawiciekla UFE i jestem z nim w stałym kontakcie....odwołam sie do NSA .....oraz złoż e doniesienie do prokuratury / zarzutóów mam kilka / . Walka dopiero sie zaczyna :)

postepowanie dyscyplinarne

Witam!
Właśnie skończyło się moje postepowanie dyscyplinarne. Dostałam upomnienie. Niby tylko a dla mnie aż :evil: Opisali sie -10 stron :shock:
Teraz własnie rozpoczynam walkę ...mam nadzieję ,że bardziej wyrównaną .........a co do jadu....tak tryskam jadem....ale każdy by tryskał po 10 miesiącach czołgania ,poniżania...........koniec z tym....Panie Naczelniku U.C. Krosno nadchodzę :) ............i wiem ,że wygram..........i nie odpuszczę ...trzymajcie kciuki :D

Jak upomnienie to znaczy, że się obsrali i wystraszyli. Nie odpuszczaj im. szedłbym nawet do samego sądu jak dyrektor nie uchyli. A potem próbowałbym o odszkodowanie.

Może nie tak żle ale upomnienie należało się jak było za co!! jak nie było i zrobilina siłe to tepić czerwonych

tych wszystkich naczelników, co traktują urzędy jak własne podwórko trzeba po.......lać,namawiam! P.I.P, to dobra broń a po wskazaniu uchybień przez kontrolę przy dalszym trwaniu w naruszaniu przepisów, prokuratura ! Wtedy świadome naruszanie przepisów działających na szkodę pracownika jego zdrowie a nawet życie! Można utemperować każdego co za bardzo rządzi a nie nadzoruje !Pozdrawiam!

walka nie kończy sie nigdy

moje postępowanie zaczyna sie od nowa :D
Pan Dyrektor....doktór prawa stwierdził,że pannaczelnik z miasta krosno nie miał upowaznienia do jego wszczęcia...pogratulować.....Krosno górą.....panowie licza na zmeczenie materiału........znudzi się jej...nie liczcie na to ....walka trwa................z pozdrowieniam pastorałka

Pisałem ci kiedyś, że formalnie ci budwlańcy co robią dyscyplinarki są cieńcy jak dupa węża :lol:

pytanie

Mam pytanie czy do potepowań dyscyplinarnych wszczętych w 2006 roku stosuje sie wyrok TK z 19.03.2007r. sygn. akt K 47/05
czy obrońca może być dalej funkcjonariusz celny...

Moim zdaniem obrońcą może być funkcjonariusz celny, także w innych sprawach niż o wydalenie ze służby. Nie będę pisał na forum uzasadnienia, ale deklarauję pomoc wszystkim członkom ZZ, w sytuacji gdy Wasi Naczelnicy/Dyrektorzy odmawiają Wam prawa do obrony w post. dyscyplinarnym przez drugiego funkcjonariusza.

pastorałka

masz racje....oni nadaja się do kopania rowów a biora się za pilotowania wahadłowca :D ...............ciekawe tylko czy ktos poniesie odpowiedzialnośc za spieprzony rok mojego zycia :evil: Ja im nie odpuszczę.............. popełniaja błąd za błędem..........utrudniaja mi obronę...strasza mnie organami ścigania.................to banda............działaja jak mafia.......tytułuja sie doktorami prawa a nie potrafią przeprowadzidzić głupiego postepowania......ich interpretacje powalaja wszystkich z nóg............śmieję się z nich pół Polski...........tak wywijaja mózgiem .......... ale kara musi być ............ :(

Back
Do góry