Jutro 10:30 pod MF-propozycja zakończenia protestu celników

Brawo!!!
Sławek i Barbara świetnie sie spisali w TVN24.

Redaktor tendencyjny, ale bardzo dobtrze odpowiedzieli na trudne i podchwytliwe pytania.

Brawo!!! Brawo!!! Brawo!!!

Prosto z Polski

Basiu... Sławku... byliście doskonali. Wasze wypowiedzi wspaniele się uzupełniły. Prowadzący pewnie się tego nie spodziewał. Tak trzymać!

Tylko jedna reprezentacja ma sens. Jeśli jest wola to myślę że z Przewodniczącą P.B.Smolińską - jako przedstawicielką Porozumienia (przeszli spory zbiorowe) by się Pan porozumiał. Potrzebe są chęci!!. I mówienie jednym głosem a nie ośmieszanie nas jako grupy zawodowej poprzez organizowanie kolejnej grupy do rozmów i deklarację zakończenia.
Wierzę, że to się w końcu uda. Zabiegam o to od wielu dni. Jutro o 10:30 pod MF przyjadą Koleżanki i Koledzy z granic i z całej Polski. Już dłużej czekać i prosić nie mogę. Nigdy nie zaczynałem w mediach konfliktu na tej linii, zawsze staram się odpowiadać wymijająco na prowokacyjne pytania dziennikarzy w tym przedmiocie.

W Olsztynie dyro nakazał zrobić listę wszystkich kierowników, którzy nie byli w piątek w pracy i z jakiego powodu.
Jakaś farsa
Prawdopodobnie ściągają ludzi na chorobowym,
A gdzie PIP

I bardzo dobrze było powiedziane w TVN24 - kierowcy i przewoźnicy też rozumieją naszą sytuację. Jutro panie Sławku musicie wynegocjować to czego chcemy - póki co - stoimy - pozdrawiam - medycki

Powiem krotko jestem pod wrazeniem, nie daliscie sie wyrolowac tendencyjnym dzienikarzom "rzadowej" TVN, MF musi widzec ze celnicy juz sa naprawde maxymalnie wq.....ni

SŁAWEK i BASIA mówili jednym głosem i to jest baarrrdddzzzooo OPTYMISTYCZNE TRAYMAJCIE SIE JUTRO MW MF Ja w telewizji będę oglądał bo w pracy oczywiście mnie nie będzie

Sławek, wiem że chcesz jak najlepiej dla polskiego celnictwa, lecz nie za bardzo jest już czas na budowanie struktur obok porozumienia białostockiego. Lansowane przez Ciebie postulaty są b. zbliżone do tego co oni głoszą. Nie ma powodu do wprowadzania dualizmu, gdy chodzi o reprezentowanie interesu braci celniczej. Takie próby podjęli zabawni panowie z federacji zz+ skarbowcy. Co z tego wyniknęło wszyscy wiemy.

CO ROBIMY ?????
MOżE W KOńCU KTOś SIę JEDNOZNACZNIE WYPOWIE CZY AKCJA TRWA NADAL !!! PANIE SłAWKU - PROTEST TRWA ??????

Back
Do góry