to tak jak u mnie.....A u mnie w czarnych nikt nic nie wie o tym dodatku. Spytałem kierownika to zrobił wielkie oczy o co mi chodzi. Pewnie znów cichcem podzielili między swoich. Normalka, przyszło przywyknąć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to tak jak u mnie.....A u mnie w czarnych nikt nic nie wie o tym dodatku. Spytałem kierownika to zrobił wielkie oczy o co mi chodzi. Pewnie znów cichcem podzielili między swoich. Normalka, przyszło przywyknąć.
@jakubek40. W Ias Lublin jest taki dodatek. U mnie na oddziale minimum 10 służb w kontroli. Ale realnej, odlicz okienka, opieki, dni wolne, delegacje, szkolenia, chorobowe wolne za nadgodziny itp. Jeśli wyjdzie ci 10 służb w miesiącu to powinieneś dostać. Jak na innych oddziałach jest to nie wiem, jak w komórkach wewnętrznych też nie wiem, jak w mobilnych nie wiem. O skarbówce nie piszę, bo mnie oni i ich problemy średnio interesują.
Czyli "normalna realizacja obowiązków służbowych"...Oc w ias olsztyn, kontrole codziennie, nic nie słyszałem, może dali swoim, może jeszcze myślą
Czy nie byłoby zasadnym wprowadzenie limitu postów dla pojedynczego usera?
Np. Max 4 posty dziennie, 15 tygodniowo i 400 rocznie?
Ograniczyłoby to nadaktywność nic nie wnoszących swoimi postami userów, wypowiadających się w prawie każdym wątku po prawie każdym poście kogoś innego....
Przez to rozwadnia się to nasze forum...
Zmusiłoby to bardzo nielicznych do rozwagi słownej oraz nieprodukowania kilku postów pod rząd, zamiast edycji i rozbudowy pierwotnego postu
Tutaj akurat zgadzam się ze stefanem123.Zgadzam się z kolegą, na naszym forum pojawili się tacy ludzie, którzy potrafią napisać kilkanaście wiadomości na dzień, przeważnie nie na temat i w tematach które w ogóle ich nie dotyczą.
Tylko w SCS 80%mam pytanie do osób które przeszły Covid. czy za nieobecnosc za czas izolacji ze wzglledu na zachorowanie spowodowane zakażeniem w pracy jest 100 % czy 80 %.? nie jestem pewna gdzie ale wydawało mi sie ze był wprowadzony jakis przepis ze jest to 100 % płatne. Przy wypłacie okazało sie ze nie.......
80%mam pytanie do osób które przeszły Covid. czy za nieobecnosc za czas izolacji ze wzglledu na zachorowanie spowodowane zakażeniem w pracy jest 100 % czy 80 %.? nie jestem pewna gdzie ale wydawało mi sie ze był wprowadzony jakis przepis ze jest to 100 % płatne. Przy wypłacie okazało sie ze nie.......
Zapomniałeś o premio-nagrodach, ups wstrzymane80% zasadniczych. Dodatków (np. kontrolerskiego) za dni nieobecności 0%. Potem jeszcze zmniejszenie 13tki.
A tak na serio, naprawdę chcecie zaszczepić się tym wynalazkiem?